aldatmak - aldatılmak

lou salome

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
3.384
8.626
doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum. 3 günlük üyeyim zira. böyle bir beyin fırtınası konusu açmak umarım mümkündür bu sitede.

kadınlar kulübü hakkında söylenen bir şey var. bu forumun üyeleri için.
"kadını kocası aldatmışsa "boşver, affet canım. evine dön" derler. kadın kocasını aldatmışsa recm ederler."

"geçmişinde hata yapan ve yardım isteyen kadınları bir tek gömmedikleri kalır. erkektir yapar derler, ama kendi hemcinslerine karşı son derece anlayışsızdırlar. namus kumkumalığı taslarlar. "

böyle mi gerçekten?

Namus, aldatmak kavramları kadın için de erkek için de aynıdır... Eşini aldatan kadın da olsa erkek te olsa yaptığının affedilir bir yanı yok... Taraflar birbirini suçlamamalı... Beklentilerini karşılamıyor mu al karşına konuş ama uslubuyla... o da mı olmadı Aile danışmanına git ama karını ya da kocanı aldatma bu ucuz bahaneyle... Aldatanlara sözüm de fikrim de bu.

doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum. 3 günlük üyeyim zira. böyle bir beyin fırtınası konusu açmak umarım mümkündür bu sitede.

"kadını kocası aldatmışsa "boşver, affet canım. evine dön" derler. kadın kocasını aldatmışsa recm ederler."

"geçmişinde hata yapan ve yardım isteyen kadınları bir tek gömmedikleri kalır. erkektir yapar derler, ama kendi hemcinslerine karşı son derece anlayışsızdırlar. namus kumkumalığı taslarlar. "

böyle mi gerçekten?
boşver canım evine dön diyen bir elin sayısını geçmaz burada. kaç senelik üyeyim ,direkt bunu kesin ve net söylerim. karısını aldatan erkeklerede denmeyen kalmıyor ayrıca. fark yok. onu diyenler halt etmiş kısaca.

böyle mi gerçekten?
erkek yaptiginda maharet olur ve ben kesinlikle kabul etmem sahsen baska kadinin koynuna girmis adami ve benimleyken kadinin gecmisinde olayi olsun aninda bitti gitti esit olmali ayni ruhlarimiz cinslerimiz farkli olsada

böyle mi gerçekten?
Malsef canım çoğu böyle.. sen de mi bi hata yaptın yoksa

böyle mi gerçekten?
Erkek aldatsa da evine dön diyen pek çıkmaz ama recm etme olayı doğru.

Tırnak içinde söylüyorum "ahlaksız" kadınları linç etmek seviliyor genelde. Linç etmeyenlere de "geniş, rahat" vb yaftayı yapıştır geç ooh : )

İlk girdiğinizde soğuk geliyor ama alışıyorsunuz bir süre sonra.:KK55:

Aranızda hiç aldatan var mı? Varsa da itiraf eder mi şimdi bunu buraya?

kadınlar kulubuyle ne ilgisi var ... türk kadınının yarısından fazlası hatta yüzde doksanı aldatılır ama affeder .. hatta kocası başka kadına ev açanlar bile nikahını vermek istemez ... yüzde on kısımda mutlu mesut yaşar işte ..

2009 dan beri uyeyim hic sizin dediginiz gibi bir yorum gormedim. Daha cok erkek aldatinca agir yorum yapilir. Hatta bir keresinde Burda kadin aldatinca "canim cok uzme kendini bi hatadir yapmissin" tarzinda bir yorum gormustum.

Birde burdaki kadinlarin cogu cok feminist takilirlar ama kendilerine geldi mi kocalari olmadan yapamazlar.

Her turden kadin var yani. Hatta sadece kadin degil erkeklerde var. :-)
Herseye ragmen seviyorum bu siteyi.
Ozelliklede bazi konularda butun kadinlarin tek yurek olmasi harika. :)

Kesinlikle öyle birsey söz konusu degil. Hatta tam tersi "Ayril", "pilini pirtini topla git o evden", "Ben olsam 2. gün gitmistim" gibi seyler yaziliyor :KK70:

kadınlar kulubuyle ne ilgisi var ... türk kadınının yarısından fazlası hatta yüzde doksanı aldatılır ama affeder .. hatta kocası başka kadına ev açanlar bile nikahını vermek istemez ... yüzde on kısımda mutlu mesut yaşar işte ..
bu kadar yüksek mi bu oran?

Bence herkes herkesi aldatiyor bir sekilde.illa ki yatak olayi degil gozle bile kimse kusura bakmasin.erkekler yapar tamam ama erkekler kimle aldatiyo sanki.kadinlar kiskancligindan bitiyo lar kendilerinden biraz ustun olani erkekleri de böylelikle ustune saliyorlar kadin da oluyo sonra ahlaksiz namussuz kadinlar ilgi seviyor lar.lutfen yanlissam duzeltin...

haklısın canım kadınlar ilgi sefkat sever bu nu görmeyincede istemedende olsa aldatabilir.aldatan kadında az değil tabi bunu kimse söylemez burada dışlanmaktan korkarlar keşke ikiyuzlü olmamayı becerebilsek ama hayat şartları ..vs insanların davranışlarını baskılayabilıyor işte

"Erkek aldatırsa çapkın, kadın aldatırsa ne olur?" diye sormuşlar milletimize.

İzlemeye üşenenler için ben bir kaç alıntı aktarayım:

"Bizim toplumumuz için katliam olur." (Erkek)
"Kadına uymaz, erkekte normal." (Erkek)
"Ne olduğu belli oluyor" (Erkek)
"O... oluyor. (Arkasından da bir kahkaha.)" (Erkek)
"Erkek de aldatmasın, kadın da aldatmasın. İlla aldatılacaksa erkek aldatsın demek yanlış olur ama erkek aldatsın yani." (Erkek)
"Öyle erkeklere helal olsun." ( Kadın)
"Her gün balık ekmek yenmez(!)" (Kadın)

Aralarında şöyle yorumlar yok değil.

"Ben aldattığımda eşim kabul ediyorsa, eşim beni aldattında ben niye kabul etmeyeyim?" (Erkek)
"O da çapkın olur, değişen bir şey yok." (Erkek)
"Onlar da insan, onlar da insan." (Erkek)
"Erkek aldatırsa kadın da aldatır." (Erkek)
"Bir fark yok arada." (Erkek)
"Niye ayrım olsun ki?"(Erkek)

Bu konularda evet adil yaklaşmaz insanlar. Erkek yaparsa "affedilmesini" salık verirler kadına. Ama kadın erkeği aldatırsa "o kadından hayır gelmez" denir. Oldu!
Yok öyle yağma!

Bence aldatma konusu duruma, kişiye, yaşananlara vs göre değerlendirilmeli.

X