iyi geceler yaklaşık on beş yirmi dk önce babamın facesine girdim babam şifreyi bildiğimi bilmiyo bende sırf bende olmayan bi kaç akrabaya bakmak için girdim zaman geçsin diye şeytan dürttü msjlarına baktım dün ve bugün bi bayanla konuşmuş aslında ilk başta gayet sıradan nasılsın iyi misin nerde çalışıyosun şimdi falan filan yani yıllardır görüşülmemiş herhangi bir arkadaş muhabbeti (ki gerçekten öyle sonradan araştırdım) daha sonra kadın numarsını verip babamın kini istmiş ve aramış çünkü yaklaşık bi on dk ara var sonra konuşma sesini duymak uzun zaman sonra güzel şekline dönüşmüş ve her ne olduysa konuşmada babam kadına cnm! demiş hatta cümle şu cnm kıyamam
sonra bugün sabah günaydın diye tekrar başlamış ve dün konuştuklarımız falan yani telefonda konuşulmuş kadın babama eskiden onu sevdiğini söylemiş ve terbiyesiz aslında söylememem gerkti falan yazmış (sanki silah dayadılar ahlaksıza) ben sen biliyosun sanıyodum oysa sen bilmiyomuşsun demiş babamda bilmiyodum ama söylediklerin çok aklımı kurcaladı dün falan demiş kadın ama baya üsteliyo işte herşey zamanında farklı olabilirmiş yannlış evlilkler yapmış mutlu olamamış falan filan benim annemle babam arası zaten iyi değil hatra beyan yürüyo evlilk bizim için çevre için düzenleri için ama bu babamın annemi aldatabilecği anlamına gelmez kesinlikle! şimdi ben kadın babamın aklını daha fazla kurcalamadan önlem almak istiyorum bi kaç gün daha bekliycem çünkü tel konuşmalarını görme şansım yok ama face okuyabilirim hafta içi konuşcaklar ben kadını arayıp açıkcası tehtit etmeyi düşünüyorum iki çocuğu var sizce doğru mu yaptığım yada başka öneriniz var mı?
ben de bir iki yıl önce babamın facesine girdim. senin gördüklerinden çok daha fazlasını gördüm. çok olaylar oldu. ama öyle bir an geliyor ki o o... kadınlar çocuklarından eşlerinden daha kıymetli olabiliyor. bırak ne hali varsa görsün. niyeti varsa da yakında ortaya çıkar, ayrılırlar. annen böyle bir adamla hayatını sürdürmek zorunda değil. sana bu konuda çok tecrübesi olan birinden tavsiye: baban sana asla yavrum iyi yaptın, yuvamızı kurtardın demeyecek.
Kadın babanı eskidende seviyormuş söylemiş zaten bir umut bulduysa babandan bırakması zor olur
Evli bir adama baskı yapacak kadar aşmış çünkü
Annene söylemeden hallet bence baktın olmuyor boşansınlar annene yazık
baban kaç yaşında tatlım? bu erkekler ne ister hiç anlamam yetişkin kızın var sen karı peşindesin. o sırnaşık kadınada çok kızdım boyunca çocuğu olanlar böyle yapıyorsa vayy gençlerin haline
Ben olsam bırak tehditi, arar bir güzel sayardm önce
Evli abimin telefon dökümlerini internetten bulup, gece mesajlaştigi numaralardan birini arayıp Aloooo diye açan o... Ya sayıp sayistirdigim gibi..
Sonra da babanın karşısına cikmani öneririm ama babanın aklı karışıyorsa belki de senin aklına getiremediğin anneni aldatma olayına meyillidir..
