Aldatmak akıl verin

Çok garıp evet iyiyken çok iyi çok Ama içki içtiği gece farklı bi insan oluyo ayrıca sabah o ınsandan eser Yok

Bişey sormak istiyorum biraz özel olucak ama herhangi bi yakınlaşma oldu mu ?

Aldatmanin ne kadar ve niye yanlis oldugnu anlatmaya gerek yok ve pismanim diyorsunuz ama (günahiniza girmek istemem) bence bu karekter zayifligi ve simdi pisman olsaniz bile ilerde tekrarlanabilir, bu yüzden mutlaka yardim alin. Eger gercekten pismansaniz ve dürüstseniz, bunu erinde gecinde icinizde tutamayip itiraf edersiniz...ve bence en dogrusu bu. Ne kadar tövbe etmek önemli olsada kul hakki daha önemli ve bu dünyada hal edilmeli. Yani öyle yada böyle, bu iliski bitmeye mahkum, siz ancak zaman kazanir/kayip edersiniz....

Madem eziliyordum madem utaniyordun ayrilmak istiyordun o kadar icki siddet gormustun hamile kalmandaki amacin neydi acaba? Simdi bosansan o bebegini boyle bir ortamda dogurucaksin vicdanin rahat mi edicek?

Yanlış anlamazsan bişey soracağım ya çocuk eşinden mi ??
Bir çok insan korunmasına rağmen hamile kalabiliyorda.. yani korunsanız bile belki diğerlerinden olabilme ihtimali var mı??

Bence siz kendi kendinizi aldatiyorsunuz..
( pardon konu sahibi yerine size yazmisim )

Bir insan intikam için her şeyi yapmalı mı yani? Size kötü davrandı, şiddet gösterdi diye eşinizi aldattınız ama bence sadece bu bahaneye sığındınız. Aldatmak gibi bir eylem herkesin tercih edeceği bir durum değildir. Bana kötülük yapan eşimden boşanır onu cezalandırırım, neden kendi bedenimi cezalandırayım ki?
Cümlelerimi düzgün seçmek istiyorum ama siz anne olacaksınız. Örnek olacaksınız. Eşinize sinirlendiğinizde sürekli başkalarıyla yatarsanız o çocuğun hali ne olur düşünebiliyor musunuz?
Keşke yapmasaydınız o çocuğu. Zira evlilik bu değil. Boşanmanız ikiniz için de daha hayırlı olur.

İkiniz de birbirinize kötülük yapmışsınız bence pişmansanız unutun gitsin artık, adam sizi dövdüğü sövdüğü için pişman mı acaba?

bence kendını yıpratma bebegınle ne ayrılmasıymıs o zaman bebek yapmasaydın. gıt psıkologa tedavı ol o sana yol gsterır amanhuylu huyundan vazgecmez esın yıne eskıye doner bence

Sizin boşanmak gibi bir niyetiniz yok. Sadece burada günah çıkarıyorsunuz. Belki de eşinizin eski kötülüklerini de önümüze sererek destek bekliyorsunuz. Ters psikoloji uyguladığınız aşikar ama buradan size alkış çıkmaz üzgünüm

Boşanmak istedim engel oldu kaç sefer belki onu sevıyordum boşanmadım bilemıyorum
psikopatı sevmek nasıl oluyor?
hadi seviyorsun diyelim. insan sevdiğini aldatır mı?
şeytana uydun aldattın diyelim, sevdiğin adamın yüzüne nasıl bakıyorsun?
çok sevdiğin için mi boşanmak yerine ölmeyi istedin ve kendince onu sensiz bırakarak cezalandıracaktın, öyle mi?

bence de acil destek al.
her düşüncen garip. davranışların anormal.
olan bebeğe olacak.

Siz aldatarak ondan intikam almamissizniz kendinize saygisizlik etmissiniz..hamile olmadan once itiraf etseydiniz bari simdi hamile halinizle niye soylemek istiyorsunuz pek anlamadim..olan dogacak cocuga olur...peki esiniz ogrenince ne tepki verir?

Ikinizde sorunlu insanlarsiniz keşke çocuk yapmasaydiniz olan onlara oluyor ikiniz baş başa kendi pisliginizde yaşayıp gitseydiniz kocan senden pis sen ondan daha pis neyse banlanicam ama tencere kapaksiniz yani boşver simdide yuvarlan git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…