konu sahibini rahatlıkla suçlayanlara yazdım yanlış anlaşılmasınNe bu şimdi? Sevdiğinle sevişmek rahatlık genişlik mi oluyor? Sevdiğiyle sevişen insana her şey müstehak mı? Nası böyle düşünebiliyorsunuz anlayamıyorum? Bi düzen kurmuşuz, kim kimle sevişiyor belli olsun diye adına evlilik demişiz. Evlenmeden sevişen ahlaksızsa evli sevişen de ahlaksız. Ne farkı var? Sevmek sevişmek suç değil, şunda bi anlaşalım
aman dikkat siz sevişmeyin cısssPardon da ne bekliyordunuz.
Siz sanki Ada'mdan farklısınız.
Sevişmeye devam
çok enteresan nasıl karar verdin rahat olduğuma yargılamak ne kolay dimi bir dolu insan vajinismusla uğraşıyor normal olduğum için üzülemeyeceğim kusura bakmatüm hayatı ve aklı cinsellikten ibaret olan bir adam sadece sende fazla rahatsın dikkat et bu rahatlıkla daha çok kırılırsın
bende böyle düşündüm zaten ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum sapkınlar var toplumda ama nedense karşımıza çıkacağı aklımıza gelmez malesef gelebiliyor baştan anlamadım tabikiSeninle hersy bukadar heyecanli ve guzel giderken ve daha tazecik bir iliskiniz varken boyle dusunup uygulamaya çalisan erkek kim bilir ilerde hersey monotonlastiginda normallestiginde neler yapacak.inan dortlu demissin ya onu bile kabul eder.belliki sınır tanimıyo. Var boyle pislikler
çok enteresan nasıl karar verdin rahat olduğuma yargılamak ne kolay dimi bir dolu insan vajinismusla uğraşıyor normal olduğum için üzülemeyeceğim kusura bakma
Sen rahat degilsin ama yine de kabus gibi bir iliski yasiyorsun.tüm hayatı ve aklı cinsellikten ibaret olan bir adam sadece sende fazla rahatsın dikkat et bu rahatlıkla daha çok kırılırsın
ohaaaa sakın ilerde cok mutsuz bır evliliğin olur bu adam cıddı sapık ve kadınları seks objesı gören çük kafalı biri.ve senı sevmıyor sadece kullanıyorrrrr pislikkkkkk keınlıkle kabul etme üzülürsün.sakın yapma uzak dur o pislik çük kafalıdanGünümüzde herşey çok mu ayağa düştü anlamak zor. Partneriniz başkasını hayal ediyorsa bu da bir aldatma değil midir?
2 aydır çok iyi giden bir ilişkim vardı hem aynı şeylerden keyif alıyorduk hem ikimizde sex den çok keyif alıyorduk. Birlikte gittiğimiz tatilde kafalarımız güzelken kulağıma eğildi vev"erkeğine 2 kadınlı bir gece yaşat senden bunu sadece 1 kez istiyorum sonrada konu bir daha açılmayacak" dedi. Kalbime bir hançer girmiş olmasına rağmen sakinliğimi korudum ve o zaman 4 kişi olalım daha güzel değil mi dedim 2 kadın ve 2 erkek. Tabiki onu deniyordum. Asla mümkün değil dedi bu neyin kafasıdır anlamak mümkün değil hangi kadın erkeğini başka bir kadınla paylaşır. Seviyorum aşığım dediğim erkeğe kendi ellerimle başka bir kadın sunup hem beni hem onu becer diyebilirmiyim. Tabiki sonrasında gözlerim dışarı düştü ve bunu nasıl söylersin vs toparlayamadım. Yurtdışındaydık ve tatilin bitmesine 3 gün vardı. Tatil dönüşü konuşucaz bunu şimdilik erteliyorum dedim ve tatilimin zehrolmaması için elimden geleni yaptım. Tabiki bu sürede beraber olmadım. Türkiye ye döndüğümüzde de bir süre düşünmek istiyorum diyerek ilişkiye birkaç gün ara verdim. Bu durumu başkalarıyla konuştum ve anlamaya çalıştım. O da düşünmeden edilmiş bir laf olduğunu beni kırmak istemediğini defalarca söyledi ayaklarıma kapandı özürler diledi yalvardı. Herkes ikinci şansı hakederdi de konu çok başkaydı üzerimdeki şok u atamıyordum. Sonrasında birlikte olmayı denedim çünkü her konuda çok iyi anlaşıyorduk ve konuyu unutmak istedim. Ne var ki bir türlü güvenim tazelenmiyordu.
