ALDATMAK İLLE DE TENDEMİDİR!!!

"Ver" mek tanimiz ne kadar gecmis milenyum, ne kadar kadinlari asagilayici farkinda misiniz? Kim kime neyi vriyormus? Malzeme miyiz biz kadinlar da bir sey "ver"iyoruz. Kadinin cinsel acidan ozgur olmasi ile konu basrolundeki adamin cinsel doyumsuzlugu alakasiz seyler.

Obur taraftada bu aciklamayi yap cinimm,biz bağnaziz evet hi hi.

Katiliyorum.

Ahlaksizlik da onun secimidir. Onemli olan onun nasil bir adam oldugu degil su anda. Konu sahibinin hayal kirilikligi, muhtemel bir saglam iliski nin bir anda o kadar saglam olmadigini, deger yargilarinin/ secimlerin/ihtiyaclarin farkli oldugunun anlasilmasi ve getirdigi uzuntu, kayip ve ofke.

Obur taraftada bu aciklamayi yap cinimm,biz bağnaziz evet hi hi.

Obur tarafta bu aciklamayi yap yazan bir yorum bagnazca degilse baska hicbir yorum bagnazca degildir.

Siz de obur tarafta odullendirileceginizi dusunun ve 20 tane bosanma pismanligi evlilik ozlemi konusu acmayin o halde. Namus?unuza sarilin yatin.

umarım başınıza gelmez şaşkın olmaktan fazlası hissediliyor
Böyle konuları okudukça paranoyak oldum.bundan yıllar önce şimdiki eşime o zaman sevgilimdi bilmediği bi numarada mesaj attım.hemen terslemişti beni.numaranı internette güzel bi kız resminin altına koyarım arama bidaha kimsin sen filan demişti.böyle atlasaydı belki şimdi eşim olmazdı.çok kötü bi durum ama kararın doğru.2 kadın olayına girmiyorum bile iğrenç ötesi.

konu sahibi kesinlikle affetme.
gururunu ayaklar altına alma.
zaten affetsende sürekli acebalarla yaşayacaksın...
buraya konu açtığına göre affetme konusunda kararsızsın.
bu arada finale bayıldım.
not ve eşyaları bırakmana.

ben de bağımlı olma ihtimalini düşünüyorum belki de bütün şifrelerini vermesi hemen anahtar vs teslim etmesi böyle olursa kendini engelleyebileceğini düşünmesidir. Böyle olursa istediği kişi ile devam edebileceğini düşünmüş olabilir ne var ki benim tek eşli olduğum çok belli ben net ifade eden biriyim. Keşke bunu bilirken sevgi boyutuna gelmeseydi benimle

Ben de konu, ne kadar çok bakış açısıyla değerlendirilse, konu sahibine o kadar faydali olabilecigini düşünüyorum. Siz de bayanın ruh halini ele alarak öneri de bulunabilirsiniz gayet. Böylece bu forumun amacı yerini bulur ve konu her yönüyle degerlendirilmiş olur.

2 aylık ilişki bir şey olmaz unutur gidersin
elbette geçecek sonuçta geçmeli ne var ki 2 ayı o kadar dolu yaşadıkki başkasının 1 yılı gibi hergün beraber her haftasonu tatil vs böyle olmasa bu kadar bağlanmazdım zaten. yine de sizlerle paylaşmak biraz acımı hafifletti sizleri tanımasam da teşekkürler hepinize

Örnek mi alıyorum? Espri amaçlı olan bir görseli ciddiye almanız asıl gülünç olan. Yaşınız biraz ileri sanırım, gündemi takip edememişsiniz.
Baskasinin yasina hakaret edecek kadar saygisiz olmayan biri oldugum icin memnunum. Gundem de neymis?

Benim eşim bunu bana diyecek, saçını başını yolarım valla ortama bakmam. Ne demek iki kadınlı gece yaşat. Sülaledeki bütün erkekleri toplar aynı yatağa sokarım onu. Bak çok sinirlendim. Bu aldatma değil sapkınlık bence. Kusura bakma da bence o seni de eş olarak görmüyordur. Bu saatten sonra onla aynı yatakta yatabiliyorsan seni de tebrik ederim valla.

ben ayrıldım zaten ne var ki severken karşındaki düşüncesizce bir kelimeydi deyip ayaklarını öpünce karşında ağlayınca hemen gidemeyip ara verip düşünüyorsun Allah kimsenin başına vermesin. Bununla ilgil daha sonra başka da detaylar vererek yazıcam kafamı toplayıp ki; neler yaşanabiliyor siz de anlayın bunun geçmişiyle ilgili anlattıklarını da katınca daha iyi anlıyacaksınız öfkenize sağlık ben de çok çok kırıldım abartmadığıma mutlu oldum ortalık bu kadar ahlaksız değil demekki ne güzel tepki görmesi çok hoşuma gitti kendimi uzaylı gibi hissettirdi bana bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…