çok çabuk ağlarım herkes beni güçsüz sanır oysa kimse bilmiyo ben ne yükler çektim şu kısacık yaşamımda ...dediğim gibi bekliycem bi kaç gün daha bakalım burda kalcak mı devam mı etcek nolur duanızı eksik etmeyin
Allah sabir versin. Tabiki dua ederiz. Bizimle paylas icindekileri ki az cok fikir verelim..
Çok geçmiş olsun, Allah sana ve annene sabırlar versin inşAllah! senin ne durumda olduğunu en iyi bilenlerdenim inan...
benim babam olacak insancık da annemi aldattı, bir gün otogarda otobüsü beklerken, o kadına gönderdiği mesajı yanlışlıkla
bana göndermesiyle herşeyi anladım. Liseye gidiyordum o zaman, o günden beri nefret ediyorum ondan ama yine de şans
verdim hem de çok! annemi yıllarca üzdü, aşırı kıskanç, sorumsuz, ilgisiz ve kaba-saba biri oldu çıktı, çok değişti.
Önceden bana hakaret etmeyen baba müsvettesi! ağzına geleni söyler oldu. Şuan halen boşanmadılar ve ben onunla artık konuşmuyorum! ölene kadar da konuşmayı düşünmüyorum! annemi sinir hastası yaptı, bizi çook çok üzdü hakkımı da helal
etmiyorum. Midesi delindi, bizden buldu ama annem doktora gitse şöyle diyor: bana bunları yaptığın için Allah sana belanı
verdi diyor! şaka gibi! :) utanmasa kendisini ermiş ilan edecek! kendi öz kızına, karısına o... damgasını vuran, düşmanıymış
gibi davranan zavallı bir insancık.
valla babanın yada annenin yaşı kaç olursa olsun yapılmaz bu bir anneye canım üzüldüm peşini bırakma ama bıraz sabret ve takıp et öyle müdahele edersin çünkü yeri gelecek 3. şahıslar senden annenden kardesınden yani evinizden daha kıymetli olacak ...rabbim yrdımcın olsun
canım kadının numarası varmı sende?
Bence çocukları karıştırma herkes senin kadar duygusal tepki vermeyebilir. Daha dün mahalleden bi komşumuzun oğlunu vurdular ortaklık meselesi yüzünden. Ne kadar basit bir sebep düşün evli annesinin evli bir adamla olduğunu öğrenseler neler olur.
Her nolursa olsun sebebi sen olma. Bu dünyanın öteki tarafı da var. Anneni üzdüğü kadar onlarda üzülsün evet ama gün gelir seni harcarlar arada yalancı olursun suçlu olursun yaşayanlarıda gördük.
Başka bir çare düşün babanla konuş ama öteki tarafa ne tehdit yolla nede kanıt...
iyi geceler yaklaşık on beş yirmi dk önce babamın facesine girdim babam şifreyi bildiğimi bilmiyo bende sırf bende olmayan bi kaç akrabaya bakmak için girdim zaman geçsin diye şeytan dürttü msjlarına baktım dün ve bugün bi bayanla konuşmuş aslında ilk başta gayet sıradan nasılsın iyi misin nerde çalışıyosun şimdi falan filan yani yıllardır görüşülmemiş herhangi bir arkadaş muhabbeti (ki gerçekten öyle sonradan araştırdım) daha sonra kadın numarsını verip babamın kini istmiş ve aramış çünkü yaklaşık bi on dk ara var sonra konuşma sesini duymak uzun zaman sonra güzel şekline dönüşmüş ve her ne olduysa konuşmada babam kadına cnm! demiş hatta cümle şu cnm kıyamam
sonra bugün sabah günaydın diye tekrar başlamış ve dün konuştuklarımız falan yani telefonda konuşulmuş kadın babama eskiden onu sevdiğini söylemiş ve terbiyesiz aslında söylememem gerkti falan yazmış (sanki silah dayadılar ahlaksıza) ben sen biliyosun sanıyodum oysa sen bilmiyomuşsun demiş babamda bilmiyodum ama söylediklerin çok aklımı kurcaladı dün falan demiş kadın ama baya üsteliyo işte herşey zamanında farklı olabilirmiş yannlış evlilkler yapmış mutlu olamamış falan filan benim annemle babam arası zaten iyi değil hatra beyan yürüyo evlilk bizim için çevre için düzenleri için ama bu babamın annemi aldatabilecği anlamına gelmez kesinlikle! şimdi ben kadın babamın aklını daha fazla kurcalamadan önlem almak istiyorum bi kaç gün daha bekliycem çünkü tel konuşmalarını görme şansım yok ama face okuyabilirim hafta içi konuşcaklar ben kadını arayıp açıkcası tehtit etmeyi düşünüyorum iki çocuğu var sizce doğru mu yaptığım yada başka öneriniz var mı?
