• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmak akıl verin

Geçmişi unutun. Pişman olmuşsunuz güzelce tovbenizi edin. Allah'a sığının. Allah günahları affedendir. günahınızi kimseye anlatmayin ayrica. Cocugunuzla yuvaniza bakın.

Tövbe edin bebeginiz olacaksa evliliğinizi devam ettirin tekrar şiddet başlarsa yolları ayırın. Bu aldatma olayından da ne eşinize nede başkasına bahsetmeyin.

Siz normal değilsiniz, ne demek aldatarak intikam almak. Bence mutlaka psikolojik destek alın ve bundan sonra ani ve yersiz şeyler yapıp sonrasında pişman olmayın.
Ve size şiddet uygulayan biri ile evli kalarak aldatmanız, en iyi intikam belki o zaman boşanmanızdı. Söylenecek çok şey var da, kırmak istemiyorum

Siz normal değilsiniz, ne demek aldatarak intikam almak. Bence mutlaka psikolojik destek alın ve bundan sonra ani ve yersiz şeyler yapıp sonrasında pişman olmayın.
Ve size şiddet uygulayan biri ile evli kalarak aldatmanız, en iyi intikam belki o zaman boşanmanızdı. Söylenecek çok şey var da, kırmak istemiyorum
Emin olun bana ne desenızde kendıme yaptıgım asagılamayı kımse yapamaz

Emin olun bana ne desenızde kendıme yaptıgım asagılamayı kımse yapamaz
En azından bundan sonraki yaşamınızda öfkeyle kalkıp zararla oturmayın... bir de bebeğiniz olacakmış kendiniz için beğeğiniz için aklıselim kararlar alın.

Lütfen kırılmayın ama sizler gibi sorunlu çiftlerin çocuk sahibi olmasına gerçekten üzülüyorum. Bu psikolojiyle yetiştireceğiniz çocuk da sizin gibi sağlıksız ilişkiler kurmayı öğrenecek ve mutsuz olacak. O yüzden madem hamilesiniz ve bir insan yetiştireceksiniz artık bir yetişkin gibi davranmayı öğrenin. Yaptığınız yanlışlarla yüzleşin, geride bırakın ve sağlıklı bir ruh halini kazanmaya çalışın. Hatta bunu hamilelikten önce yapsaydınız çok daha iyi olurdu. Belki ilaç da kullanabilirdiniz. Ama bu süreçte terapi almanız size oldukça fayda sağlar. Bir terapist yardımıyla geçmişe sünger çekip önünüze bakmaya çalışın. Artık bencillik yapamazsınız çünkü karnınızdaki bebek her şeyi ama her şeyi hissediyor daha şimdiden onu etkilemeyin. Adımlarınızı onu düşünerek atın.

Lütfen kırılmayın ama sizler gibi sorunlu çiftlerin çocuk sahibi olmasına gerçekten üzülüyorum. Bu psikolojiyle yetiştireceğiniz çocuk da sizin gibi sağlıksız ilişkiler kurmayı öğrenecek ve mutsuz olacak. O yüzden madem hamilesiniz ve bir insan yetiştireceksiniz artık bir yetişkin gibi davranmayı öğrenin. Yaptığınız yanlışlarla yüzleşin, geride bırakın ve sağlıklı bir ruh halini kazanmaya çalışın. Hatta bunu hamilelikten önce yapsaydınız çok daha iyi olurdu. Belki ilaç da kullanabilirdiniz. Ama bu süreçte terapi almanız size oldukça fayda sağlar. Bir terapist yardımıyla geçmişe sünger çekip önünüze bakmaya çalışın. Artık bencillik yapamazsınız çünkü karnınızdaki bebek her şeyi ama her şeyi hissediyor daha şimdiden onu etkilemeyin. Adımlarınızı onu düşünerek atın.
Tşk ederim

“Eteğini indirmek istediğin için hayat fahişe sana göre”
Bu bir şarkı sözü ama kelimelerin gerçek anlamına takılmadan lütfen mecazen düşünün biraz..Yine kızınca yine yapmayacağınıza nasıl eminsiniz? Bu intikam falan değil davranış bozukluğu.Erkek olsanız “bir kere altadan hep aldatır” denirdi sizin için..
Herkes istediği gibi yaşar sonuçlarını göze almak şartıyla , siz de öyle yapmışsınız ..Cezanız vicdan azabı belli ki..Bebek var, madem pişmansınız söyleyecek fazla bişey yok aslında.İnşallah bebek bir milat olur ve bundan sonra huzurlu yaşarsınız..

“Eteğini indirmek istediğin için hayat fahişe sana göre”
Bu bir şarkı sözü ama kelimelerin gerçek anlamına takılmadan lütfen mecazen düşünün biraz..Yine kızınca yine yapmayacağınıza nasıl eminsiniz? Bu intikam falan değil davranış bozukluğu.Erkek olsanız “bir kere altadan hep aldatır” denirdi sizin için..
Herkes istediği gibi yaşar sonuçlarını göze almak şartıyla , siz de öyle yapmışsınız ..Cezanız vicdan azabı belli ki..Bebek var, madem pişmansınız söyleyecek fazla bişey yok aslında.İnşallah bebek bir milat olur ve bundan sonra huzurlu yaşarsınız..
Asla bi daha yapmıcagıma emınım asla dıyorum

Bebek istedık eşimin sonuçları kötü çıktı içkiyi bırakması istendı bırakmadı korunmalı ilişkşde hamile kaldım
Korunurken olduysa yorumum yok malesef ama böyle evlilikte zor.
Üstünü ne kadar kapatırsanız kapatın eşinizin yüzüne nasıl bakacaksınız yada çocuğunuzun?

Eşinizden mi peki? Kusura bakmayın ama aldatmışsınız ve eşinizde pek imkan yok gibi

Ortada bebek var.
Onun hatiri icin bosanmaktansa bu ayipla yuzlesmek psikolojik destek alip icinizde bu sorunu cozmeye calismalisiniz.
Eger ilerleyen donemde siddet vs uygularsa ayrilin orasi ayri ama hersey duzelmisken deneyin bi sans verin.
Tovbe edin bol bol.
Pismanlik duymaniz da iyi bisey.

Back
X