- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
Yani bu tip konularda niyet önemli. Bugün eyleme geçmemiş/geçememiş olması devamını getirmeyeceği anlamına gelmez.ben de bu şekilde düşünüyorum sonuçta başkası olsa gayatte o gece sevişeceklerdi eylem gerçekleşmedi diye bu onu masum yapmaz
onun evine taşınmak demek kendi evimi kapatmak demek. düzen değiştirmek sonsuz güven ile olur evlilik gibi düşünün beraberlik tanımak içindir. her beraber olduğunuz kiş ile evlenmezsiniz.
aynen o yüzden konuyu ciddiye alamıyorum gerçek gibi gelmiyor
Türkiye ye döndüğümüzde de bir süre düşünmek istiyorum diyerek ilişkiye birkaç gün ara verdim. Bu durumu başkalarıyla konuştum ve anlamaya çalıştım.
çevremdekilere tabiki kulağıma fısıldadığını söyleyemedim bunu söylemek o kadar da kolay değil çok aşağılanmış hissettim kendimi bu sebeple arkadaşlarımla bile paylaşamadım
Ok.Bakın, hanımefendi isterse ilişkisinin 1. gününde cinsellik yaşamayı kabul edebilir. Hatta size inanamayacağınız bir şey söyleyeyim, ilişki olmadan bile cinsellik yaşamayı kabul edebillir düşünebiliyor musunuz ? İlişkisinin boyutu beni hiç ilgilendirmiyor diyip de ilişkinin kaçıncı gününde cinsellik yaşamışlar bunun hesabı üzerinden yorum yapmanız abesle iştigal. Bence siz bu konuyla ilgili daha fazla yorum yapmayın, çünkü "dünyagörüşleriniz" benzemiyor konu sahibi ile.
Ok.
Bi dahakine yorum yapmadan müsaadeni alırım
Senin gibi rahat insana erkekte bu sekilde davranir canim uzgunum sen ne bekliyordur karakter mi :)
Ne bu şimdi? Sevdiğinle sevişmek rahatlık genişlik mi oluyor? Sevdiğiyle sevişen insana her şey müstehak mı? Nası böyle düşünebiliyorsunuz anlayamıyorum? Bi düzen kurmuşuz, kim kimle sevişiyor belli olsun diye adına evlilik demişiz. Evlenmeden sevişen ahlaksızsa evli sevişen de ahlaksız. Ne farkı var? Sevmek sevişmek suç değil, şunda bi anlaşalım
MinervaMcGonagall "yasin ileri galiba cunku gundemden haberin yok" kadar abes bir cikarim yapamazdim. Bu yascilik degil de ne? Turkiye gundeminden gayet haberdarim, Japonya'nin da, Ghana'ninda. Cubbeli sizin gibi "genc"lere rol modeliyse yandi guzel ulkemin gelecegi.
Yuzunde bir karis sakalla milletin nasil davranmasini belirledigini sananlara sempati duyuyorsaniz elbette gulerim cunku siz yolunuzu ciddi sasirmissiniz bana gore. Sanki adam Nobel Fizik odulu aldi, sanki medeniyete bir katkida bulundu. ZZtop uyelerine bile daha cok saygim olur cunku hic olmazssa enfes muzik yapiyorlar!
Gecenlerde yine boyle gormezden geldigim bir uye ile yazisan baska bir uyeye denk gelmistim. Kim bu diye acip okumustum yazilari,hani neye cevap vermis engelledigim kimse ne yazmis diye ve okudugum icin cok pisman oldugumu yazmistim sonrasinda. Bu sefer bu hataya dusmeyecegim.Hanımefendi, çok saldırgansınız hep saldırgansınız. Kimse sizin dilediğiniz gibi düşünmek zorunda değil. Devamlı hangi ırktan nefret ettiğinizi, hangi düşünceleri küçümsediğinizi paylaşıyorsunuz da bize ne? Benim düşüncemden de size ne? Gülüyorsanız içinizden gülün, bu saldırgan tavrınızla yorumumu alıntılayıp gülünç bulduğunuzu belirtip bana bir şey kazandıramazsınız. Haddinize de değil.
Japonya'nın gündemini takip ediyor olmanız da beni zerre ilgilendirmiyor. Komplekslerinizi aşmanızı tavsiye ederim, bu tarz bir forumda kendinizi kanıtlama çabasına girmeniz çok yersiz.
Cübbeli ile ilgili görselin espri amaçlı olduğunu belirtmeme rağmen hala kendisini kanaat önderi benimsemişim gibi yorum yapmanızı da algı sorununuza bağlıyorum.
Kime saygı duyduğunuz beni hiç ilgilendirmiyor. Tanımam etmem, bana ne sizden?
Gecenlerde yine boyle gormezden geldigim bir uye ile yazisan baska bir uyeye denk gelmistim. Kim bu diye acip okumustum yazilari,hani neye cevap vermis engelledigim kimse ne yazmis diye ve okudugum icin cok pisman oldugumu yazmistim sonrasinda. Bu sefer bu hataya dusmeyecegim.
Benim asil anlamadigim sey su. Mesela tam aksi olsa bir uye, sevgilim sevismek istiyor ama ben istemiyorum bu yuzden beni aldatti dese, sevismezsen bu olur ne bekliyordun, seviseceksin tabi mi diyoruz ? Insanlara baski mi yapiyoruz, yasam tarzlarini degistirmelerini mi istiyoruz da insanlar bu kadar saldirgan? Biz ne yapiyoruz bu insanlara?İsabet olur sevgili M Mutlak Butlan , kendini açık fikirli sanan insana bir şeyler anlatmaya çalışmak ve anlatamamak en sinir bozucusu sanırım. Sorsan herkesin fikrine saygısı vardır.
Hakaret edip cümlenin sonuna gülücük koyunca daha Bi sevimli oluyorsunuz hanımefendi.Senin gibi rahat insana erkekte bu sekilde davranir canim uzgunum sen ne bekliyordur karakter mi :)
Benim asil anlamadigim sey su. Mesela tam aksi olsa bir uye, sevgilim sevismek istiyor ama ben istemiyorum bu yuzden beni aldatti dese, sevismezsen bu olur ne bekliyordun, seviseceksin tabi mi diyoruz ? Insanlara baski mi yapiyoruz, yasam tarzlarini degistirmelerini mi istiyoruz da insanlar bu kadar saldirgan? Biz ne yapiyoruz bu insanlara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?