iyi geceler yaklaşık on beş yirmi dk önce babamın facesine girdim babam şifreyi bildiğimi bilmiyo bende sırf bende olmayan bi kaç akrabaya bakmak için girdim zaman geçsin diye şeytan dürttü msjlarına baktım dün ve bugün bi bayanla konuşmuş aslında ilk başta gayet sıradan nasılsın iyi misin nerde çalışıyosun şimdi falan filan yani yıllardır görüşülmemiş herhangi bir arkadaş muhabbeti (ki gerçekten öyle sonradan araştırdım) daha sonra kadın numarsını verip babamın kini istmiş ve aramış çünkü yaklaşık bi on dk ara var sonra konuşma sesini duymak uzun zaman sonra güzel şekline dönüşmüş ve her ne olduysa konuşmada babam kadına cnm! demiş hatta cümle şu cnm kıyamam
sonra bugün sabah günaydın diye tekrar başlamış ve dün konuştuklarımız falan yani telefonda konuşulmuş kadın babama eskiden onu sevdiğini söylemiş ve terbiyesiz aslında söylememem gerkti falan yazmış (sanki silah dayadılar ahlaksıza) ben sen biliyosun sanıyodum oysa sen bilmiyomuşsun demiş babamda bilmiyodum ama söylediklerin çok aklımı kurcaladı dün falan demiş kadın ama baya üsteliyo işte herşey zamanında farklı olabilirmiş yannlış evlilkler yapmış mutlu olamamış falan filan benim annemle babam arası zaten iyi değil hatra beyan yürüyo evlilk bizim için çevre için düzenleri için ama bu babamın annemi aldatabilecği anlamına gelmez kesinlikle! şimdi ben kadın babamın aklını daha fazla kurcalamadan önlem almak istiyorum bi kaç gün daha bekliycem çünkü tel konuşmalarını görme şansım yok ama face okuyabilirim hafta içi konuşcaklar ben kadını arayıp açıkcası tehtit etmeyi düşünüyorum iki çocuğu var sizce doğru mu yaptığım yada başka öneriniz var mı?
böyle nefislerinin esiri olmuş kadınları Allah her aileden uzak etsin, kendisi dul diye adamın aklına girecek yuvayı dağıtacak neymiş eskiden seviyormuş söyleyememiş kandırma bahanesi de hazır, çok kızıyorum böyle kadınlara Allah islah etsin, sen bir süre daha düşün canım baban aynı hatayı yine yaparsa şimdi engel olsan bile ilerde yine yapacaktır, ekonomik gücünüz varsa anneni kurtar evde kahır çekeceğine kadıncağız biraz kendi hayatını yaşasın
Bu tur insanlarla kendini muhatab edip sinirlerini iyice bozabilirsin
O yuzden nacizane tavsiyem annenle konusup babani hayatinizdan cikarmaniz
Yoksa inan bu kisir dongu dondukce cok basin agriyacak elinde ne kadar delilde olsa suc uzerine kalacak
Bu tur kadinlar gozlerini evli bir erkege dikecek kadar kararttiysa emin ol rezillik onlara viz gelir o yuzden onu tehdit etmen sana ve annene acil ve kotu bir sekilde geri donecektir
Unutma, erkeklerin sucluluk duygularini bastirma yontemleri ezme, siddet, hakarettir sen kendini yordugunla kalirsin
Zaten erkek kaliteli olursa onu hic bir asifte kadin bozamaz emin ol...
Ve baban istemedikce de kadin hicbir sekilde vazgecmeyecektir...
nedense hep belli bir yaştan sonra adamların! aklı başka kadınlarda oluyor.
baban da fırsatını bulmuş kolay kolay pesini bırakmaz kadın da zaten bırakacak gibi değil.
bi süre konuşmaları oku konuşma içeriklerine göre ne yapacağına karar verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?