• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmak akıl verin

Aldattığınızı eşiniz bilmiyor öyle değil mi?

Bilmiyorum, sizin açınızdan bakınca sakla, söyleme demek istiyorum. Hamilesiniz de zaten. Ama eşinizin yerine kendimi koyuyorum. Ne olursa olsun bilmek isterdim sanırım.

Şiddet eğilimi olan biriyle evlisiniz. Aldattım deseniz ya da boşanmak istiyorum deseniz başınıza ne gelir bilemiyorum. En iyisi pişmanlığınızı içinizde yaşayın. Yapacak bir şey yok artık. Düşünüp düşünüp hamile halinizle kendinizi harap etmeyin.

Aldattığınızı eşiniz bilmiyor öyle değil mi?

Bilmiyorum, sizin açınızdan bakınca sakla, söyleme demek istiyorum. Hamilesiniz de zaten. Ama eşinizin yerine kendimi koyuyorum. Ne olursa olsun bilmek isterdim sanırım.

Şiddet eğilimi olan biriyle evlisiniz. Aldattım deseniz ya da boşanmak istiyorum deseniz başınıza ne gelir bilemiyorum. En iyisi pişmanlığınızı içinizde yaşayın. Yapacak bir şey yok artık. Düşünüp düşünüp hamile halinizle kendinizi harap etmeyin.
Eşimi düşündüğüm için ona söylemıyorum psıkolojısı hayatı mahvolur yıkılır üzülür sert bi adam kaldıramaz bilememesi gerektıgını düşünüyorum

Eşimi düşündüğüm için ona söylemıyorum psıkolojısı hayatı mahvolur yıkılır üzülür sert bi adam kaldıramaz bilememesi gerektıgını düşünüyorum

Zaten evliliğin daha başından beri şiddet görüyorsunuz. Aldattığınızı öğrenirse ne yapar kim bilir. O yüzden git dürüst ol diyemiyorum.

Bence söyleme eşine. Yaşanan şeyler kolay değil. Ama bu sefer çocuğun babası kim der. Kanıtlasan bile erkekler kadınlar gibi değil. Hep ısıtır önüne koyar yazık olur.

Tövbe et gerisini Allah bilir
Yanlış yapmış olabilirsin kötü konuşup küfür etmek vs bize düşmez

Bi şey söyleme.. bi daha da yapma, tövbe et.. evladınla eşinle yeni bi sayfa aç geçmişi geride bırak, tövbeyi bırakma ama..
Bu arada eşin başlığı görmesin?

Olan olmuş artık .Sonuçta aranız düzelmiş.Pişmanlığınızı içinizde yaşayın tövbe edin.Bundan sonra sadık bir eş ,iyi bir anne olma derdine düşün derim

merhaba bayanlar 3 yıllık evliyim Eşimle arkadaş vasıtasıyla tanıştım ilk zamanlar kayınvalıdeyle otururken daha 2 aylık sıddetını gördüm kinci yapım var eşimi aldattım kendımce onu asagıladım içimde .cunku aramızda aldattıklarımla ask sevgi hiçbişry olmadı her sıddetın ardından intikam aldım dıye düşünüyordum bu arada içki de var o geceler bambaşka biri oluyordu. Evimizi ayırdık aramız duzeldı bebek istedik içki engeldı bu sefer içki kavgaları siddetlerı hemde daha ağırı oluyordu o kadar ki kendıme zarar verdım intihar cesıtlı yollarla bunu mu ısıtıyorsun dercesıne.hamileyım suanda ve Melek gibi bi adam sanki bana iyi oldukça yardım ettıkce ezılıyorum çok pısmanım kopek gıbı onu haketmedıgımı düşünüyorum sevıyorum oda beni sevıyo emınım ama ona çok yanlış yaptım sırf bu yüzden ondan boşanmak ıstıyorum utanıyorum bana ıstedıgınızı dıyın çok haklısınız ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez bu arada hamilelik ten oncede kavgalı olmadığımız zamanlar çok iyidir sever ılgılenırdı benımle kötüyken dıbıne kadar yaşıyorduk huzursuzluğu benim için doğrusu ne bilemıyorum ?
Edit : bayanlar bana ne deseniz kufur bile etseniz haklısınız istedıgınızı yazın hakkediyorum ama lütfen akla ihtiyacım var rica edıyorum boşanmak çözümümü doğrumu düşünüyorum bilmıyorum
allah tövbe edenlerle beraberdir. Hatanın farkındasın ve su dk itibariyle tevbe et canı gonulden. Hic bir sey için gec diil! Ve pskolojik destek al. Su an itibariyle ona buna suna kızıp hata yapma luksun yok artık sen bir annesin. Bir anne olarak once evladını dusuneceksin inş esin de akıllanmıstır. O yavru için annelik onurunuzu koruyun.

