- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Yalan soyledigi apacik belli ama ispat edemiyorum telefonuma al bak diyo telefon hep ortada gorustugu numaralari inceliyorum yok hep erkek cikiyo kafayi yemek uzereyim
Ne demek tek gecelik? ??
Cinsel yolla bulaşan hastalıklardan haBerin varmı senin??? Hastalık kapabilirsin
o herkese sormasına gerek yok vben sana dıyeyım,bugun toplumun yuzde 90 o herkes dediğin ve kocasını emın ol mılletın koynundan alıp eve geliyor,gayet mutlu mesut,işte böle bir tablo canım,ama sen benı gıbılerın kafası basmaz ,anlayamaz,hadi canım der,ama böle bu kesın bılgıO herkese bi sor bakalım kendi kocalarını da bi geceliğine başka kadınların koynuna sokuyolar miymiş ?
Ya da madem tek gecenin günahı yok, 'ben de yapayım o zaman' de bakalım ne diyecekler.
Şu toplumun ahlak ve sadakat anlayışını hiç anlamıyorum. Erkek yapınca 'bi gecelik hata', kadın yaparsa 'namus davası'...
Oyle seyler soyluyo ki wala benmi cok salagim bilmiyorum dedim ya dogumuma az kaldi dogumdan sonra tekrar acacagim bu konuyu kapatmis degilim henuzCidden hala ispata ihtiyacin var mi ?
Istememmi kackere istedim bilezigi istedim diye kotu gelin ilan edildim halada oyleyim esim zaten napayim ne diyeyim deyip duruyo lafta benim yanimda ama.gorunurde hicde oyle degilEşin olacak o öküze bir sor bakalım annene söyle bileziklerimi geri istiyorum de bakalım ne dicek?Ne diye verirsinki istedi mi ac telefonu babana böyle böyle de bakalım ne yapacaklardı sessiz bulmuşlar eziyorlar .Ben olsam naparım senin durumunda olmazdım sanırım ispatmış düşünmekmiş açarım davayı o düşünsün ne bu bee.Daha ilk yılda bunu eden ılerde neler etmez.Bence bileziklerini geri iste ve onlarını bebeğin için sakla güzelim .Bi kıyıda güvencen olur minnoşın için.Canım cicim ayında aldatan ileriki yıllarda metreste tutar töbe töbe.Nasılsa affetti diye.
Tabikiii bende aynilarini diyorum duymak bile delirtiyo neden cunku o ERKEK! inanin nefret ediyorumşimdi ben empati yaparak cevaplıyorum o yüzden siz yapar mısınız bilemiyorum.
boşamalısın kesinlikle. varsayalım ki vazgeçti. düşünsene sen bir erkeğin arabasına bindin, erkek seni bir anda öptü adınızı yazdı oraya buraya ama vazgeçtin. napardı eşin??
benim eşim öldürürdü. haklı mı haklı. o yüzen siz de öldürmeyin de boşayın gitsin.
Annemlerde kaliyoruz annemlerin oldugu sehre yeni tasindik daha elektirigi suyu actirmadigimiz icin burda kaliyoruzAynı evde misiniz şu anda canım?
Daha 15 gunlukken istediler zordayiz dediler yemin ettiler hatta kaynanam gerekirse bosarim kocami vermezse dedi babamlarla bizde inandik ne bilelim oyun icinde oyun babamda lanet olsun altinina birak onlar kücülsün dedi iste oyle bilemedik yaniBabana söylesen birşey yapmaz mı?Nıye verdin kolundan zorla söküp alacak değilya yada sakladıysan evi hırsız gibi deşecek değil ya.En fazla eşinle kavga ederdiniz insan bir hevesini alsın der hemen sıcağı sıcağına yangından mal kaçırır gibi.Sizi evlenmenin heyecanı ve yorgunluğuyla tufaya getirmişler.
Bide bana sor babam hasta uzulmesin diye kavga cikarmiyorum ama bide bana sor parcalayasim geliyoYani o erkek müsveddesiyle aynı çatı altındasın nasıl görmeye tahammül edebiliyon.
Ilk duydugumda tabiki susmadim kiyametleri kopardim ama halada hergun kavga ediyoruz sirinlikler yapmaya calisiyo tabi ama boss gozumde yok artikBide hamilesin yani ne desem içim titredi bi an .Geçen eşimle kavga ettim bir sebeple kendi annem bizde şu an bebeğime bakıyor yazın, kışında teyzem bakıcak aşağıda da kayınvalidem yaşıyor .Onca insana rağmen eşimin kıyafetlerini kolunun altına sıkıştırdım kapı dışarı attım s.ktir git dedim gitti annesinde yatmış ertesi gün bir özür dilemeler psikoloğa gitti 2-3 gün sonra.Ben onca kalabalık ailede olduğum halde en ufak kavgada susmadım çünkü suçsuzdum sen nasıl dayanıyorsun anam allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?