Aldatma

Konu sahibinin ustune gidiyosunuz kadin hamile. Ve hamile hamile bi de bosanma stresiyle mi ugrasacak karnindaki bebegimi etkilesin??
Aynen oyle kardesim ben istememmi bi anda kesip atmak ben ne diyorum ellerimle para yolladigim harcligimi yolladim bir orosbu kadar degerim yokmus benimle degil onunla gitti tatile bunlari bilmiyormuyum inkar inkar yeminler zaten inanmiyorum ben bu adama ama hastanede tek basima bebegimi dunyaya getirmek yeterince aci olacak bana kansizim ben devamli hastahanelerdeyim bide bu halde mahkeme ugrasamam

Guclu ol ins saglicakla alirsin evladina kucagina. Dogum yapmis bu surecleri atlatmis biri olarak soyluyorum dogum yapinca duygusal oluyorsun herseye agliyorsun yaninda guc istiyorsun. Sakin seni kandirmasina izin verme kendine bebeginle guzek bi hayat kur. Babasiz buyutmek elbette zor hemde cok zor.. Ama seni; karninda bebegini tasiyan kadini aldatiyorsa arkana bile bakma birak o dusunsun.

Evet yinede halime.sukrediyorum babam banada bebegimede daha simdiden prenses gibi bakiyo yuzum gulsun diye yapmadigi yok cok sukur ki annem babam yanimda

Evet yinede halime.sukrediyorum babam banada bebegimede daha simdiden prenses gibi bakiyo yuzum gulsun diye yapmadigi yok cok sukur ki annem babam yanimda
Iste bu cok onemli. Buna ornek ne kadinlarimiz var baba evi arkasinda olmadigi icin sahip cikmadigi icin dayak yemeye aldatilmaya bile bile katlanmak zorunda olan kadinimiz ne yazik ki cok fazla

Bence bu halde mahkeme kapılarında sürünme.boşa demek kolay zaten ama ben boşa demicem seviyorum demişsin guvenmissin. Al karşına konuş bu güne kadar yasadigin bütün promlemleri konuş ve son konuşman olduğunu söyle takip et gerekirse (aldatma dışında ki diger olaylarda ) ikaz et . Aldatma zaten güven parçalar tekrarı tamamen yok eder. Bi arkadaş ta demiş zaten her hangi bi hastalık bulaşmış olabilir test yapsin.doğum bitene kadar da özür dileyerek söylüyorum birlikte olmayin bebegine bı şey bulasmasin

Aynen kardesim test isticem artik kesinlikle bu sagolsun arkadaslarim o ayrintiyi hatirlatti bana

Boynundan biranlik opmekle morluk... cok ilgimc. Baya bi emilmis o boyun opulmekle kalmamis.

Ayıptır soylemesi biz evli iken bile oyle iz kalmasin is arkadaslari yada disarda gorurler ayip olur diye kocalarimiza oyle dalmiyoruz. Kocan hic bu yonu dusunememis mi? Yada seni kolay lokma bulmus nasilsa kandiririm demis.

Hem biranlik opse bile.o kadinin kocanin oldugu mekanda ne isi var?
Yeni evli birde utanmaz ahlaksiz. Oyle arkadaslarlari olacagina hic olmasin

Aynen oyle arkadaslarida pisligin teki gorusme dedim kackere dinleyen kim

Şuan yapamadigin biseyi iki ay sonra hic yapamazsin seninde yumsak tarafin var belli belki aklında başka şeyler vardır belki cocugu dusunuyosundur büyük konuşmak istemiyorum ama ayni evi belki paylasirim çocuk icn ama aynı yatagi asla

Vallahi denedim billahi denedim. Eşine okut bunu. 3. vakumlamada birazcık kızardı. Yalan konuşmasın pis herif.

Belkide suan yapacagim bilmiyorum konu cok yeni affetmek degil konu affedemem affedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…