• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmak - aldatılmak

yakın zamanda kocasını aldatan bir kadına da bir süürü laf söylenmişti BDV de.. ALDATMANIN cinsiyeti yoktur bence

Nedesen haklısın canım anlayıp dinlemeden yorum yapılıyor bi nevi yargısız infaz erkek adamlık yapmıyorsa kadın ne yapsın aldattığına göre onu aldatmaya yönlendiren bi sorun var ama çoğu kişi tek taraflı düşünüyor Evet bende aldattım o hatayı bende yaptım ama haklı sebeplerim vardı inşallah bi daha yapmam ama mecbur kaldım

Benim durumumda olan birine yaşadıklarımı anlatıp içimi dökmeyi çok istiyorum çünkü damdan düşenin halinden damdan düşen anlar

doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum. 3 günlük üyeyim zira. böyle bir beyin fırtınası konusu açmak umarım mümkündür bu sitede.

kadınlar kulübü hakkında söylenen bir şey var. bu forumun üyeleri için.
"kadını kocası aldatmışsa "boşver, affet canım. evine dön" derler. kadın kocasını aldatmışsa recm ederler."

"geçmişinde hata yapan ve yardım isteyen kadınları bir tek gömmedikleri kalır. erkektir yapar derler, ama kendi hemcinslerine karşı son derece anlayışsızdırlar. namus kumkumalığı taslarlar. "

böyle mi gerçekten?
Aynen benimde başımdan geçti ama gelde anlat

Back
X