ALDATMAK MI ? NE YAPILMASI GEREKİYOR

Siz hiçbirşeye karışmayın sonra sorumlu siz olursunuz Allahın adaleti şaşmaz olay kendiliğinden aydınlanır siz karışmayın

Yani bi erkege bunu soylemek daha zor. Sonucunda cok kotu seyler olma ihtimali daha yuksek. Tehdit edebilirsiniz ama kadinin niyeti bozuk olduktan sonra sirf sizin korkunuza yapmasa nolacak. Malesef o yuvanin ve cocugun sonu belli. :/
inşallah olmaz yuvaları huzur mutluluk olsun.başka yanlışı olmaz inşallah

Bence karışmayın. Evli olan biri bunun öğrenildiğinde nasıl bir felakete yol açacağını pekala bilir. Ona rağmen bunu kendine yakıştırıyorsa yapacak hiçbir şey yok.

Telefonundan bir şey bakarken başka biriyle yazışmalarına rastladım açık bir mesaj olmaması gereken bir mesaj.

mesajına rastlamadım.ama benden telefonuu istemişti başka zaman dokümana baktım ona atmış mesaj

mesaj direk ekranında açıktı onun mesajlarına girmedim.birini arayacaktım izin almıştım.

bizim aramız iyi benim telefonumdan ona mesaj atmış.

kendi telefonunu kocası almıştı benden istedi telefonumu bende ona verdim. akrabam dedim ya

telefonunu izin istedim birini aramak için o da araya bilirsin dedi aldım kilidi açtım mesaj ekrandaydı zaten.

bir şeyi merak ediyorum, siz evli misiniz?
evet kadını itham ettiğiniz şey çok ağır ve aşağılık bir şey; ama sizin yaptığınız şey de hiç hoş değil.
ne demek bir başkasının telefonunu karıştırmak? velev ki karıştırmadınız. mesaj ekranı açık kalmış, oradan gördünüz.
mesaj kısmı açıksa, o ekranı kapatıp işinizi görüp iade etmeliydiniz telefonu.
kaldı ki, uyarınızı da yapmışsınız. daha ne?

evli değilim yanlışlığa düşmeyelim hepimiz.insan beşer şaşar demişler...
bur da ismini vermedim.kim olgunu bilmiyorsunuz .ben ne yapmalıyım diye sormuştum.

Her ise niyeburnunu sokmaya cslismis konu sahibi anlayamiyorum zaten. Elalemin cocugunu dusunmek kna mi kaldi? Erkek adam aldatirsa gul gibi karisi varken denir ama kadin yaparsa cocuklarini dusunmuyor oyle mi? Cifte standarta karsiyim ben

Her ise niyeburnunu sokmaya cslismis konu sahibi anlayamiyorum zaten. Elalemin cocugunu dusunmek kna mi kaldi? Erkek adam aldatirsa gul gibi karisi varken denir ama kadin yaparsa cocuklarini dusunmuyor oyle mi? Cifte standarta karsiyim ben
akrabam bu kişiler. erkek yapsa da aynı tepkiyi verirdim. ben uygun karşılamıyorum. ayrılsın eger mutlu değilse neden aldatmayı seçer ki insan....

Seni ilgilendiren bi durum yok! Konusmaktan anlayacak biri degildir belki. Bi catinin altinda ne yasandigini bilemezsin uzsktan bikbikbik konusmak kolaydir.. herneyse burnunuzu herseye sokmayin kafaniz agrimasin sonra benden size tavsiye

neden kadının telefnunu kurcalıysunuz orasına buraasına bakıyrsunuz , dıs kapının dıs mandalı olrk tabıkı bısey yapamazsınız uuarmıssınız bıttı. Kımse kımsenın cocuguna zrla analık yaptıramaz kımseye zrla sadakat asılayamazsınız yapacak bısey yok dua edın Allah gonlune merhamet versın ıslah eylesın

amin

Çifte standarta neden tersten karşısınız hic anlamadim? Erkek de aldatmasin, kadin da. Erkek aldatiyor diye kadin da aldatsin diyorsunuz. Olur mu oyle sey?

Çifte standarta neden tersten karşısınız hic anlamadim? Erkek de aldatmasin, kadin da. Erkek aldatiyor diye kadin da aldatsin diyorsunuz. Olur mu oyle sey?
bence böyle bir durum varsa boşanmak en iyisi kimsenin huzuru bozulmaz...

Olmamali, ama hersey istedigin gibi olmuyor. Kaldiki okay aldatmasi degil o kadinin, bu konu sahibinin uzerine dusmeyen sekilde karismak istemesi. Soylemek istedigim bu. Karismak onun isi degil

O zmn kocasina anlat bosansinlar.. bunu mu diyelim sana?
boşanmalarını istesem söylerdim.devir değişmiş demek böyle mesajlaşmalar normal ben geri de kalmışım. onun için sorun değilse benim için de sorun olmaması gerekiyor demek ki anladım ben teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…