ALDATMAK İLLE DE TENDEMİDİR!!!

konu sahibini rahatlıkla suçlayanlara yazdım yanlış anlaşılmasın

Yani ne desem bilemedim. Demekki aşması gereken birseyler var yani bu fantazisini nasil aşar bilemedim. Bi yandan cok sevdigini yineliyosun vallaa zor bir durum. Ben bile akıl veremiyorm sana. Ama seni sevmese bu kadr sana geri don diye ısrar eder miydi?

tüm hayatı ve aklı cinsellikten ibaret olan bir adam sadece sende fazla rahatsın dikkat et bu rahatlıkla daha çok kırılırsın

Yok kardeşim, kadın kadını anlamıyor.. Halimize bakın. :/
Bundan sonra erkeklere laf söylemeyin.

Gösterilen noktaya bakın, isaret eden parmaga değil..

tüm hayatı ve aklı cinsellikten ibaret olan bir adam sadece sende fazla rahatsın dikkat et bu rahatlıkla daha çok kırılırsın
çok enteresan nasıl karar verdin rahat olduğuma yargılamak ne kolay dimi bir dolu insan vajinismusla uğraşıyor normal olduğum için üzülemeyeceğim kusura bakma

ya size hayran olmamak elde değil... emin olun her kadın yaptığınızı yapmak ister kaçı yapar onu bilemem ama siz doğrusunu yapansınız

bende böyle düşündüm zaten ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum sapkınlar var toplumda ama nedense karşımıza çıkacağı aklımıza gelmez malesef gelebiliyor baştan anlamadım tabiki

çok enteresan nasıl karar verdin rahat olduğuma yargılamak ne kolay dimi bir dolu insan vajinismusla uğraşıyor normal olduğum için üzülemeyeceğim kusura bakma

sizi yargılamak değil niyetim fikrimi söyledim sadece.

Sen rahat degilsin ama yine de kabus gibi bir iliski yasiyorsun.
Ve ayrilmaya gucun bile yok.
Keske konu sahibi kadar olabilsen.

ohaaaa sakın ilerde cok mutsuz bır evliliğin olur bu adam cıddı sapık ve kadınları seks objesı gören çük kafalı biri.ve senı sevmıyor sadece kullanıyorrrrr pislikkkkkk keınlıkle kabul etme üzülürsün.sakın yapma uzak dur o pislik çük kafalıdan

sevgisinden şüphem yok gözlerinden mutluluk fışkıran biri ne var ki bağımlı olduğunu düşünüyorum sevmek onu engelleyemedi

Sen rahat degilsin ama yine de kabus gibi bir iliski yasiyorsun.
Ve ayrilmaya gucun bile yok.
Keske konu sahibi kadar olabilsen.

ilişkim hakkında bilgin bile yok kendi içimde ne yaşadığımı dahi bilmiyorsun ayrıca ilişkim ve duygularım seni hiç ilgilendirmez.

ya size hayran olmamak elde değil... emin olun her kadın yaptığınızı yapmak ister kaçı yapar onu bilemem ama siz doğrusunu yapansınız
malesef dediğiniz gibi ortalık bırakıp gidemeyen kadınla dolu onca hakareti sineye çekiyorlar ama konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…