- 29 Ağustos 2014
- 5.657
- 18.014
- 448
- 33
keşke öyle olsa ya tam anlatamıyorum.. istediğine inanmakta özürsünben inanmadım bu konuya fake gıbı geldı çelişki çok saçmalıkta çok
herkese merhaba
bir konu hakkında fikrinizi rica ediyorum. Benim tanıdığım (akrabam) evli bir bayan var. Telefonundan bir şey bakarken başka biriyle yazışmalarına rastladım açık bir mesaj olmaması gereken bir mesaj.uyardım o da yanlışlıkla atmış dedi ama inanmadım. öyle atılacak bir mesaj değildi .yazıştığı kişiyle aynı şehirde değil tanıyorum onuda kocasının da akrabası. ben kendini toplaması gerektiğini size bir şey olmaz olursa bu çocuğa olur dedim kocasıyla aranda sorun varsa konuşması gerektiğini söyledim olmuyorsa ayrılması gerektiğini de. ondan sonra da bir daha görmedim ama şimdi aynı şehir'e gidecek. şimdi or da yakınlaşmasından korkuyorum. çocuklara oluyor ne oluyorsa çok üzülüyorum.ama direkte diyemem şimdi ne yapmam gerekiyor. arada kaldım ne yapayım bir akıl verin.
inşallah olmaz yuvaları huzur mutluluk olsun.başka yanlışı olmaz inşallahYani bi erkege bunu soylemek daha zor. Sonucunda cok kotu seyler olma ihtimali daha yuksek. Tehdit edebilirsiniz ama kadinin niyeti bozuk olduktan sonra sirf sizin korkunuza yapmasa nolacak. Malesef o yuvanin ve cocugun sonu belli. :/
Telefonundan bir şey bakarken başka biriyle yazışmalarına rastladım açık bir mesaj olmaması gereken bir mesaj.
mesajına rastlamadım.ama benden telefonuu istemişti başka zaman dokümana baktım ona atmış mesaj
mesaj direk ekranında açıktı onun mesajlarına girmedim.birini arayacaktım izin almıştım.
bizim aramız iyi benim telefonumdan ona mesaj atmış.
kendi telefonunu kocası almıştı benden istedi telefonumu bende ona verdim. akrabam dedim ya
telefonunu izin istedim birini aramak için o da araya bilirsin dedi aldım kilidi açtım mesaj ekrandaydı zaten.
evli değilim yanlışlığa düşmeyelim hepimiz.insan beşer şaşar demişler...bir şeyi merak ediyorum, siz evli misiniz?
evet kadını itham ettiğiniz şey çok ağır ve aşağılık bir şey; ama sizin yaptığınız şey de hiç hoş değil.
ne demek bir başkasının telefonunu karıştırmak? velev ki karıştırmadınız. mesaj ekranı açık kalmış, oradan gördünüz.
mesaj kısmı açıksa, o ekranı kapatıp işinizi görüp iade etmeliydiniz telefonu.
kaldı ki, uyarınızı da yapmışsınız. daha ne?
Her ise niyeburnunu sokmaya cslismis konu sahibi anlayamiyorum zaten. Elalemin cocugunu dusunmek kna mi kaldi? Erkek adam aldatirsa gul gibi karisi varken denir ama kadin yaparsa cocuklarini dusunmuyor oyle mi? Cifte standarta karsiyim benKocasi onu tatmin etmiyorsa bosanir, gider istedigiyle birlikte olur. Evet evliyken baska biriyle görüşmek bir edep, ahlak, namus meselesidir ve çocuklarını da lekelemek anlamına gelir malesef. O yüzden eger böyle bir davranisi varsa, çocuklarını düşünmüyor demektir. Ama düşünmek de konu sahibine düşmez.
akrabam bu kişiler. erkek yapsa da aynı tepkiyi verirdim. ben uygun karşılamıyorum. ayrılsın eger mutlu değilse neden aldatmayı seçer ki insan....Her ise niyeburnunu sokmaya cslismis konu sahibi anlayamiyorum zaten. Elalemin cocugunu dusunmek kna mi kaldi? Erkek adam aldatirsa gul gibi karisi varken denir ama kadin yaparsa cocuklarini dusunmuyor oyle mi? Cifte standarta karsiyim ben
Seni ilgilendiren bi durum yok! Konusmaktan anlayacak biri degildir belki. Bi catinin altinda ne yasandigini bilemezsin uzsktan bikbikbik konusmak kolaydir.. herneyse burnunuzu herseye sokmayin kafaniz agrimasin sonra benden size tavsiyebence kocasıyla sorunu varsa onunla konuşmalı olmuyorsa ayrılmalı.bu tür hareketler çocuğu daha çok etkilediği düşünüyorum.ben onu rahatsız edecek bir şey yapmadım izinli aldım telefonunu. akrabam olduğu için de düşünmem gerekiyor gibi geliyor. çocuklar yara alıyor böyle olaylarda , anne de baba da yoluna bakıyor .
Ablan bile olsa! Sormussun gecmis daha neden ugrasiyosun?akrabam bu kişiler
aminneden kadının telefnunu kurcalıysunuz orasına buraasına bakıyrsunuz , dıs kapının dıs mandalı olrk tabıkı bısey yapamazsınız uuarmıssınız bıttı. Kımse kımsenın cocuguna zrla analık yaptıramaz kımseye zrla sadakat asılayamazsınız yapacak bısey yok dua edın Allah gonlune merhamet versın ıslah eylesın
Çifte standarta neden tersten karşısınız hic anlamadim? Erkek de aldatmasin, kadin da. Erkek aldatiyor diye kadin da aldatsin diyorsunuz. Olur mu oyle sey?Her ise niyeburnunu sokmaya cslismis konu sahibi anlayamiyorum zaten. Elalemin cocugunu dusunmek kna mi kaldi? Erkek adam aldatirsa gul gibi karisi varken denir ama kadin yaparsa cocuklarini dusunmuyor oyle mi? Cifte standarta karsiyim ben
bence böyle bir durum varsa boşanmak en iyisi kimsenin huzuru bozulmaz...Çifte standarta neden tersten karşısınız hic anlamadim? Erkek de aldatmasin, kadin da. Erkek aldatiyor diye kadin da aldatsin diyorsunuz. Olur mu oyle sey?
Olmamali, ama hersey istedigin gibi olmuyor. Kaldiki okay aldatmasi degil o kadinin, bu konu sahibinin uzerine dusmeyen sekilde karismak istemesi. Soylemek istedigim bu. Karismak onun isi degilÇifte standarta neden tersten karşısınız hic anlamadim? Erkek de aldatmasin, kadin da. Erkek aldatiyor diye kadin da aldatsin diyorsunuz. Olur mu oyle sey?
O zmn kocasina anlat bosansinlar.. bunu mu diyelim sana?bence böyle bir durum varsa boşanmak en iyisi kimsenin huzuru bozulmaz...
boşanmalarını istesem söylerdim.devir değişmiş demek böyle mesajlaşmalar normal ben geri de kalmışım. onun için sorun değilse benim için de sorun olmaması gerekiyor demek ki anladım ben teşekkür ederim.O zmn kocasina anlat bosansinlar.. bunu mu diyelim sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?