- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
"Ver" mek tanimiz ne kadar gecmis milenyum, ne kadar kadinlari asagilayici farkinda misiniz? Kim kime neyi vriyormus? Malzeme miyiz biz kadinlar da bir sey "ver"iyoruz. Kadinin cinsel acidan ozgur olmasi ile konu basrolundeki adamin cinsel doyumsuzlugu alakasiz seyler.İste her kiz verirse oda gider doyumsuzluklari bundan konuda iste tam burda daha iki ay olmus ,tanimadan etmeden foraaaa ,bide doyumsuz diyorsunuz.sizin icin bir zahmet cekmeli erkek son istedigini ilk verisen daha cok doyumsuz olur...canim sana demedim ben doyumsuz lafini duyunca boyle yazdim.
Obur taraftada bu aciklamayi yap cinimm,biz bağnaziz evet hi hi.böyle basit ve bağnaz bir yoruma cevap vermek istemiyordum fakat sizler gerekli cevapları vererek yanımda olduğunuz için teşekkürederim. Bu sex i ayıp sanan bağnaz kişilikler toplumda herzaman olucak malesef. Destekleriniz için teşekkürler
Katiliyorum."Ver" mek tanimiz ne kadar gecmis milenyum, ne kadar kadinlari asagilayici farkinda misiniz? Kim kime neyi vriyormus? Malzeme miyiz biz kadinlar da bir sey "ver"iyoruz. Kadinin cinsel acidan ozgur olmasi ile konu basrolundeki adamin cinsel doyumsuzlugu alakasiz seyler.
Ahlaksizlik da onun secimidir. Onemli olan onun nasil bir adam oldugu degil su anda. Konu sahibinin hayal kirilikligi, muhtemel bir saglam iliski nin bir anda o kadar saglam olmadigini, deger yargilarinin/ secimlerin/ihtiyaclarin farkli oldugunun anlasilmasi ve getirdigi uzuntu, kayip ve ofke.Tabi neden olmasın, bi çok yönden bi çok şekilde isimlendirilebilir. İsterse tüm aklı melekelerini yitirmiş olsun. Yine de hiç bir tıbbi yahut psikolojik terim yaptığı şeyin sapıkça yada ahlaksizca olmadığını iddia edemez. Tabi bu benim fikrim.
Obur taraftada bu aciklamayi yap cinimm,biz bağnaziz evet hi hi.
Böyle konuları okudukça paranoyak oldum.bundan yıllar önce şimdiki eşime o zaman sevgilimdi bilmediği bi numarada mesaj attım.hemen terslemişti beni.numaranı internette güzel bi kız resminin altına koyarım arama bidaha kimsin sen filan demişti.böyle atlasaydı belki şimdi eşim olmazdı.çok kötü bi durum ama kararın doğru.2 kadın olayına girmiyorum bile iğrenç ötesi.umarım başınıza gelmez şaşkın olmaktan fazlası hissediliyor
Obur tarafa gidip geldiniz galiba? gaipten sesler de duyuyorsunuz sanirim.Obur taraftada bu aciklamayi yap cinimm,biz bağnaziz evet hi hi.
Size ne?Obur taraftada bu aciklamayi yap cinimm,biz bağnaziz evet hi hi.
ben de bağımlı olma ihtimalini düşünüyorum belki de bütün şifrelerini vermesi hemen anahtar vs teslim etmesi böyle olursa kendini engelleyebileceğini düşünmesidir. Böyle olursa istediği kişi ile devam edebileceğini düşünmüş olabilir ne var ki benim tek eşli olduğum çok belli ben net ifade eden biriyim. Keşke bunu bilirken sevgi boyutuna gelmeseydi benimleG gloryml , artik gercegi ogrendiniz. ama onun size durust davranmadigini soyleyemezsiniz. Adam sizi cok seviyor ama, piskolojik ihtiyacini gidermek icin ya da kendisi poligam oldugu icin ikinci es istiyor. Siz ona, Arabistan'a goc etmesini tavsiye edip bu defteri kapatabilirsiniz. Ne yazik ki adaminiz monogam olamiyormus, cinsi boyleymis, kimsenin sucu yok.
Ahlaksizlik da onun secimidir. Onemli olan onun nasil bir adam oldugu degil su anda. Konu sahibinin hayal kirilikligi, muhtemel bir saglam iliski nin bir anda o kadar saglam olmadigini, dege yargilarinin/ secimlerin/ihtiyaclarin farkli oldugunun anlasilmasi ve getirdigi uzuntu, kayip ve ofke.
Su igrenc yuz mobilyali zati mi ornek aliyorsunuz? Cok gulunc bir durum.
elbette geçecek sonuçta geçmeli ne var ki 2 ayı o kadar dolu yaşadıkki başkasının 1 yılı gibi hergün beraber her haftasonu tatil vs böyle olmasa bu kadar bağlanmazdım zaten. yine de sizlerle paylaşmak biraz acımı hafifletti sizleri tanımasam da teşekkürler hepinize2 aylık ilişki bir şey olmaz unutur gidersin
Baskasinin yasina hakaret edecek kadar saygisiz olmayan biri oldugum icin memnunum. Gundem de neymis?Örnek mi alıyorum? Espri amaçlı olan bir görseli ciddiye almanız asıl gülünç olan. Yaşınız biraz ileri sanırım, gündemi takip edememişsiniz.
ben ayrıldım zaten ne var ki severken karşındaki düşüncesizce bir kelimeydi deyip ayaklarını öpünce karşında ağlayınca hemen gidemeyip ara verip düşünüyorsun Allah kimsenin başına vermesin. Bununla ilgil daha sonra başka da detaylar vererek yazıcam kafamı toplayıp ki; neler yaşanabiliyor siz de anlayın bunun geçmişiyle ilgili anlattıklarını da katınca daha iyi anlıyacaksınız öfkenize sağlık ben de çok çok kırıldım abartmadığıma mutlu oldum ortalık bu kadar ahlaksız değil demekki ne güzel tepki görmesi çok hoşuma gitti kendimi uzaylı gibi hissettirdi bana bir anBenim eşim bunu bana diyecek, saçını başını yolarım valla ortama bakmam. Ne demek iki kadınlı gece yaşat. Sülaledeki bütün erkekleri toplar aynı yatağa sokarım onu. Bak çok sinirlendim. Bu aldatma değil sapkınlık bence. Kusura bakma da bence o seni de eş olarak görmüyordur. Bu saatten sonra onla aynı yatakta yatabiliyorsan seni de tebrik ederim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?