aynen o yüzden konuyu ciddiye alamıyorum gerçek gibi gelmiyorKonuya yorum yapıcam ama
tanımlamaların geliyor aklıma
kabuğunu kırmak isteyen meraklı sex isteyen ateşli kadını oynadım
Daha bu sabah sevişmiştik
ciddiyetim bozuluyor :d
Su igrenc yuz mobilyali zati mi ornek aliyorsunuz? Cok gulunc bir durum.
Ya da cinsel tercihi poligami olan birisi, ya da psikosomatik yetersizlik hisseden birisi.Bence sadece sevgilini degil, o 'erkekler yapar böyle şeyler affet' diyen arkadaşlarını da çıkar hayatından. Bunlar çok kirli zihniyetler.
Yerinizde olsam o gece kulağıma fısıldanan o cümlelerden sonra bu adama bi sn bile heba etmezdim.
Maalesef günümüzde bu sapkın düşünceleri normalleştiren, modernlik, çağdaşlık, entellikle bağdaştiran çok insan var. Oysa sapıklıktan, ahlaksızliktan başka bisey değil.
Sen ki bosanmis bir kadin olarak biraz daha halden anlarsin diye dusunuyordum.Senin gibi rahat insana erkekte bu sekilde davranir canim uzgunum sen ne bekliyordur karakter mi :)
sanırım okurken net anlamadınız oyunda feyk isimle eklediğimde oynadım o rolü yoksa ben gayet sevdiği adam ile normal herkes gibi sevişmiştim. Bunu yazmamın sebebi de abaza bir durum da söz konusu değil bunu anlatmaktıKonuya yorum yapıcam ama
tanımlamaların geliyor aklıma
kabuğunu kırmak isteyen meraklı sex isteyen ateşli kadını oynadım
Daha bu sabah sevişmiştik
ciddiyetim bozuluyor :d
İste her kiz verirse oda gider doyumsuzluklari bundan konuda iste tam burda daha iki ay olmus ,tanimadan etmeden foraaaa ,bide doyumsuz diyorsunuz.sizin icin bir zahmet cekmeli erkek son istedigini ilk verisen daha cok doyumsuz olur...canim sana demedim ben doyumsuz lafini duyunca boyle yazdim.Onunkisi sevgi değil ten uyumuymuş ..Zamanla unutursunuz umarım .Erkeklerin bu kadar doyumsuz olması çok kötü..
böyle basit ve bağnaz bir yoruma cevap vermek istemiyordum fakat sizler gerekli cevapları vererek yanımda olduğunuz için teşekkürederim. Bu sex i ayıp sanan bağnaz kişilikler toplumda herzaman olucak malesef. Destekleriniz için teşekkürlerSen ki bosanmis bir kadin olarak biraz daha halden anlarsin diye dusunuyordum.
Sevismek birlikte kalmak rahatliksa sen de bir dahakine rahat ol da karsindaki insani iyi tani ve tekrar bosanma tecrubesi yasama:)
Aynen eyvallahSen ki bosanmis bir kadin olarak biraz daha halden anlarsin diye dusunuyordum.
Sevismek birlikte kalmak rahatliksa sen de bir dahakine rahat ol da karsindaki insani iyi tani ve tekrar bosanma tecrubesi yasama:)
gerçekten de başkasının acısına saldırmak kolay geliyor sanırım. Bense yıllar sonra ilk kez birine aşık oldum. Hayal kırıklıklarımla sizlerle paylaştım. Beynim almadı kalbim kabul etmedi.Konuyu saptirip klavye silahsorlugune girismeyin hemen ya..
sanırım okurken net anlamadınız oyunda feyk isimle eklediğimde oynadım o rolü yoksa ben gayet sevdiği adam ile normal herkes gibi sevişmiştim. Bunu yazmamın sebebi de abaza bir durum da söz konusu değil bunu anlatmaktı
Ya da cinsel tercihi poligami olan birisi, ya da psikosomatik yetersizlik hisseden birisi.
onun evine taşınmak demek kendi evimi kapatmak demek. düzen değiştirmek sonsuz güven ile olur evlilik gibi düşünün beraberlik tanımak içindir. her beraber olduğunuz kiş ile evlenmezsiniz.Benim takıldığım nokta sevisiyorsunuz bir gün onda bir gün sizde kalıyorsunuz ama onun evine taşınmak için erken olduğunu düşünüyorsunuz çooook ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?