Aldatma

Yalan soyledigi apacik belli ama ispat edemiyorum telefonuma al bak diyo telefon hep ortada gorustugu numaralari inceliyorum yok hep erkek cikiyo kafayi yemek uzereyim

Cidden hala ispata ihtiyacin var mi ?

şimdi ben empati yaparak cevaplıyorum o yüzden siz yapar mısınız bilemiyorum.
boşamalısın kesinlikle. varsayalım ki vazgeçti. düşünsene sen bir erkeğin arabasına bindin, erkek seni bir anda öptü adınızı yazdı oraya buraya ama vazgeçtin. napardı eşin??
benim eşim öldürürdü. haklı mı haklı. o yüzen siz de öldürmeyin de boşayın gitsin.

o herkese sormasına gerek yok vben sana dıyeyım,bugun toplumun yuzde 90 o herkes dediğin ve kocasını emın ol mılletın koynundan alıp eve geliyor,gayet mutlu mesut,işte böle bir tablo canım,ama sen benı gıbılerın kafası basmaz ,anlayamaz,hadi canım der,ama böle bu kesın bılgı

Eşin olacak o öküze bir sor bakalım annene söyle bileziklerimi geri istiyorum de bakalım ne dicek?Ne diye verirsinki istedi mi ac telefonu babana böyle böyle de bakalım ne yapacaklardı sessiz bulmuşlar eziyorlar .Ben olsam naparım senin durumunda olmazdım sanırım ispatmış düşünmekmiş açarım davayı o düşünsün ne bu bee.Daha ilk yılda bunu eden ılerde neler etmez.Bence bileziklerini geri iste ve onlarını bebeğin için sakla güzelim .Bi kıyıda güvencen olur minnoşın için.Canım cicim ayında aldatan ileriki yıllarda metreste tutar töbe töbe.Nasılsa affetti diye.

Istememmi kackere istedim bilezigi istedim diye kotu gelin ilan edildim halada oyleyim esim zaten napayim ne diyeyim deyip duruyo lafta benim yanimda ama.gorunurde hicde oyle degil

Tabikiii bende aynilarini diyorum duymak bile delirtiyo neden cunku o ERKEK! inanin nefret ediyorum

Babana söylesen birşey yapmaz mı?Nıye verdin kolundan zorla söküp alacak değilya yada sakladıysan evi hırsız gibi deşecek değil ya.En fazla eşinle kavga ederdiniz insan bir hevesini alsın der hemen sıcağı sıcağına yangından mal kaçırır gibi.Sizi evlenmenin heyecanı ve yorgunluğuyla tufaya getirmişler.

Yani o erkek müsveddesiyle aynı çatı altındasın nasıl görmeye tahammül edebiliyon.

Daha 15 gunlukken istediler zordayiz dediler yemin ettiler hatta kaynanam gerekirse bosarim kocami vermezse dedi babamlarla bizde inandik ne bilelim oyun icinde oyun babamda lanet olsun altinina birak onlar kücülsün dedi iste oyle bilemedik yani

Bide hamilesin yani ne desem içim titredi bi an .Geçen eşimle kavga ettim bir sebeple kendi annem bizde şu an bebeğime bakıyor yazın, kışında teyzem bakıcak aşağıda da kayınvalidem yaşıyor .Onca insana rağmen eşimin kıyafetlerini kolunun altına sıkıştırdım kapı dışarı attım s.ktir git dedim gitti annesinde yatmış ertesi gün bir özür dilemeler psikoloğa gitti 2-3 gün sonra.Ben onca kalabalık ailede olduğum halde en ufak kavgada susmadım çünkü suçsuzdum sen nasıl dayanıyorsun anam allahım.

Çocuğunun acil hastalığı olur vs. geleceği için iste dedim yanlış anlama yoksa banane.

Ilk duydugumda tabiki susmadim kiyametleri kopardim ama halada hergun kavga ediyoruz sirinlikler yapmaya calisiyo tabi ama boss gozumde yok artik

Bir yandanda inanin okadar yorgunum ki kan takviyesi falan aliyorum kanim hic yok cok kotu bi hamilelik geciriyorum fena yani :-( kayin validem tam bir seytan zaten bosansak en cokta o sevinecek onun yuzunden kackere kavga ettik karini bosa bile dedi esime kackere

Ya bu deveyi gütcen ya bu diyardan gitcen.Yani affedip susacaksan bidaha gündeme getirmeyeceksin yada hemen boşanma davası açacaksın Sen bilirsin karar senin.Böyle uzatarak hem kendine hem bebeğini üzüyorsun bence bir süre evden gönder ve başını dinle ne yapacağına karar ver onunla devam edersen ihanetini unutabilcenmi eskisi gibi olucakmısınız bir düşün bence .

Hayırlı olsun güzel aldatılmışsınız bide utanmadan boynunda morluk falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…