Aldatma!!!

lütfen yorumlarınızı esirgemeyin başına gelen yok mu yada en azından benim yerime kendinizi koyup cvplandırın

yerinde olsam ben de aynı şeyi yapardım... ama ben olsam çocuklarına soylerdım! cok mu acımasızım bilmiyorum ama ona en iyi dersi çocukları verir..onların lafının , senınkınden cok koyacağı kesin! çok mu kotuyum ne..ama maalesef işte hayat böyle

şu an hala iyi bişeyler arıyorum dua ediyorum ALLAHA bi yanlış yola girdilerse şu günlerin hatrına caydırsın nolur sizlerde dua edin annem için kardeşim için ...eğer canımı yakarlarsa çok kötü olacağıma yemin ederim!

lütfen yorumlarınızı esirgemeyin başına gelen yok mu yada en azından benim yerime kendinizi koyup cvplandırın

Allah sabir versin. Ayni durumu yillarca yasadm. Su an 20 yasindayim. 16 yasinda annemi kaybettim. 16 yasindan once cokk gordum aynen nette babamin bu tur seylerini. Tabi o zaman kucuktum. Aklim yetiyodu illa ki erken olgunlastirdi bazi seyler. Ama o zamanlarda susardim babama karsi cok öfkeliydim. Tartistigimiz zamanlarda yuzune vururdum.

Simdi olsa ayni durum acik acik konusurdum babamla. Kimsenin annemi uzmeye hakki yok derdim. Ve cidden mide bulandirici. Daha once de yasamiss anladigim kadariyla. Annene belli etmeden babanla konusma imkanin varsa konus derim. Benim annemde bildigi halde hep sustu.. Cocuklari icin. Hala dusundukce ofkeleniyorum..
Yerinde olsam once babamla konusurdum ne yapmaya calisiyosun diyerek. Ve aynen o yazismalarin ciktisini al. Babanla konusman fayda etmiyorsa kadini ara. Hatta kadini ara ne olabilir ki? Baban birde zeytinyagi gibi uste mi cikacak ne hakla aradin diye? Heralde utanir durumdan ve konusmalardan...

Konuyu görünce yorumları okumadan direk yorum yapmak istedim dayanamadım..
Senin yerinde olsam babanın yanında arardım o kadını konuşurdum. Önce kadına ağzıma geleni sayardım babamın gözü önünde sonra da babamı rezil ederdim.. !!
Yok yanlış evlilikler yapmışmış yok öyleymiş böyleymiş, resmen çocuklarına onların her kahrını taşıyan eşlerine, bunca geçen zamana saygıları yok!!
Kusura bakma canım ağır konuştum biraz ama çok sinirlendim..

aklınızın durup bazı şeyleri silmesini istediğiniz oldu mu hiç? benim oldu çokça kez ben hissederim bu işin sonu iyi değil garip bi kabulleniş var içimde gözlerim dolu dolu ama akmıyo yaş bu acı tanıdık bana 10 yaşımdan tanıdık ...şimdi yirmi li yaşlardayım yaşıtlarım aşk acısı çekiyo ben 8 yılımı verdiğim adamın başkasıyla evlenmesini bile kaldırdım bunu da atlatıcam tek derdim annem canımm annem yazısı kötü annemmm....

yanlış evlilkler yapmış elin adamını ayarlıyo ama namusunu iffetini hep korumuş! namusunuz batsın kadınlığınız batsın

Çook... Ama unutmak istedigm seyler babamin yaptiklari degilde annemin uzuldugunu gordugum anlar... Babamla tartismalarimda annem hala beni sakinlestirmeye susturmaya calisirdi ya; hic haketmedi hemde hic... Ama nankörler... Cok pis bi sekilde rezil olmayi hakediolar. Hem baban hem o kadin. Sonucta baban, gucune gitmesin burda agir sekilde yorumlar yapildiginda ama herkes kendinden yola cikarak yorum yaziodur. Bende bu sekilde..

En büyük düşmanım kadınlar oldu şöyle kadınları göre göre..
Canım doğru yoldasın bence seni destekliyorum ara,tehditinide et hazır şansın varken,hakediyorlar..
Benim babamda annemi aldattı hemde elin evli kadınıyla! Hanfendi boşandı bizimki de ona ev açmış ah ahh neler yaşadık neler çektik bir bilsen.. Ama annem susmadı,yılmadı şimdi babamla davalılar fena halde. Ahh o dava olmayacak var ya ben o kadına neler yaparım..Bende sabretmeye çalışıyorum aleyhimize olmasın diye bekliyorum..
İşler iyice ilerlemeden sen bir şeyler yap bence. Ama kadın suçlu olduğu kadar baban da suçlu biliyorsun..Babanıda al karşına konuş ve utandır onu ki bir daha böyle işlere kalkışmasın..Resti çek, hatta böyle adi bir fiili gerçekleştireceksen boşa annemi bile de. Belki nefsine hakim olur ne diyim...Olmasa da ne farkeder. Bu şekilde utanç dolu bir hayat geçirmektense annen,kardeşin ve sen belki zor ama alnınız ak bir hayat yaşarsınız.Çokta mutlu olursunuz emin ol. Ben aynen bu dediğim hayatı yaşıyorum. Babasız ama huzurlu..

