Aldatmadan haberiniz olsun mu, olmasın mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
eşinizin sizi aldattığını habersiz bir şekilde mi yaşamak istersiniz yoksa haberim olsunmu dersiniz. yani aldatma olayı bittikten sonra size sölemesini istermisin ?CADIARZU

Neden aldatılıyorum ki onu anlamadım ...
İki durum da birbirinden beter...
Yaptıktan sonra gelip övünmek için mi anlatacak...

Hadi aldattı diyelim
ama haberim olsa nolur ,olmasa nolur..
E her iki türlüde ben APTAL konumunda olacaksam banane?
Eşim ben bilince utanıp sıkılacak bir adam olsaydı eğer bunu yapmazdı ha yaptısa da ben bunu yutucak yada sindirecek kadar gözüm görmeyecek kadarda onunla evli kalacak kadarda aptal olmazdım...
Her ikiside beni aptal yerine koyuyorsa eğer beni,
aldatan sonunda anlayacaktır aslında kendisinin ne kadar aptal olduğunu!

bunu itiraf edecek erkek sayısı azdır da dıyelım oldu ve etti,
bosardım onun ıcın ıtıraf etmez heralde benneyaptımki

haberim olursa içim içimi yer
en iyisi habersiz olan dır sanırım
aldatılmayı hakediyomuyum
o ayrı konu

bu konu çoook vahim bir konu....
bazen düşünürümde acaba bilsemmi iyi bilmesemmi........:uhm:
halada karar vermiş değilim inşallah kimseye yaşatmaz bu durumu....düşüncesi bile kötü..........

ya adam yapmış olmuş bitmiş benim sorum şu bilmek istermiydiniz yoksa hiç bilmek istemezmisiniz kimileri benden habersşz ne yaparsa yapsın der ben onu merka ediyorum sorun aptal yerine konulmak değil olmuş bitmiş bi hatayı bilmek yada bilmemek bunu kişisel algılamamak lazım kimsenin başına gelmesini istemeyiz tabiki

yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

pişkin pişkin beni aldattığınımı anlatacak bana.
her ikiside beter.iki ucuda b..lu deynek bisalii
ayrıca aldatılmayıda haketmiyorum

kadının düşmanı yine kadın siz boşverin gizliyi saklıyı.
gidipte bi erkekle yapmazki.....

Neden aldatılıyorum ki onu anlamadım ...
İki durum da birbirinden beter...
Yaptıktan sonra gelip övünmek için mi anlatacak...

neden aldatılıyormuyum ?? ne alakası var arkdaşaım aldatılmıyorsun korkma gerçi bilemem ama pek tedirgin gördüm seni sakın ol ayrıca her aldatmanında bir sebebi olduğunu sanmıyorum ortada hiçbirşey yokkende bu erkek milleti uçkuruna düşkündür bilirsin.
allah korusun ama hani olursa nasıl olsun onu soruyorum haberin olsunmu habersizmi olsun anlatabildimmi

pişkin pişkin beni aldattığınımı anlatacak bana.
her ikiside beter.iki ucuda b..lu deynek bisalii
ayrıca aldatılmayıda haketmiyorum

biraz eksik oldu bu soru yaa şöle düzeltiyim hata yaptığını anladı bi an şeytana uydum dedi kim şeytana uymuyorki bu zamanda demi neyse vicdanen de rahat değil ve bunu pişmanlıkla eşine anlattı tavrınız ne olur diye soruyu düzeltiyim...
bunun hak etmek yada haketmemekle alakası yok tamamen şeytana uymak ne yani aldatılanların hepsi hakmı ediyor aldatılmayı

haketmekle asla alakası yok kimse elbetteki bunu haketmez biz fikirlerimizi söledik yani ben diorumki:
her iki türlü de kendimi aptal gibi hessederim ve beni aptal olartak gören bir adamla da beraber olmam o satten sonra demek istedim...
umarım şimdi anlaşılır olmuştur arkadaşım.....

eşinizin sizi aldattığını habersiz bir şekilde mi yaşamak istersiniz yoksa haberim olsunmu dersiniz. yani aldatma olayı bittikten sonra size sölemesini istermisin ?CADIARZU

bu nasıl bir soru ya....:uhm:
iki seçenekte birbirinden beter...
saklasada nereye kadar saklayabilirki...:kızgın
elbet birgün patlak verecektir....kötükedihüso
o zamanda ben hayatında olmuyacagım....:mymeka:

eğer aldatırsa mutlaka haberim olmalı ben anlarım zaten anlatmasına gerek yok yane

insan kendi kocasını kendi eliyle nasıl beni aldat diye başka birinin koynuna bile bile gönderir yaa.. allah korusun..haberım olamasın.. bi eşşeklik ettim çok pişmanım dersede belki bir ihtimal bilmiyorum ama affederim belki emin degilim.. benım eksim bi yanım mı varda benı aldatcak? he olsa bilede yınede aldatması onur kırıcı ozaman ayrıl bırak kardeşim madem gözün dışarda!!!

bi haber izlemiştim kadın kocasına tazminat davası açmış hemde sayılı zenginlerden!!kocası aldatmış bi çokkez ama erkekle aldatmış:) çok buyuk bi miktar para idi yani:)

Bana gelip anlatsa pişman oldum falan bende senle evlendiğime pişman oldum deyip soluğu mahlemede alırdım yani haberim olursa boşanırım bu kesin de haberim olmadan aptal yerine konmak ise çok kötü birşeyYani ikiside birbirinden berbat....

böyle bişeyi kendi söylemez
ben dedektiflik yapıp ögrenirsem olur ancak:1ninca:
elbette haberim olsun isterim
salak yerine konmak istemem
ögrenir ögrenmezde şutlarım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…