ALDATMAK SADECE TENDEMİ BÖLÜM2

gloryml

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
26
19
3
52
İlk kez böyle bir platformda derdimi yazdım çünkü bazen bütün dünyaya haykırdığında hafifleyecksin sanıyorsun. Sizler de zaman ayırıp olumlu ya da olumsuz bir çok fikir paylaşımı yaptınız açıkcası bu kadar paylaşım beni şaşırttı beklemiyordum. Zaman ayıran herkese teşekkürederim.

Ne var ki bu konuyu sadece sex gibi gören arkadaşlar için belirtmek isterim; Biz ilk gün daha aşık olduk. 2 ay geçirdik ama hiç ayrılmayan 2 atdı bu ve kaldı ki; 7gün teknede beraberdik açık denizlerde, 9gün İspanya turu, 2gün kamp, 2gün Foça vs tatil günlerinde de her sn dipdibe olduğumuzu belirtmeme sanrıım gerek yok. O kadar uyumluyduk ki; gerek arkadaşlarımız gerekse yeni tanıyanlar bize maşallah harikasınız diyorlardı. Kendim için bir ilişki istesem böyle bir ilişki isterdim zaten. Ne var ki; böyle bir uyum ve ilişki içindeyken sonrasında böyle sapkın konuların aramıza girmesi çok canımı acıttığı için bu kısmını paylaştım zaten. Güzel ilişkimizi anlatmak istesem zaten çok güzel bir aşk senaryosu çıkardı.

Sorun olan kısmı paylaştığımda sadece sex gibi arkadaşların olması enteresan geldi aşık oldum çok sevdim diye belirttim halbuki onun aşkından sevgisinden de şüphem olmadı pamuklara sarıldığım bir birliktelikti ailesiyle bile tanıştırdı beni böyle bir sapkınlık olmasa zaten hayatımı geçirmek istediğim adamdı karşımdaki.

Herşey güzel olmasa neden kendimi duvara toslamış hissedeyim neden acı çekeyim.

Değerli olmayan birinin ne söylediği ve yaptığı can acıtmaz ki. Aşk yaşanların beni anladığını düşünüyorum. Ve tekrar hepinize teşekkürediyorum. Lütfen birinin derdi olduğunda saldırmayın. Gerçekten anlayıp hissedebiliyorsanız yorum yapın. Aşk yaşamayan filmlerde izleyen acısını ne bilsin ki. Canı yanan birine tuz lazım değil zaten çok acıyor nefes zor alınıyor.

İyi günler szilerle olsun.

Tanışır tanışmaz açık denizde tekne turuna mı çıktınız?
Cesediniz Akdenizin dibindeki balıklara yem olabilirdi.
Bırakın aşk acısını da hala yaşadığınıza şükredin, gezileriniz de yanınıza kar kalmış işte.

Vayyy be dizi mubarek.
1. Bölüm
2. Bölüm
3. Bölüm çok yakında gibi.
Ayrica buraya konu açılıyor kendinden farkli bir düşünce ve yorum görünce hemen terslemeye gidiliyor. Eğer her düşünceye açık değilsek bu platforma konu açmamalıyız ve böyle devam niteliğindeki konular yasak diye biliyorum. Yanlış mi biliyorum?

Hem sevgiliniz yaz tatilini değerkendirmiş sizinle 2 ay hep gezmşl sap gbi takılmaktansa

"Beni ailesiyle bile tanistirdi"

Rica ediyorum su aile ile tanisma faslina bir anlam yuklemeyin. Yok oyle birsey cunku. Belki eskindendi o simdi yok..

Her aci kendi tesellisini icinde buyutuyor. Biraz zaman verin kendinize toparlanirsiniz. Dramatize etmeyin ve gecmise cok saplanmayin yeter.

herşeyi çok hızlı yaşamışsınız bir tecrübe daha edinmiş oldunuz dua edin. Aile ile tanıştırma işine gelince o kadar takılmayın benim abimde bütün kız arkadaşlarını tanıştırdı belli ki ailesi için bu absürt bişey degil

senin sevgilim aşık olduğum insan dediğin insanın sana yaptıgı teklifi hatırla ve bu düşüncelerden uzaklaş insan gerçekten sevdiği bi insana öyle bi teklifte bulunmaz .

bölüm 1 özet.
eski sevgilisi yatağa bi kadın daha alalım mı demiş. konu sahibi de ayrılmış.

önceki konusunda hııı sen onla seks yaparsan o da sana böyle tekliflerle gelir, ne bekliyodun, rahatsın sen piiiii diyen örümcek kafalılar vardı. ona istinaden yeni konu açmış. ama bence gereksiz.

Ilk bolumun sadece ilk mesajina baktim. Bu adam ikili, uclu , dortlu degisik fantaziler kuruyor, seni acik acik aldatiyor ve sen onun yalanlarina inaniyorsun ama icinde suphe olusup deneyip kendi gozlerinle gorup terk ediyorsun. Terk ettiginde zaten olay bitmis olmali. Simdi neyi sorguluyorsun ben onu anlamadim. Bunlar senin bildiklerin bir de bilmediklerin var. Adamin hamuru bu. Cok cesitli menu kurmak istiyor kendine, seni de bir sekilde razi etmek . Yoksa sevdigi filan yok. Seven insan aldatmaz, seven insan paylasmaz. Bu kadar NET.

1.bölümü az önce okudum.sevgilinizin yaptığı teklif iğrenç ötesi. Birde utanımadan her erkek ister bunu demiş..yanlış..gerçekten seven bir erkek bunu teklif etmez.amacı sadece seks olan ve seks te bin çeşit fantazi denemek isteyen adam ister.Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş..hatırlamaya bile değmez.

+1
böbrek.avi de olabilirdi pekala

Yaa ben uzaydan geldim sanırım bana hiç absürd gelmiyo adamın isteği ne güzel fantezi olur heralde kocamı seviyorum ama hiç kıskanamıyorum nedense. Sadakat olayı ise bambaşka hiç girmeyeyim. De size uymamış ayrılmışsınız zaten senin gibi düşünen değer veren daha da iyi anlaşabileceğin biri mutlaka gelir bukadar sıkma canını oldu bitti. Güzel günlerini hatırladıkça Gül geç gerisi de deneyim oldu sana haksızmıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…