Aldatmak mı aldanmak mı?

bluestla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
2
0
1
20
Arkadaşlar merhaba 8 aylık bir ilişkim var ve ikimizinde ilk ilişkisi ben başlarda istemiyordum ama denemek isteyip kabul ettim şu sn bende onu seviyorum ama taa ki iliskimizin 6.ayina kadar çok büyük problemler çektim kaygi ve ruminasyon bozukluğu var okb tetikleniyor ilişki ahlak cinsel her konuda sıkıntı çektim ve ilişkimizi uzak mesafe yaz tatili olana kadar her ay 10 gün benim yanimda kaliyordu ama ben bir hata yaptim cok büyük bir hata kendisine anlattim psikiyatri randevumun olduğu gün cinsel okb yasiyordum o zamanlar ve kadinlarin yüzüne bile bakamiyordum erkeklerden uzaklasmistim erkek arkadasimda dahil kendimi kapatmistim zorlayip terapiye guttim sonra orada bir cocuk vardı bana bakiyordu ben baktim ama göz göze gelmedik o kadar derdimin arasinda tamam işte bir erkek ilgimi çekti deyip mutlu oldum ama daha sonra fark ettim ki yaptığım şey verilen ilginin hoşuma gitmesi daha önce de stajdayken yasadim bunu o zaman başımı kaldirip bile bakmadim aldatmakti ilgi geliyor bu hos8bir sey ama karşılık vermiyorum ama onun hoşuma gitmesi bile aldatma erkek arkadaşıma anlattim o aldatma değil hatalisin ama bu konuyu kapat dedi ben kapatamadim kendi içimde aldatmayi normallestiren arkadaslarim bile yaptigin çok büyük hata dedi bende biliyorum erkek arkadaşım asla bunları hak etmedi hiç mutlu edemedim bu zamana kadar nasil guvenini kazanirim utancimi nasil yenip devam ederim ona iltifat bile edemiyorum sahte olduğumu dusunur diye şimdiden cevap yazan yardımcı olan herkese teşekkür ederim

okb böyle bir şey ve türü cinsel okb ise zaten bunlar elinizde olmuyor buraya boşuna yazmışsınız buna yakınlarında şahit olmayan kimse bu durumu anlamaz. siz de takıyorsunuz tabii burda kim ne dese obsesyon devam edecek. biraz boşa açılmış konu yani.

Profilinde yazan yaşının doğru olduğunu varsayarak daha çok küçük olduğunu söylemek isterim. 20 yaşındaki biri için yaşadıkların biraz zor. Allah şifa versin öncelikle. Umarım kısa zamanda iyileşirsin.
Yazında hiç noktalama işareti kullanmadığın için anlaşılması çok zor. Ama anladığım kadarıyla şöyle yorum yapıcam.
Anlatmak a ne anlam yüklediğine bağlı bence. Belli ki sen biri gözüne hoş bile gelse ilişkide olduğun kişiyi aldattığını düşünüyorsun. Ben öyle düşünmüyorum. Bence aldatmak sayılmaz. Yani o kişiyle konuştun, eğlendin, ayak üstü flört falan mı ettin de bu kadar vicdan yaptın. Bana göre bu şekilde anlık konuşmalar vs onlar da pek aldatma sayılmaz. Hem sen bunu zaten sevgiline anlatmışsın ona göre de aldatma sayılmıyor.
O yüzden çok kafana takma bence

evet yaşım 20 ve son 4 yıldır yasiyorum erkek arkadasim bu konuda çok anlayisli yasin küçük hepsi geçecek diyor benim aldatma standartim birini göz ucu ile bakip beğenmek bile aldatma iki kere yasandi üçüncü yasanmasin istiyorum ve kaygi bozukluğum yüzünden cok fazla takiyorum bunu hala duzelemedim erkek arkadasim affetmesine ve konuyu kapatmasına rağmen teşekkür ederim yorumunuz icin ben iyilesecegimi bugünleri atlatacağımi dusunuyorum Allah'ın izni ile
Profilinde yazan yaşının doğru olduğunu varsayarak daha çok küçük olduğunu söylemek isterim. 20 yaşındaki biri için yaşadıkların biraz zor. Allah şifa versin öncelikle. Umarım kısa zamanda iyileşirsin.
Yazında hiç noktalama işareti kullanmadığın için anlaşılması çok zor. Ama anladığım kadarıyla şöyle yorum yapıcam.
Anlatmak a ne anlam yüklediğine bağlı bence. Belli ki sen biri gözüne hoş bile gelse ilişkide olduğun kişiyi aldattığını düşünüyorsun. Ben öyle düşünmüyorum. Bence aldatmak sayılmaz. Yani o kişiyle konuştun, eğlendin, ayak üstü flört falan mı ettin de bu kadar vicdan yaptın. Bana göre bu şekilde anlık konuşmalar vs onlar da pek aldatma sayılmaz. Hem sen bunu zaten sevgiline anlatmışsın ona göre de aldatma sayılmıyor.
O yüzden çok kafana takma b

Back
X