Başkasının mesajlarına nasıl rastlıyorsunuz?herkese merhaba
bir konu hakkında fikrinizi rica ediyorum. Benim tanıdığım (akrabam) evli bir bayan var. Telefonundan bir şey bakarken başka biriyle yazışmalarına rastladım açık bir mesaj olmaması gereken bir mesaj.uyardım o da yanlışlıkla atmış dedi ama inanmadım. öyle atılacak bir mesaj değildi .yazıştığı kişiyle aynı şehirde değil tanıyorum onuda kocasının da akrabası. ben kendini toplaması gerektiğini size bir şey olmaz olursa bu çocuğa olur dedim kocasıyla aranda sorun varsa konuşması gerektiğini söyledim olmuyorsa ayrılması gerektiğini de. ondan sonra da bir daha görmedim ama şimdi aynı şehir'e gidecek. şimdi or da yakınlaşmasından korkuyorum. çocuklara oluyor ne oluyorsa çok üzülüyorum.ama direkte diyemem şimdi ne yapmam gerekiyor. arada kaldım ne yapayım bir akıl verin.
Başkasının mesajlarına nasıl rastlıyorsunuz?
Telefonunu neden karıştırdınız ki? Bir şeye bakarken mesajlaşmaları nasıl görürsünüz? Uyardınız tamam sizin işiniz bitti...
dahil olmamak daha iyi aslında keşke görmeseydim benim huzurum bozuluyor.Fazlaca konuya dahil olma niyetindesiniz. Kendi çocuklarını düşünmeyene yapacağınız birşey yok. Uyarmışsınız bitmiş. Gerisi sizi ilgilendirmez.
Anlamadım döküman işini de.mesajına rastlamadım.ama benden telefonuu istemişti başka zaman dokümana baktım ona atmış mesaj
rastlamadım demek istedim onun mesajlarını kontrol etmek benim Hatime değil.kendi bilir.Sonrasında da birşey görmedim demişsiniz .
Sonra yine yanlışlıkla mu baktınız yine ?
Sizi ilgilendirmeyen şeylerle uğraşmayın
bizim aramız iyi benim telefonumdan ona mesaj atmış.Başkasının dökümanının sizde işi ne?Sizde olsa bile ne hakla incelemişsiniz anlamadım.Uyarmışsınız başka da yapacak bir şey yok.Karışmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?