• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmak akıl verin

Bide evliliği kurtarmak için çocuk yapmayın Allah aşkına ya yazık günah ne eşin şiddet bırakır nede sen sözde intikam şeklini .olan çocuğa olcak bidaha yapmam deme bide eşinden şiddet görmek aldatmaya teşfik edici bir şey degilki senn içinde varmış.kv yanında böyle şeyler yapmanda büyük cesaret .keşke bu cesareti ni boşanmak için kullansaydin . cok şey yazmak istiyorum da neyse ...

Adamlar da kapida hazirmis.
O degil de buyuk konusmayayim ama adamin haberi yokken bu nasil intikam oluyor ki. Intikam dedigin karsindakinin de canini yakmaz mi?
Allah affetsin bol bol dua et esine cocuguna saril.

Ya şu bdv konuları son günlerde hep böyle

Konuya gelecek olursak bence tekrar aynı hataları yaparsın eşinde yapar olan o küçük bebeğe olur yol yakınken ayrılın

Aldattim, ama esimi cok seviyorum.Ben de bu sevgiye inanmiyorum.Benim boyle siddet , kavga olan evlilikte ilk aklima bosanma gelir .Sevdigim insani birakin nefret ettigim bir insani bile aldatmayi dusunmem.Bir de hamilesiniz bebege uzuldum.Bosansaniz vicdaniniz rahatlar mi onu da sanmam.Evli kalsaniz da bir omur boyu mutsuz olucaksiniz.Boyle bir adamla bosanmayip evli kalarak bastan kaybetmissiniz.Allah affetsin.

Dogacak bebege uzuldum, sirf kendinizi eglemek adina bebek yapiyorsunuz, belki daha iyi olur mu diye dusunerek... ama cocuklar deneme tahtasi degil mutsuz aile ortaminiza o bebegi dahil etmek bencillikten baska hic bisey degil.

Şiddete karşı aldatma.. bilmiyorum bu hale ne zmn geldik ya..

Şiddet görüyorsunuz ama eşiniz sizi seviyor. Hiçbir şey hissetmediğiniz adamlarla birlikte oluyorsunuz ama eşinizi seviyorsunuz. Vereceğim tek çözüm önerisi; ayrılın ve bebek doğmadan tedavi olun.

Kürtaja karşıyım ama eger 2 ay olmadi ise aldirin. Bakacak kadar iyi bir psikolojiniz yok. Allahim hayırlısı neyse onu versin insallah

merhaba bayanlar 3 yıllık evliyim Eşimle arkadaş vasıtasıyla tanıştım ilk zamanlar kayınvalıdeyle otururken daha 2 aylık sıddetını gördüm kinci yapım var eşimi aldattım kendımce onu asagıladım içimde .cunku aramızda aldattıklarımla ask sevgi hiçbişry olmadı her sıddetın ardından intikam aldım dıye düşünüyordum bu arada içki de var o geceler bambaşka biri oluyordu. Evimizi ayırdık aramız duzeldı bebek istedik içki engeldı bu sefer içki kavgaları siddetlerı hemde daha ağırı oluyordu o kadar ki kendıme zarar verdım intihar cesıtlı yollarla bunu mu ısıtıyorsun dercesıne.hamileyım suanda ve Melek gibi bi adam sanki bana iyi oldukça yardım ettıkce ezılıyorum çok pısmanım kopek gıbı onu haketmedıgımı düşünüyorum sevıyorum oda beni sevıyo emınım ama ona çok yanlış yaptım sırf bu yüzden ondan boşanmak ıstıyorum utanıyorum bana ıstedıgınızı dıyın çok haklısınız ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez bu arada hamilelik ten oncede kavgalı olmadığımız zamanlar çok iyidir sever ılgılenırdı benımle kötüyken dıbıne kadar yaşıyorduk huzursuzluğu benim için doğrusu ne bilemıyorum ?
Edit : bayanlar bana ne deseniz kufur bile etseniz haklısınız istedıgınızı yazın hakkediyorum ama lütfen akla ihtiyacım var rica edıyorum boşanmak çözümümü doğrumu düşünüyorum bilmıyorum
eşini seven eşini aldatmaz bu kadar net....!!!!! birde size şiddet uygulayan alkol sorunu olan bir adam asla düzelmez herşey bebeği görene kadar sonra gelsin yine kavga dövüş hakaret vs...
keşke bu dünyaya bir çocuk getirmek gibi bir hata yapmasaydınız..

Bundan sonrasi icin yine esinle tartisinca aldatma olayına girecek potansiyelin varsa bence de boşan ama yok ben gerçekten pişmanım diyorsan eşinle ufaktan konuş dicem bu seferde iyice mi karışır ortalık bilemedim . Neyse sen otur düşün taşın eğer eşinle her kavga ettiğinizde teselliyi dışarıda ararsan o bebek telef olur yapma bunu ona . Ya boşan yada tam gaz mutlu olmaya çalış daha toparlayici ol

Cok cok cok ozur dileyerek soruyorum ... Aldattim derken cinsel birliktelik mi oldu?

Çok utanıyorum her gün ağlıyorum nasıl yaptım dıye yerın dıbıne gırıyorum

Allah islah etsin .Amin.
Fakat seven insan ALDATMA gibi iğrenç bir tebessümde bulunmaz ki ?
Şuanda hamilesiniz,gerçeği açıklayın dicem bu sefer karnınızdaki riske girecek !
E şimdi nereden tutsan elinde kalıyor.

İntikam duygusu ile beslenen insanlardan hep ürkmüşümdür. Kaldı ki karşı tarafın haberi bile intikam alındığından.Her neyse bu durumu bunalım yapıp sakın eşine anlatma bu erkeklerin kaldırabileceği bir durum değil ve bu kadar sorun ettiysen direk boşan yok boşanmakta istemiyorsan geçmişime sünger çekip gerçekten doğru insan olmaya çalış bir anne evladının rol modelidir.

Back
X