Biz ilk gün daha aşık olduk. 2 ay geçirdik ama hiç ayrılmayan 2 atdı bu ve kaldı ki; 7gün teknede beraberdik açık denizlerde, 9gün İspanya turu, 2gün kamp, 2gün Foça vs tatil günlerinde de her sn dipdibe olduğumuzu belirtmeme sanrıım gerek yok.
Hem sevgiliniz yaz tatilini değerkendirmiş sizinle 2 ay hep gezmşl sap gbi takılmaktansaİlk kez böyle bir platformda derdimi yazdım çünkü bazen bütün dünyaya haykırdığında hafifleyecksin sanıyorsun. Sizler de zaman ayırıp olumlu ya da olumsuz bir çok fikir paylaşımı yaptınız açıkcası bu kadar paylaşım beni şaşırttı beklemiyordum. Zaman ayıran herkese teşekkürederim.
Ne var ki bu konuyu sadece sex gibi gören arkadaşlar için belirtmek isterim; Biz ilk gün daha aşık olduk. 2 ay geçirdik ama hiç ayrılmayan 2 atdı bu ve kaldı ki; 7gün teknede beraberdik açık denizlerde, 9gün İspanya turu, 2gün kamp, 2gün Foça vs tatil günlerinde de her sn dipdibe olduğumuzu belirtmeme sanrıım gerek yok. O kadar uyumluyduk ki; gerek arkadaşlarımız gerekse yeni tanıyanlar bize maşallah harikasınız diyorlardı. Kendim için bir ilişki istesem böyle bir ilişki isterdim zaten. Ne var ki; böyle bir uyum ve ilişki içindeyken sonrasında böyle sapkın konuların aramıza girmesi çok canımı acıttığı için bu kısmını paylaştım zaten. Güzel ilişkimizi anlatmak istesem zaten çok güzel bir aşk senaryosu çıkardı.
Sorun olan kısmı paylaştığımda sadece sex gibi arkadaşların olması enteresan geldi aşık oldum çok sevdim diye belirttim halbuki onun aşkından sevgisinden de şüphem olmadı pamuklara sarıldığım bir birliktelikti ailesiyle bile tanıştırdı beni böyle bir sapkınlık olmasa zaten hayatımı geçirmek istediğim adamdı karşımdaki.
Herşey güzel olmasa neden kendimi duvara toslamış hissedeyim neden acı çekeyim.
Değerli olmayan birinin ne söylediği ve yaptığı can acıtmaz ki. Aşk yaşanların beni anladığını düşünüyorum. Ve tekrar hepinize teşekkürediyorum. Lütfen birinin derdi olduğunda saldırmayın. Gerçekten anlayıp hissedebiliyorsanız yorum yapın. Aşk yaşamayan filmlerde izleyen acısını ne bilsin ki. Canı yanan birine tuz lazım değil zaten çok acıyor nefes zor alınıyor.
İyi günler szilerle olsun.
var var,ben bi baktım geldim.Bolum 1 'i okumadim ben . Tekrari var mi acaba.
Tanışır tanışmaz açık denizde tekne turuna mı çıktınız?
Cesediniz Akdenizin dibindeki balıklara yem olabilirdi.
Bırakın aşk acısını da hala yaşadığınıza şükredin, gezileriniz de yanınıza kar kalmış işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?