- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
Oh oh ne guzel de mesrulastiriyosunuzCocuklarini dusunmedigini nerden biliyosun? Ona gore dogrudur belki yaptigi.. kocasiyla sorunu var ve onu aldatmayi dusunuyorsa bu cocuklarini dusunmedigi anlamina gelmiyor...sorunsuz degildir kocasi biktirmistir cocuklari icin katlaniyodurve kocasi onu tatmin etmiyodur.. en basitibden boyle birseydir.. sen birsey gordun diye telefonunda illa karisman mi gerekiyo?
bence kocasıyla sorunu varsa onunla konuşmalı olmuyorsa ayrılmalı.bu tür hareketler çocuğu daha çok etkilediği düşünüyorum.ben onu rahatsız edecek bir şey yapmadım izinli aldım telefonunu. akrabam olduğu için de düşünmem gerekiyor gibi geliyor. çocuklar yara alıyor böyle olaylarda , anne de baba da yoluna bakıyor .Cocuklarini dusunmedigini nerden biliyosun? Ona gore dogrudur belki yaptigi.. kocasiyla sorunu var ve onu aldatmayi dusunuyorsa bu cocuklarini dusunmedigi anlamina gelmiyor...sorunsuz degildir kocasi biktirmistir cocuklari icin katlaniyodurve kocasi onu tatmin etmiyodur.. en basitibden boyle birseydir.. sen birsey gordun diye telefonunda illa karisman mi gerekiyo?
bana bulaşacak bir şeyi yok ben çocuğu düşünüyorum. kötü bir şey yapınca çocuğun üstüne kalıyor maalesefkarışmayın.bildiğinizi bile unutun.
herşeyin sonunda kabak sizin başınıza bile patlayabilir.
böyle şeylere kalkışan cesaretteki insanlar her zaman kendini işin içinden sıyırmanın bir yolunu bulur..
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ben bilmiyordum. aramızda böyle bir bağ olmasa istemezdim herhalde . ben telefonla haşır neşir bir insan değilim.Dikkat çeken hareketleri varmış da ,merak edip özellikle bakmışsın gibi geldi .. şu zamanda başkasının telefonuna ihtiyaç duymak ilginç geliyor ..zaten herşey bedava ,çok az paralara çok güzel paketler var ...bilmiyorum ...fazla merak ..uyarını da yapmışsın ..ortada seni ilgilendiren bir durum yok ..
Kocasi onu tatmin etmiyorsa bosanir, gider istedigiyle birlikte olur. Evet evliyken baska biriyle görüşmek bir edep, ahlak, namus meselesidir ve çocuklarını da lekelemek anlamına gelir malesef. O yüzden eger böyle bir davranisi varsa, çocuklarını düşünmüyor demektir. Ama düşünmek de konu sahibine düşmez.Cocuklarini dusunmedigini nerden biliyosun? Ona gore dogrudur belki yaptigi.. kocasiyla sorunu var ve onu aldatmayi dusunuyorsa bu cocuklarini dusunmedigi anlamina gelmiyor...sorunsuz degildir kocasi biktirmistir cocuklari icin katlaniyodurve kocasi onu tatmin etmiyodur.. en basitibden boyle birseydir.. sen birsey gordun diye telefonunda illa karisman mi gerekiyo?
kendi telefonunu kocası almıştı benden istedi telefonumu bende ona verdim. akrabam dedim yaSizin telefondan ona nasil mesaj atabiliyor? Bu ne cesaret. Ona yalnizca sizin telefonunuzdan birine mesaj attigi icin kizabilirsiniz. Onun disinda kendi napiyorsa yapsin ayni sehre gidiyorsa gitsin. Sizi ilgilendiren bisey yok.
Telefonla haşır neşir değilsin ama yanlışlikla mesaj buluyorsun .hem de bu mesaj ihanet delili :) aranız da iyi ,niye güvenip bilgi almak yerine yanlışlıkla mesajını okuyorsun :)teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ben bilmiyordum. aramızda böyle bir bağ olmasa istemezdim herhalde . ben telefonla haşır neşir bir insan değilim.
Milletin işi gücü yok yeminle...
telefonunu izin istedim birini aramak için o da araya bilirsin dedi aldım kilidi açtım mesaj ekrandaydı zaten.yoksa kimsenin özeline karışacak değilim. kim olursa olsun . bilgi aldım yok bir şey yanlışla göndermiş dedi.bende eğer kocasıyla sorunu varsa onla çözmesini gerektiğini söyledim. Çocuğunu düşünmesi gerektiğini olmuyorsa ayrılması gerektiğini söyledim. konuyu kapattım bir daha açmadım.şimdi aynı şehir de bulunacaklar mesajını gördüğüm kişi de kocasının uzaktan akrabası mecbur bir araya gelecekler.işte burda tıkanıyorum.Telefonla haşır neşir değilsin ama yanlışlikla mesaj buluyorsun .hem de bu mesaj ihanet delili :) aranız da iyi ,niye güvenip bilgi almak yerine yanlışlıkla mesajını okuyorsun :)
haklısın ama söyleyemem o kesinAldatilan kadin olsa cogunluk kadina soyle, bilmeye hakki var der. Erkek olunca seni ilgilendirmiyo, karisma deniyor. Pozitif ayrimcilik mi yoksa kadin aldatildiginda empati mi yapiliyor yoksa aldatilan erkegin tepkilerinden mi cekiniliyor anlamadim ama, suan ortada kandirilan bi adam var, hic bi kadin haketmedigi gibi hic bi erkek de haketmiyor boyle bir seyi
Su iç geçer :) seni ilgilendiren bir durum yok .neden bu kadar üzüyorsun kendini ? Bırak ne halt yiyorsa yesin ..uyarını yaptın ,şimdi geri çekilme vakti ..sınırlarını bilmezsen basın agirir ..telefonunu izin istedim birini aramak için o da araya bilirsin dedi aldım kilidi açtım mesaj ekrandaydı zaten.yoksa kimsenin özeline karışacak değilim. kim olursa olsun . bilgi aldım yok bir şey yanlışla göndermiş dedi.bende eğer kocasıyla sorunu varsa onla çözmesini gerektiğini söyledim. Çocuğunu düşünmesi gerektiğini olmuyorsa ayrılması gerektiğini söyledim. konuyu kapattım bir daha açmadım.şimdi aynı şehir de bulunacaklar mesajını gördüğüm kişi de kocasının uzaktan akrabası mecbur bir araya gelecekler.işte burda tıkanıyorum.
Yani bi erkege bunu soylemek daha zor. Sonucunda cok kotu seyler olma ihtimali daha yuksek. Tehdit edebilirsiniz ama kadinin niyeti bozuk olduktan sonra sirf sizin korkunuza yapmasa nolacak. Malesef o yuvanin ve cocugun sonu belli. :/haklısın ama söyleyemem o kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?