iyi geceler yaklaşık on beş yirmi dk önce babamın facesine girdim babam şifreyi bildiğimi bilmiyo bende sırf bende olmayan bi kaç akrabaya bakmak için girdim zaman geçsin diye şeytan dürttü msjlarına baktım dün ve bugün bi bayanla konuşmuş aslında ilk başta gayet sıradan nasılsın iyi misin nerde çalışıyosun şimdi falan filan yani yıllardır görüşülmemiş herhangi bir arkadaş muhabbeti (ki gerçekten öyle sonradan araştırdım) daha sonra kadın numarsını verip babamın kini istmiş ve aramış çünkü yaklaşık bi on dk ara var sonra konuşma sesini duymak uzun zaman sonra güzel şekline dönüşmüş ve her ne olduysa konuşmada babam kadına cnm! demiş hatta cümle şu cnm kıyamam
sonra bugün sabah günaydın diye tekrar başlamış ve dün konuştuklarımız falan yani telefonda konuşulmuş kadın babama eskiden onu sevdiğini söylemiş ve terbiyesiz aslında söylememem gerkti falan yazmış (sanki silah dayadılar ahlaksıza) ben sen biliyosun sanıyodum oysa sen bilmiyomuşsun demiş babamda bilmiyodum ama söylediklerin çok aklımı kurcaladı dün falan demiş kadın ama baya üsteliyo işte herşey zamanında farklı olabilirmiş yannlış evlilkler yapmış mutlu olamamış falan filan benim annemle babam arası zaten iyi değil hatra beyan yürüyo evlilk bizim için çevre için düzenleri için ama bu babamın annemi aldatabilecği anlamına gelmez kesinlikle! şimdi ben kadın babamın aklını daha fazla kurcalamadan önlem almak istiyorum bi kaç gün daha bekliycem çünkü tel konuşmalarını görme şansım yok ama face okuyabilirim hafta içi konuşcaklar ben kadını arayıp açıkcası tehtit etmeyi düşünüyorum iki çocuğu var sizce doğru mu yaptığım yada başka öneriniz var mı?
bir de şöyle düşün annen bu adamla (afedersin ama) evli kalmak zorunda değil. boşanmak dünyanın sonu da değil. birbirlerini sevmedikleri halde çocuklar akraba konu komşu için sürdürülen evlilik, aldatılan anne ve aldatan babadan oluşan bir aile mi yoksa kendi hayatlarına huzurla devam eden anne baba mı? bir ilişkiyi istemediğin halde zorlarsan bugün faceden bilmemkim kadın olur yarın işyerinden öbürkün başka bir yerden başka bir kadın olur.
zorlama olmaz, yetişkinler kendi kararlarını versinler. arkadan gizli işler çevirmeye çalışma babanın yaptığı gibi çok yanlış. babanın karşısına geç konuş böyle böyle gördüklerini anlat ve bunu annemin de bilmesi gerekiyor de.
evden içeri gizli işler oyunlar dolaplar girerse muhakkak bir yerinden patlar. yalan saklı kalmıyor maalesef, kalamıyor. daha kötü olmadan yetişkinlerle konuşma yoluyla işler yoluna koyulmalı[/QUOT
benim annem güçlü bi kadın değil öğrense boşanmazki üzülür sadece genç kuşak gibi düşünemiyo o ona göre hayat farklı bi pencere benim korkum babamın aklının kayması evet babam aldatmaya meğilli ama karşıdaki kadın afedersiniz öyle bi çağrıyo ki ben gitcem nerdeyse erkek olsam böyle olmamalı insnlar ALLAH tan korkmalı biraz istediği gibi insanlara zarar vermemeli ben şu an film izliyo olcaktım ağlıyo olmayacaktım bu lükse kimse sahip olmamalı ben üzülüyosam kendi çocuklarıda analarının ne mal olduğunu bilsin
Bu erkekler ne kadar nankör ya!! Ama bu kadını aradın saydırdın gitti diyelim.. Eeee baban başka kadın bulduğunda daha dikkatli olacak.. o zaman ne yapacaksın..
Evet kadın ahlaksız da ya baban??Ben evliyim deyip konuyu kapatabilir ama yapmıyor... sessizce halledilebilecek bir şey değil.. Kadın babana seni şikayet eder, baban da sana kızabilir dikkat et.. Kaldı ki baban sadakat sözü veren kişi..
