Aldatma

Allah razi olsun evet ben tahmin bile etmezdim kim bilebilirki aldatilacagini zaten cok agir bi yuk yediremiyorum aklima geldikce bogazim dugumleniyor Allah sizden razi olsun beni anladiniz eger gitme deseydim bana bayrami zehir edecekti anasi zaten malum ortada ne yapabilirdim ki aldatacak olan adam kafaya koyduysa tatil bahane zaten aldatir

Tovbe tovbe. Arkadasim maalesef. Zevke gelirken o kadin yazmis o isimleri pesbelli. Midem kalkti su an pff.

Tovbe tovbe. Arkadasim maalesef. Zevke gelirken o kadin yazmis o isimleri pesbelli. Midem kalkti su an pff.
Arabada gezmisler sonra bunlarla otele gitmis bu kiz arkadasina sen al demis arkadasinin odasina gitmis guya arkadasida kabul ediyo ben aldim kizi sonra diye bende onu anlatmaya calisiyorum afedersiniz orosbu olsa oraya neden isim yazsin degilmi haksizmiyim

Aynen.Az önce onu yazacaktım,kafaya koyan adam tatile çıkmasaydı da,bi şekilde iki kaş göz arasında yapardı yapacağını..
Erkeklere, bu tarz olaylar söz konusu olunca düz duvara tırmanacak azim ve güç geliyor.Oyüzden yapardı zaten.
Allah senden de razı olsun.Tez zamanda, hakkında iyi olan, hayırlı olan gerçekleşsin.Feraha çık inşaallah,biranönce..

Amin kardesim amin cok sagol

Kullandiginiz sifati saniyorum parali seks iscileri icin kullaniyorsunuz. Oyle olup olmamasi sonucu degistirir mi?

Sonucta esinizin ismi yazili degil mi?

Aslinda gerekli butun ayrintilar ispatli. Bosanacaksaniz simdi bosanacaksiniz.

5 gunluk bebekle bosanamayacaginiz acik, kendinizi kandirmayin.

Dogumu beklememin bi sebebi emin olun bi gunlukmuydu yoksa bayadir varmiydi merak ediyorum evet siz olsaniz merak etmezmisiniz

Dogumu beklememin bi sebebi emin olun bi gunlukmuydu yoksa bayadir varmiydi merak ediyorum evet siz olsaniz merak etmezmisiniz

Kadinin sac rengini de merak edebilirsiniz ancak farkeder mi? Mesela sarisinsa daha cok, kizil sacliysa daha az mu bosanma sebebi?

Nedir dogumu beklemenizin sebebi?

Kadinin sac rengini de merak edebilirsiniz ancak farkeder mi? Mesela sarisinsa daha cok, kizil sacliysa daha az mu bosanma sebebi?

Nedir dogumu beklemenizin sebebi?
Bosanmama sebep demiyorum omrum boyunca ben o kadini merak edecegim bu bi kadin ic gudusmu dersiniz guzelmi cirkinmi merak ediyorum anliyomusunuz elimde degil kolayda degil ayrica

Inanin babasiz bi cocuk dogurmak kolay degil herseyi dusunmek ve net bi karar vermek istiyorum gurursuz bi kadin degilim ben bilmediginiz cok sey var

Konu sahibinin ustune gidiyosunuz kadin hamile. Ve hamile hamile bi de bosanma stresiyle mi ugrasacak karnindaki bebegimi etkilesin??

Bosanmama sebep demiyorum omrum boyunca ben o kadini merak edecegim bu bi kadin ic gudusmu dersiniz guzelmi cirkinmi merak ediyorum anliyomusunuz elimde degil kolayda degil ayrica
Ben olsam bende merak ederdim. Birak cnm bisey yapmasa bile arabaya almasi bile ihanet bence baska kanita gerek yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…