ALDATMAK İLLE DE TENDEMİDİR!!!

2. Kadını teklif ettiğinde bırakmalıydınız. Nasıl bir çevreniz var ki bu yaptığını normal görmüşler erkektir falan saçmalamışlar. Bu adamı hayatınızdan çıkardıktan sonra arkadaşlarınızıda gözden geçirin. Meselenin özüyse Siz onun hayatında cinsellik için olan birisiniz fazlasıda göz çıkarmaz mantığında takılıyor işte.

Bence sadece sevgilini degil, o 'erkekler yapar böyle şeyler affet' diyen arkadaşlarını da çıkar hayatından. Bunlar çok kirli zihniyetler.

Yerinizde olsam o gece kulağıma fısıldanan o cümlelerden sonra bu adama bi sn bile heba etmezdim.

Maalesef günümüzde bu sapkın düşünceleri normalleştiren, modernlik, çağdaşlık, entellikle bağdaştiran çok insan var. Oysa sapıklıktan, ahlaksızliktan başka bisey değil.

net olarak terk etmişssin.
net olarak kararının arkasında dur.
gerisini salla geç.
sapkın ruhlu serserinin tekiymiş.
kafa yormaya bile değmez.peh...

On kere sevsin,bu nasıl bi bozukluk sapıklıktır doyumsuzluktur.Canım çok iyi yapmışsın elbet seviyorsun ama inan bana geçer

Saçma yani. İsteyebileceği herşey varmış ilişkinizde,neyin heyecani,neyin aranması bu? Sevişmiyor olsanız"ama ben erkeğim benim ihtiyaçlarım var,seni seviyorum bla bla"diyecekti muhtemelen ama şimdi kıvıramamış.
Tatilde başka heyecanlar aradığının,gözünün dısarda olduğunun sinyallerini çok net vermiş zaten en doğrusunu yapmışsınız zira yazıştığı siz olmayabilirdiniz ve gayet buluşup takılabilirdi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Aldatmak dillede beynen de olur kesinlikle en doğruu kararı vermissin

Devam et canım.devam et de ,gör bakalım daha neleeeeer neler isticek senden :)

ben de bu şekilde düşünüyorum sonuçta başkası olsa gayatte o gece sevişeceklerdi eylem gerçekleşmedi diye bu onu masum yapmaz

çevremdekilere tabiki kulağıma fısıldadığını söyleyemedim sadece kelimelikte onu işlettim ve o da düştü dedim bunu söylemek o kadar da kolay değil çok aşağılanmış hissettim kendimi bu sebeple arkadaşlarımla bile paylaşamadım

Senin gibi rahat insana erkekte bu sekilde davranir canim uzgunum sen ne bekliyordur karakter mi :)
Cok ayip etmissinizi siz esefle kiniyorum.Ne demek "rahat"? Kadincagiz kendisiyle barisik, cinselligiyle harmoni icinde oldugu icin , bir kadin ve insan oldugu icin mi boyle soyluyorsunuz? Cinsel hayatini saglikli yasamak yerine bastilmis cinsellik yuzunden nevrotik histeriyle mi yasasaydi? Nasil bir dusunce tarzi bu.

iyi yapmışsın nefret ediyorum bu ya tutarsa stratejisinden

buram buram fake kokusu alıyorum meslekte yönetmen miş
keşke feyk olsaydı yöneticiyim kariyerli saygın biriyim ama siz nasıl düşünmek isterseniz tabiki ben şu an acımı atamadım ve sizlerle paylaştım. Umarım böyle şeyler başınıza gelmez ve hep feyktir olmaz böyle şeyler dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…