Aldatma

Ö
öfff bide arabada yapmışlardır eşiniz ne desem ki sabır ve sizle bebeğinize lütuf kocaya da tekme
Arabada arkadaslari varmis otelde kaliyorlardi rahat rahat otele gitmistir okadar herseyi rahat ki bide arabasi kiralikti zaten bizim degildi

Konu sahibinin ustune gidiyosunuz kadin hamile. Ve hamile hamile bi de bosanma stresiyle mi ugrasacak karnindaki bebegimi etkilesin??

Bosanma stresinin aldatilma ve salak yerine konma hatta tekrar aldatilma stresindan daha kuvvetli olduguna emin misiniz?

Veya lohusayken bosanma stresiyle ugrasmak daha mi kolay?

O halde hamile ve aldatilan kimse bosanmasin, 5 sene beklesin. Ama o zaman da cocuk tam okula baslayacak. En iyisi kimse bosanmasin. Zaten toplum yuva gorunumlu mutsuzluk hucrelerinden gecilmiyor.

Allah razi olsun bunlar annesi benim tum altinlarimi aldi kendisi babami bi ton borca soktu adamcagizi simdi benim en az zararla bu adamdan nasil kurtulurum onu dusunmem lazim
Allah yardımcın olsun

Ne yapmayı planliyorsun öyleyse?
Ama yemin ederim amacim para koparmak falan degil parasi yerin dibine batsin

Bosanmayacam demiyorum ki ben

Yol gösterici babanızın olması güzel. Istedikten sonra bir yol muhakkak vardır bulunur da.

Bosanmayacam demiyorum ki ben

Bosanmanizi temenni ediyorum ama yeni dogmus bir bebekle dusuncelerinizin boyle olmayacagini dusunuyorum.

Bir sekilde tatiliyle ilgili elinizde kanitlar olsun, size olanlari acikladigi mesajlar varsa saklayin. Aldatmaya yonelik ne bulursaniz saklayin.

Esinizle muhatap olmayin, maddi olarak da kendinizi garantiye alacak adimlar atin.

Ve bosanmazsaniz tekrar aldatilacaginizi unutmayin.

Emin olun o hic aklimdan cikmiyor zaten tekrar yapar dusuncesi hem nefretimide taze tutuyo

Boynumdan bi anda optu bosluguma denk geldi diyo

Benimkininde zorla elini tutmuştu sonra evlendiler

Dert etme sadece ne karar alırsan al kendine güven. Erkeklerin en sevmediği kadın tipi kendine güvenendir. Sen herşeyin üstesinden gelirsin. Ona bağımlı olmadığını hissettir. Hamile olman ona cesaret vermiş olmalı ama bu durumun hiçbirşeye engel olmadığını bilsin. Bu dünyada en değerli kişi sen ve karnındaki Can. Bunu unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…