Bununüzerine kelimelik oynuyordu ben de takma bir isimle yükledim. Bu arada ikimizde yalnız yaşıyorduk ve hergün beraber kalıyorduk. Bazen onda bazen bende bana taşın dedi ama erken olduğunu düşündüğüm için yanaşmamıştım. O gece herkes evinde kaldı ve sabah için program yaptık. Kelimelikte daveti kabul etti ve hemen merhaba dedi. Ben kelime ye başlarbaşlamaz gelen merhabaya inanamadım. En azından biraz oyunu sürdürür diye düşünmüştüm. Yazışmaları burada yazsam hayli şaşırırdınız muhtemelen. Bu öyle bir düştü ki oyuna gece 12yi geçtikten sonra biz sex den bahsediyorduk. Ona kabuğunu kırmak isteyen meraklı sex isteyen ateşli kadını oynadım ve o da bunu yuttu. İsim yok bilgi yok benim sevdiğim kadın var dedi ama o gece kadınla sevişme konusunda da geri durmadı. Buluşalım bile dedik. İnanamıyordum çeşit yapmak bu kadar önemlimiydi. Mutlu bir birliktelik ellerimin arasından öylece kayıp gitti. Anahtarını ilişikinin 5.günü ellerime verdi telefon şifresini bilgisayar şifresini güya çok net beni istiyordu ve netti. Peki şimdi bu neydi 1 gecelik açık buldu onda bile önüne düşeni es geçmedi. Daha sabah sevişmiştik.
Tabiki gece 3 de evine gittim o uyurken eşyalarını bıraktım benimkileri aldım bir not yazdım heryerden engelledim ve çıkıp gittim hayatından.
Hala beni çok sevdiğini söylüyor yalvarıyor ve bize kıyma diyor. Erkek arkadaşlarımda erkekler yapar böyle şeyler sonuçta olan bişey yok affet diyor.
Soruyorum bayanlar siz ne düüşünüyorsunuz. Ben net olarak terkettim. Siz ne yapardınız?
sevgisinden şüphem yok gözlerinden mutluluk fışkıran biri ne var ki bağımlı olduğunu düşünüyorum sevmek onu engelleyemediYani ne desem bilemedim. Demekki aşması gereken birseyler var yani bu fantazisini nasil aşar bilemedim. Bi yandan cok sevdigini yineliyosun vallaa zor bir durum. Ben bile akıl veremiyorm sana. Ama seni sevmese bu kadr sana geri don diye ısrar eder miydi?
Sen rahat degilsin ama yine de kabus gibi bir iliski yasiyorsun.
Ve ayrilmaya gucun bile yok.
Keske konu sahibi kadar olabilsen.
malesef dediğiniz gibi ortalık bırakıp gidemeyen kadınla dolu onca hakareti sineye çekiyorlar ama konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyorlar :)ya size hayran olmamak elde değil... emin olun her kadın yaptığınızı yapmak ister kaçı yapar onu bilemem ama siz doğrusunu yapansınız
böyle konuşabiliyorsan bu yorumlar sana az bile sus oturilişkim hakkında bilgin bile yok kendi içimde ne yaşadığımı dahi bilmiyorsun ayrıca ilişkim ve duygularım seni hiç ilgilendirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?