biraz eksik oldu bu soru yaa şöle düzeltiyim hata yaptığını anladı bi an şeytana uydum dedi kim şeytana uymuyorki bu zamanda demi neyse vicdanen de rahat değil ve bunu pişmanlıkla eşine anlattı tavrınız ne olur diye soruyu düzeltiyim...
bunun hak etmek yada haketmemekle alakası yok tamamen şeytana uymak ne yani aldatılanların hepsi hakmı ediyor aldatılmayı
haberim olsun ki bir daha yapmasın diye çekip gidebileyim, hayatta en acı şey insanın aynı yastığa baş koyduğu kişi tarafından kandırılması, hele de kandırıldığını bilmemesi.
böyle bişeyi kendi söylemez
ben dedektiflik yapıp ögrenirsem olur ancak:1ninca:
elbette haberim olsun isterim
salak yerine konmak istemem
ögrenir ögrenmezde şutlarım:lepi:
Karısı ,neden şeytana uymuyor.... onu da şeytan yap, demiyor mu. ama kadın yapmıyor. demek ki, seçme hakkı var. o şeytana karşı koyabilme gücüne kadın nasıl saipse erkekte o kadar sahip....
Söyledi diye de affedecek değilim... elbette ki ,affetmeyeceğim. söylemiş olması suçunu asla ,hafifletmez....
oooo,gerçekten siz bayağı bir eskide,kalmışsınız. şimdi kadınlarda erkekler gibi aldatıyor. ve açıkcada söylüyor.....eskidenmiş o......kadınların bu konuda erkeklerden daha iyi yani iradelerini iyi kullandıklarını biliyoruz hele hele türkiyede kadınlar yapınca o..... erkekler yapınca aferin denildiğinide biliyoruz bence yukarda yorum türkiye şartlarına uymuyor
hepimiz biliyoruzki çoğu kadın evlenen kadar bekaretini korur ama erkeklerin %99 u bu işi evlenmeden yapar
karısı yaparsa cinayet cikar çünki karısı yaparsa ooo... olur çunki anlatabiliyormuyum sadece şeytana uymak değil toplumun bazı adetlerine de ters gelir bu ülkede kadın yapınca anlatabiliyormuyum o yüzden biz bayanlar yapamayız tabii yapan yapıyor o ayrı konu ama ben genelden bahsediyorum umarım daha iyi anlatabilmişimdir.
bazı cvplar çok güzel ama sanırım çoğumuz soruyu sanki başımıza gelmiş gibi algılıyoruz ve o an hissettiğimiz öfkeyle yazıyoruz cvpları
benim sorum böle bişey olursa bilinmesinimi bilinmemesinimi isterdiniz
evet sölemesini isterim yada hayır bilmek istemezdim bu kadar basit
tabiki olay (aldatılma )bu kadar basit değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?