ALDATMAK MI ? NE YAPILMASI GEREKİYOR

Ya sorun normalya da anormal olmasi degil, senin uzerine olmayip karismak istemen! Ne demek tesekkur bizden

tabiki normal değil ben diğer mesajda gayet güzel acikladigimi düşünmüştüm.
siz ısrarla aynı şeyi yazıyorsunuz.
evet yanlış yaptığı kimse onaylamıyor.
ne yapabilirsiniz? seçenekler
kocasına söylemek(bun ihtimalde çok düşük ihtimal adam size inanır boşanir.
kadın ve ailesi size düşman olur.iftira attı bosandirdi derler.
yada büyük ihtimal adam da duyar duymaz sizi iftira atmakla suçlar.adınız iftiracidan tut kocasına göz koymaya kadar gider.)
diğer bir seçenek diğer tarafa söylemek.
(aynı şeyler yaşanacak.kadın benim kocam yapmaz deyip sizi suçlayacak v.s)
diğer bir seçenek hiç bilmiyor gibi davranmak
ki ben bunu tavsiye ettim size.gördüğünüzü unutun kabak size patlar ilerde yoksa dedim.
yaptıkları rezilce ama bunu yapanlar malesef ki hiç birzaman rezil olmuyor.ama rezil edecek birilerini bulurlar.
böylelerinden uzak durun.
malesef yapabileceğiniz bişey yok.evet olan çocuklara oluyor ama atacaginiz hiç bir adim durumu daha iyi hale getirmeyecek.
umarım daha açıklayıcı olmuşumdur içiniz bir nebze rahatlar.

Uyarmışsınız,daha fazla karışmayın.
Gerçekten öbür adamla aralarında bir şey varsa, eninde sonunda bir yerlerden patlak verecektir.
Ondan sonrası da kadının eşine kalmış artık.

İçimiz dışımız ihanet oldu vallahi midem bulanıyor artık. Bu azgınlık bu ahlaksızlığın sonu nereye varacak. Şurda bile günde en az 3 5 tane ihanet konusu okuyorum şebeke sularına mı bir şey katıyorlar anlamıyorum.

evli değilim yanlışlığa düşmeyelim hepimiz.insan beşer şaşar demişler...
bur da ismini vermedim.kim olgunu bilmiyorsunuz .ben ne yapmalıyım diye sormuştum.
bir çok insan size sorunuzun cevabını verdi. tekrar ediyorum. kadına uyarınızı yaptınız. ne dememizi istiyorunuz anlamadım ki? ne yapmayı düşünüyorsunuz daha fazla?
belki sandığınız gibi bir şey yok ortada?
belki siz öyle görmek istediğiniz için böyle algıladınız?

Içindeki gıybet isteğini durduramıyor cunku.
Burda atıp tutacak, kötü kadin/anne üzerinden konu sahibiyle birlikte muhteşem hayatlarımızı kutsayacak coştukça cosacaktik. Olmadi... çıkıp size ne dedik. Bu sorunun cevabı yok.

aaaa olmaz mı? o sorunun da cevabı var.
"aldatan kişi kadın ya ondan size ne diyorsunuz, erkek olsaydı burada herkes eşine söyle derdi"
ben anlamıyorum neden insanların hayatı başkalarını bu kadar ilgilendiriyor?
ya hu öyle bir şey varsa da yoksa da sana ne?
belki böyle bir şey yok. neden insanları zan altında bırakıyorsun demezler mi insana...

Valla ben burada sadece dedikodu yapma isteği goruyorum. Ötesi kılıf.

kızlar zan altında bırakmıyorum. dedikoducu da değilim başkasından alırdım öyle olsaydı.tanıyan birinden.ne yaparsa yapsın artık sizinde dediğiniz gibi onun sorunu bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…