Aldatma!!!

belki söylediklerinizde haklısınız ama dedikleriniz incitti beni kimse mutsuz bi hayat yaşamk istemez insanlar zayıf karakterli olması suç değildir doğudaki kadınların ne abileri ne babaları arkasında durmaz destek olmaz silik yetiştirilirler bu lafla aşılcak bi konu değilannemin mutlu evlilklere ne kadar özenip imrediğini görseniz anlarsınız ruhuna sinmiş eziklik duygusunu benim amacım bari pozitif omayack bu iş bari negatifte olmasın nötr kalsın

doğuda kadinlar okuyor çalışıyor insan istedikten sonra herseyi yapar. bu sorun değil. tabiki annen mutsuz mutlu olmak istiyor .ama baban kafaya koymus.kadini ara birsey degismez.babanla konuş belki utanir yaptigindan

bi an kendi yaşadıklarım geldi aklıma sakın susma canım amcan dayın yani bu konuda size destek olabilecek kim varsa git onlara anlat eğer sussarsan kendince halletmeye çalışırsan ki ben böyle bi hata yapmıştım annen bile sana düşman olur ilerde birşeyler yeni başlamışken müdahaleni fazlasıyla yap yoksa çok geç olabilir rabbim yardımcın olsun ve şu mübarek günlerin bereketi hürmetine öyle o.kadınlarında allah belasını versin inş.tez zamanda hiç bekarı yok muş gibi ne anlıyolar yuva yıkmaktan anlamıyorum

karışsan bi dert karışmasan bi dert
ama annen boşanamayacak durumdaysa önlem alman gerekiyo bi an önce
erkeklerin umrunda olmuyo zaten evi çocukları fırsat bulurlarsa herşeyi yapıyolar
kadınla konuş ya da güvendiin bi aile büyüğüne söyleyebilirsin
face konuşmalarını da bi yere kaydet ki elinde delil olsun
ayrıca baban da bu durumu bildiğini anlarsa utanır belki

kadını arasan ne diyeceksin ki sen konuşmaya başlayıp babamla ilgili dediğin an kadın kapatır teli bir daha açmaz :) kendim yaşadım biliyorum sonra annen olayı öğrenirse baban anneni tavlar kötü sen olursun ..sırf böyle bir olay yüzünden babm benden halen nefret ediyor annemi aldattı telde mesaj geldi çay bahçesindeyim keşke sende olsan diye ..kadını aradım hakaret etti bi de bana annem duydu babam annemi tavladı arkadaş soktu araya felan..ama ben kötü oldum..benim tavsiyem boşver annenin yakalamasını bekle o da doğru değil elbette ama karışsan bir dert karışmasan bi dert

arkadaşlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim bugün face konuşmalarına baktım anladığım kadarıyla telefonla hafta sonu kezinlikle konuşulmamış yada msjlaşılmamış bugün bi konuşma olmuş ama çok kısa ve yüzeysel sanırım dualarım kabul oldu bu mide bulandırcı olay başlamadan bitti Allah sizlerdende razı olsun destek verip duasında yer verenlerden :)

benim tavsiyem ,kimse kimsenin hayatına karışmasın.
eğer adam başkasıyla yaşamak istiyorsa bırakın yaşasın. amaaa dönüp köpek gibi yalvarırsa da
kimse acımasın. dünyaya bir kez geliyoruz nasıl yaşamak istiyorsak yaşayalım. şayet benim eşim bu tarz bir işe girişirse
büyük konuşmayayım ama direk ayırırım yolumu. beni istemeyeni tenezzül edip kazanmaya çalışma zahmetine girmem.
buna gururum müsaade etmez ...

çok zor bir durum. açıkçası babanıza direk söylemeyin, iman edin.kimle konuşuyorsun napıyorsun gibi. kadınla direkt muhattap olmayın. kadın sizin fark ettiğinizi anlarsa pençelerini babanıza iyice geçirir, inat yapar. bir de babanız olayı öğrendiğinizi anlayınca size karşı olacaktır. hırsız daima ev sahibini bastırırmış. suçunu hiç bir zaman kabul etmeyecektir.
belki saçma olacak söylediklerim. sizde yeni bir face hesabı açın. kadını ekleyin. erkekmiş gibi konuşun. sizde kadının aklını çelin ya da kadını uzaklaştırmanın bir yolunu bulun. babanız bu işlere meyilliyse işiniz çok zor. erkek milletinin hepsi aynı ilk fırsatta gözleri dışarıda oluyor.:113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…