Arkadaşlar merhaba 8 aylık bir ilişkim var ve ikimizinde ilk ilişkisi ben başlarda istemiyordum ama denemek isteyip kabul ettim şu sn bende onu seviyorum ama taa ki iliskimizin 6.ayina kadar çok büyük problemler çektim kaygi ve ruminasyon bozukluğu var okb tetikleniyor ilişki ahlak cinsel her konuda sıkıntı çektim ve ilişkimizi uzak mesafe yaz tatili olana kadar her ay 10 gün benim yanimda kaliyordu ama ben bir hata yaptim cok büyük bir hata kendisine anlattim psikiyatri randevumun olduğu gün cinsel okb yasiyordum o zamanlar ve kadinlarin yüzüne bile bakamiyordum erkeklerden uzaklasmistim erkek arkadasimda dahil kendimi kapatmistim zorlayip terapiye guttim sonra orada bir cocuk vardı bana bakiyordu ben baktim ama göz göze gelmedik o kadar derdimin arasinda tamam işte bir erkek ilgimi çekti deyip mutlu oldum ama daha sonra fark ettim ki yaptığım şey verilen ilginin hoşuma gitmesi daha önce de stajdayken yasadim bunu o zaman başımı kaldirip bile bakmadim aldatmakti ilgi geliyor bu hos8bir sey ama karşılık vermiyorum ama onun hoşuma gitmesi bile aldatma erkek arkadaşıma anlattim o aldatma değil hatalisin ama bu konuyu kapat dedi ben kapatamadim kendi içimde aldatmayi normallestiren arkadaslarim bile yaptigin çok büyük hata dedi bende biliyorum erkek arkadaşım asla bunları hak etmedi hiç mutlu edemedim bu zamana kadar nasil guvenini kazanirim utancimi nasil yenip devam ederim ona iltifat bile edemiyorum sahte olduğumu dusunur diye şimdiden cevap yazan yardımcı olan herkese teşekkür ederim