hiç muhattap olmasan keşke o kadınla. baban feysten çok anlar mı ? direk engellesen kadını ? gerçi numarasını falan almış değil mi.. off.. saçını başını yolsan gene alamazsın aslında hıncını.. erdem yoksunu zavallı insanlar.. cidden mide bulandırıcı..

canım öncelikle Allah sabır ve soğukkanlılık versin sana. Ani bir tepki vermemeye çalış. Bence birkaç gün babanı gözlemle, halinde hareketlerinde ne tür değişiklikler olduğuna bir bak. Eğer ani ve sert tepkiler verirsen (sonuçta babanın nasıl bi insan olduğunu bilmiyoruz) ondan da sert bi tepki hatta müdahale görebilirsin, kendini koruyamayabilirsin. Ben olsam şöyle yapardım böyle ederdim, babamın yanında o kadını arar sayar dökerdim diye yazanlar olmuş, bence bu şekilde davranma çünkü malesef bazı insanlarda tükürsen yağmur yağdı yarabbi şükür diyebilecek bi yüz var, yani ummadığın kadar arsız insanlar çıkabilir karşına. Hatta o kadının oğlu falan varsa ve kadın oğlunu ikna ederse bana iftira atıyorlar derse, bu adam senin başına bela bile olabilir, ne annemle uğraşıyorsun diye.... Kadın, oğlu, hatta baban hepsi sana ve annene karşı zeytinyağı gibi üste çıkıp arsızlık ve baskılarıyla senin psikolojini daha da bozabilirler. Belki en kötü ihtimalleri sayıyorum ama emin ol senin güvenliğin için... çünkü utanacak diye beklediğin insanlar bazen çok arsız çıkabiliyorlar. Eğer annenin kendini idame ettirecek bir işi yada babadan kalma maaş vs varsa çok da sıkıntı çekmezsiniz. Yani diyeceğim şu ki öncelikle sakin ol, düşün, ihtimalleri gözden geçir, babanı gözlemle, hatta bazen ağzından laf almaya yönelik sorular da sorabilirsin duruma göre, bildiğini belli etmeden.... Allah kolaylık versin canım umarım baban uymaz o kadına....

çok çabuk ağlarım herkes beni güçsüz sanır oysa kimse bilmiyo ben ne yükler çektim şu kısacık yaşamımda ...dediğim gibi bekliycem bi kaç gün daha bakalım burda kalcak mı devam mı etcek nolur duanızı eksik etmeyin

zaten en kötü ihtimalleri düşünüyorum elimde olmadan benim maaşım annemin maaşı idare ederiz gibi geliyo çok teşşekkür ederim ALLAH sizinde yardımcınız olsun şu mübarek günde duanızı esirgemeyin nolur

zaten iki gün olmuş konuşalı perşembe cuma babamda iki gündür pek bi değişiklik yok aynı gibi bugün biraz neşeli gibiydi ama zaten normaldede olduğu olur yani msj falanda atmadı akşam hiç çünkü hep odada oturdu almadı eline konuşmada yapmadı inşallah ben büyütüyorumdur kadının günahını alırım teşekkür ederim destekleriniz için ALLAH razı olsun şu mübarek günde sizleride dermansız koymasın

Elbette ki dualarım seninle canım benim..Ben çok iyi bilirim onun nasıl bir sıkıntı oldugunu..Allah seninde yardımcın olsun inşaAllah sabret..

Gün hatta saat geçmiyor ki şurada bir konu okuyup bir hemcinsimden tiksinmeyeyim!

Ya hu kadın, kendi evliliklerin zor ve kötü geçti diye aynı duyguları neden başkalarına yaşatmaya çalışıyorsun?

Bir de anne ya!

Canım Allah yardımcın olsun öncelikle. Ben olsam ne yapardım: asla annenize hissettirmeyin.Yöntem1: face'ten tel no'sunu alıp başka birine arattırın, mesela tanıdığınız güvendiğiniz birine "Bilmem ne abinin peşini bırak, cümle aleme rezil ederim seni" dedirtin.

Yöntem2: (Ki bana mantıklı geldi) Tanıdığınız güvendiğiniz ama babanızın tanımadığı birine babanızı arattırın aynı şeyleri sanki kadının tarafından biriymiş gibi söylettirin. Biraz da tehditkar bir şeyler söylerse babanız korkabilir ve aklını başına alabilir. Siz de hiç bir şey yokmuş gibi davranırsanız hatta çok da iyiymiş gibi davranırsanız belki kendinden utanabilir.

Umarım çok geç olmaz, çünkü babanızın çok ciddi bir günaha girmesine engel de olabilirsiniz böylece. Anneniz üzülmesin diye böyle bir kurgu tasarladım, ama en doğrusunu siz bilirsiniz. Sakın öfkeyle kendinizi ve annenizi tehlikeye atmayın.

Elbette ki dualarım seninle canım benim..Ben çok iyi bilirim onun nasıl bir sıkıntı oldugunu..Allah seninde yardımcın olsun inşaAllah sabret..

sağolun rabbim sizinde yardımcınız olsun her dara düştüğünüzde

birde evlendiği ilk eşi babamın tanıdığı biri nası içleri alıyo ben anlamadım Rabbim ıslah etsin

sağolun Allah razı olsun bi kaç gün daha bekliycem bi gelişme olursa kötü (inşallah olmaz) sizden fikir almaya devam edicem iyi yönde olursada (inşallah) bildirirm yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…