Bence konuşmaların çıktısını al. elinde bulunsun..İlerleme durumuna göre Ailenden güvendiğin bir büyüğüne danış.. Teyzen..falan.. fikrini al.. ona göre hareket etmeni tavsiye ederim..
cnm ben zaten babamı biliyorum ne diyim kaderimimzmiş dedik yıllarca kadını ararsamda bende akıllıca davrancam zaten numarasını konuşmaları çocuklarının face adreslerine ulaştım zaten kadın hemşerimizmiş aynı zamanda ararsamda babamı belli eden en ufak şeyde yani benim aradığımı diycem davranışında bi değişiklik olursa yada herhangi bişey oğluna başta olmak üzere ailene yollarım konuşmalarını
benim annem güçlü bi kadın değil öğrense boşanmazki üzülür sadece genç kuşak gibi düşünemiyo o ona göre hayat farklı bi pencere benim korkum babamın aklının kayması evet babam aldatmaya meğilli ama karşıdaki kadın afedersiniz öyle bi çağrıyo ki ben gitcem nerdeyse erkek olsam böyle olmamalı insnlar ALLAH tan korkmalı biraz istediği gibi insanlara zarar vermemeli ben şu an film izliyo olcaktım ağlıyo olmayacaktım bu lükse kimse sahip olmamalı ben üzülüyosam kendi çocuklarıda analarının ne mal olduğunu bilsin
her kadın güçlüdür, bizim yaratılışımız böyle, zihinsel anlamda erkeklerden daha güçlüyüz.
bu tür nahoş durumlar en az kişinin bilmesiyle sona erdirilmeli, üçüncü sayfa haberlerine girmeye gerek yok, belki çocukları çok farklı tepki verecek, silahı kapıp evinize kapınıza dayanacak, babana zarar verecekler.
bu bilecek en az kişi de maalesef sen oldun, baban, annen ve o kadın, annen her şeye rağmen başımda bir erkek adı olsun sahipsiz görünmeyeyim konu komşuya karşı derse muhtemelen kabul edecektir o kadını. ama kadın dişli çıktıysa eninde sonunda babanı boşanmaya razı eder. baban zaten aranma modunda. oturup konuşmak en iyisi.
şimdi diyelim kadına babamdan uzak dur dedin çocuklarına söyledin. hemen kadın pısıp saklanacak da değil. muhakkak devam edecekler. daha iyi önlemler alarak. senin içinde bir şüphe olacak acaba hala görüşüyorlar mı diye, ve emin ol görüşecekler. baban kadından öğrenecek senin arayıp konuştuğunu ama sana tek bir kelime bile etmeden sanki ayrılmışlar gibi davranacak ve keyfi tıkırında bir gün boşanmayı bekleyecek.
seçenekleri düşün. oturup da mantıklı konuşup halletmedikten sonra gizli tehditlerle nasıl iyi bir sona varabilir ki?
annene söylemeyeceksen bile babanla konuş. anneme bunu yapamazsın demelisin. ya bana söz ver asla başkalarına takılmayacağına ya da anneme anlatmak zorunda kalacağım de. annene de anlattıktan sonra artık yapacak bir şeyin kalmaz. o ister kabul eder (başımda erkek görüntüsü olsun dul kalmayayım amacıyla) ister boşanmak ister onurunu korur.
bir kadın kandırılmamalı, arkasından asla işler çevrilmemeli
Her şeyi düşünmüşsün :) Ne diyim bilemedim.. Ben senin yerinde olsam ne yapardım diye düşündüm..Direk çoluğuna çocuğuna cümle aleme duyurur rezilliği sererdim sanırım.. Yanlış olur muhtemelen ama... Zor valla..
biliyorum olacak olan olur ama inanmıycaksınız 6. hissim kuvvetlidir sanki sezdim bişey olduğunu sanki okuduğum bi kitabı okuyo gibiyim tealşım birden paniklemem bu yüzden en iyisi sakin olup bi kaç gün daha beklemek çünkü facede hafta içi konuşabilirler kadın aslında çok uyanık babama ben yanlış evlilikler yaptım ama namusumu korudum hep demiş yerini yapıyo yani bana göre bi erkeğin aklına girmekle koynuna girmek çokta farklı değil ama iyi düşünmeye çalışıyorum kadın biraz rahat biri gibi belkide konuşma tarzı bu bilmiyorum iyi düşünmek için zorluyorum ama aklımı korumak için tek yolum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?