ALDATMAK SADECE TENDEMİ BÖLÜM2

Uzayin hangi derinliklerinden geldiniz.

Sevgi - sadakat - coklu fantezi bir arada olur mu ki?

Uzayin hangi derinliklerinden geldiniz.

Sevgi - sadakat - coklu fantezi bir arada olur mu ki?
İşte bende bilmiyom ki hiç o duygular Yok sevgi var (ama aşk değil) o kadar. Neolcam bilmiyom

bir yandan insanlar eşlerini öldürüyorlar, bir yandan insanlar 3 gündür -mecaz değil gerçek 3 gün- tanıdıkları adamla kampa açık denize falan...
iyi cesaretmiş, ama vallahi verilmiş sadakanız varmış.
bence bundan sonra biraz daha emin adımlar atın zira her defasında bu kadar ucuz yırtamayabilirsiniz.
aileyle tanıştırmaya falan da çok takılmayın derim, aileler karşılıklı tanışırsa ancak bir anlam ifade edebilir.

part 1 e de yorum yazmıştım, 3'ü de bekliyorum

Ne sapkınlığı anlamadım. 1. Bölümden mi başlamak lazımdı?

Adam yataga bir kisi daha alalim demis. Konu sahibi de ayrilmis. 1. Bolum bu canim

ALLAH ALLLAH tövbe yarabbim1.bölümde doğru olanı yapmış ve ayrılmışsınız zaten.
Ama bu 2.bölümde okumakla beraber anlamadım ki !
Ne yazalım ki tekrar diyebilirim ki elinden geldiğince uzaklaş .

Hızlı başlamış, hızlı bitmiş.

Yani fakir fukara biri grup takılmak istese sapık manyak oluyor, zengin olunca yatlarda geziler aldatmak tende mi kafada mı filozofik tartışmalar vs havada uçuşuyor...para nelere kadirsin.

Ahahhaha Cherry'im harikasin yine..
Olayin ozu budur. Ambalajlamaya gerek yok degil mi? Adam grup seks istemis kadin hayir olmaz demis. Is bitmis gitmis.

ALLAH ALLLAH tövbe yarabbim1.bölümde doğru olanı yapmış ve ayrılmışsınız zaten.
Ama bu 2.bölümde okumakla beraber anlamadım ki !
Ne yazalım ki tekrar diyebilirim ki elinden geldiğince uzaklaş .

2. bölüm neye derman ben de çözemedim

Kurallarımızı okumalısınız, kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte konu açılamaz.

Sizin diğer konunuz çıkan tartışmalar sebebiyle kapatılmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…