Aynen baskalarinin sevismesi de seni ilgilendirmezilişkim hakkında bilgin bile yok kendi içimde ne yaşadığımı dahi bilmiyorsun ayrıca ilişkim ve duygularım seni hiç ilgilendirmez.
böyle konuşabiliyorsan bu yorumlar sana az bile sus otur
maşallah sizde seviye yerlerdeAçıklayayım tatlım.
Arkadaş kısacası her şey sex mi diye bi soru yöneltmek istemiş.
Kendi de sabah seviştik akşam seviştik tatilde seviştik 2 ay boyunca seviştik...
Demek ki kafa yapıları aynı..
Aynen baskalarinin sevismesi de seni ilgilendirmez
anlamadm aldaılan kadın erkegini mi sawunuyor?Aynen baskalarinin sevismesi de seni ilgilendirmez
*?
anlamadm aldaılan kadın erkegini mi sawunuyor?
Hayir bazi uyeler adamla sevistigi icin kadini sucluyor.*?
anlamadm aldaılan kadın erkegini mi sawunuyor?
gayet duzgün bi yorum olmus anlamadm biseyerkeği savunduğum falan yok arkadaslar adamın aradığı sadece cinsellik konu sahibi kızcağızda adlatılmak tende mi sadece diye soruyor hayır diyorum bende o adam zaten seni hep aldatmıştır bu kafada bir adamsa sende rahat olma böylelerine kanma yoksa üzülürsün dedim hepsi bu
gayet duzgün bi yorum olmus anlamadm bisey
umarım sen de yaşarsın daha beterinigerçekler acıdır sende kendini mutlu edecek yorumları oku halde sasdece
bende anlamadım kimse sevdiği adamla sevişmiyor da ben mi sevişmişim normal kim bu durumda ...Hayir bazi uyeler adamla sevistigi icin kadini sucluyor.
Hanfendinin ilişkisinin boyutu beni hiç ilgilendirmez. Bakın bir ilişkinin 5. Gününde cinsellik yaşamayı kabul etmiş birisi olarak Ada'm belki bu isteğimi de kabul eder diye düşünebilir bence. Ki şansını denemek istemiş konu sahibi de reddetmiş. Zaten dünyagörüşleri benziyor ikisinin de. Bunun için şaşkınlık yaşaması garip..Bilmiyorum evlimisiniz ama kocanızla sevişmiyormusunuz sizinde kafa yapınız aynı o zaman bu nasıl bir genelleme
umarım sen de yaşarsın daha beterini
bende anlamadım kimse sevdiği adamla sevişmiyor da ben mi sevişmişim normal kim bu durumda ...
Hanfendinin ilişkisinin boyutu beni hiç ilgilendirmez. Bakın bir ilişkinin 5. Gününde cinsellik yaşamayı kabul etmiş birisi olarak Ada'm belki bu isteğimi de kabul eder diye düşünebilir bence. Ki şansını denemek istemiş konu sahibi de reddetmiş. Zaten dünyagörüşleri benziyor ikisinin de. Bunun için şaşkınlık yaşaması garip..
ahlak adı altında o kadar şeyler dönüyor ki devam edin yargı dinimizde yok zaten sizlerde varHanfendinin ilişkisinin boyutu beni hiç ilgilendirmez. Bakın bir ilişkinin 5. Gününde cinsellik yaşamayı kabul etmiş birisi olarak Ada'm belki bu isteğimi de kabul eder diye düşünebilir bence. Ki şansını denemek istemiş konu sahibi de reddetmiş. Zaten dünyagörüşleri benziyor ikisinin de. Bunun için şaşkınlık yaşaması garip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?