Dayak yediginizde dusunecektiniz bosanmayi
Aldatarak esine degil kendine yazik etmissin
Bir insanin kendine saygiyi varsa bunu yapmaz

merhaba bayanlar 3 yıllık evliyim Eşimle arkadaş vasıtasıyla tanıştım ilk zamanlar kayınvalıdeyle otururken daha 2 aylık sıddetını gördüm kinci yapım var eşimi aldattım kendımce onu asagıladım içimde .cunku aramızda aldattıklarımla ask sevgi hiçbişry olmadı her sıddetın ardından intikam aldım dıye düşünüyordum bu arada içki de var o geceler bambaşka biri oluyordu. Evimizi ayırdık aramız duzeldı bebek istedik içki engeldı bu sefer içki kavgaları siddetlerı hemde daha ağırı oluyordu o kadar ki kendıme zarar verdım intihar cesıtlı yollarla bunu mu ısıtıyorsun dercesıne.hamileyım suanda ve Melek gibi bi adam sanki bana iyi oldukça yardım ettıkce ezılıyorum çok pısmanım kopek gıbı onu haketmedıgımı düşünüyorum sevıyorum oda beni sevıyo emınım ama ona çok yanlış yaptım sırf bu yüzden ondan boşanmak ıstıyorum utanıyorum bana ıstedıgınızı dıyın çok haklısınız ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez bu arada hamilelik ten oncede kavgalı olmadığımız zamanlar çok iyidir sever ılgılenırdı benımle kötüyken dıbıne kadar yaşıyorduk huzursuzluğu benim için doğrusu ne bilemıyorum ?
Edit : bayanlar bana ne deseniz kufur bile etseniz haklısınız istedıgınızı yazın hakkediyorum ama lütfen akla ihtiyacım var rica edıyorum boşanmak çözümümü doğrumu düşünüyorum bilmıyorum

Yasadiklariniz sizi ilgilendirir Tabiki ama umarım bi gun sizin o tek seferlik iliskileriniz sizden intikam almak icin evliliginize musallat olmazlar.

Kimseden degil Allah'tan af dileyin. Onunla aranıza burda n hiç kimse giremez. Ama keske yapmasaydın. Çünkü bi insani cok pişmanlık yıpratır.

Dayakci esinize karsi bile bir vicdaniniz var ama gunahsiz bir yavruya karsi yok, illa dunyaya gelsin diye ugrasmisiniz bir de. Yazik, cocuga uzuldum. Ikiniz de birbirinizden beter kotu insanlarsiniz.

Aldatilmaya karsilik intikam olarak aldatmayi anlarim da siddete karsi ne alaka? Esin de pek iyi bi halt degil ya neyse yine de bu yaptiginin gecerli sebebi olamaz sonucta bosanma hakkin vardi. Bu vicdan azabiyla yasayamazdim ben olsam, bosanirdim. Ama hamilesin ve tek basina ayakta kalamayacaksan kendin icin degil ama evladin icin bosanma isini erteleyip biraz toparlanabilirsin.

Canım sen boşanma, ne me lazım evliyken kocasını aldatan, yarınn bizim kocalarımıza goz dıker boşver sakınn boşanma...

Şiddet varsa ayrılmayıp neden aldatıyorsun?
Hem nasıl aldatıyorsunuz ya?
Bir anda kızgınlıkla nasıl birini bulup o noktaya nasıl geliyorsunuz aklım almıyor.
Böyle melek gibi devam edeceğini mi sanıyorsun?
Ya da böyle devam etse bile yüzüne nasıl bakıyorsun?
Bu devirde zor olmasa gerek.. nette orda burda bi yigin akbaba var

İkiniz de masum değilsiniz ki..
Ne diyelim size? Git itiraf et desek adam şiddetsever sizi hamile falan demez öldürür.
Ortada bir de bebek var. Onun gelecekteki hayatı sözkonusu. Yalandan nefret ederim aldatan erkek için ne düşünuyorsam kadın için de düşünüyorum. Ama bebeği düşünüp her doğru söylenmemeli diyorum. Psikolojiniz iyi değil tedavi olun.

Keşke ilk şiddet olayında başka şekilde arasaydınız hakkınızı.

cok merak ettim ya, nasil yapiyordunuz? ona hissetirmeden. ben kocama en ufak yalan söylesem sanki yüzümden okuyormus gibi elin ayagin titrer. bir kisiyle mi yoksa her defasinda baska birini mi buluyordunuz? nasil buluyordunuz? nasil bulusuyordunuz? hic mi süphe duymadi? ay catlicam. roman yazmayi düsündünüz mü?
Valla bende catliycm çök ilginç geliyo insanlar bukadar basitmi herşey ya eşine kızıp başka adamlarla birlikte olmak bilemiyorum bu kk daha neler göreceğiz diyorum ama keşke hiç böyle şeyler görmesem okumasak insanlara guvenimiz kalmıyor .

Back
X