işyerindeyim ve çok zamanım yok diye fazla yazamayacağım ama birileriyle paylaşmasamda ölecem
kısaca anlatayım eşim beni aldattı..
evliliğimizde hiçbir sorunumuz yoktu insanlar çevremizdekiler nazar değecek size derdi vede öyle oldu.
2 yaşında bir oğlum var,o olmasa çeker giderdim ama oğlumun ayrı hayatlarda yaşamasını istemiyorum,
neyse eşim çok pişman vicdana azabı çekiyor bunu görebiliyorum
namaza başladı,sürekli tövbe ediyor af diliyor allahtan ..
evliliğimize devam etmeye kara verdik,çok zor süreçler atlatıyoruz ama beni yiyip bitiren bu olayların dışında birde aldattığı kişi evli ve çocuğu var
şimdi o şahıs bu olaydan sonra elini ayağını çekti eşimden,araştırdım buldum
şimdi hiçbişey olmamış gibi evliliğine devam ediyor..
ben kahrolurken hergün geceleri ağlayarak uyanırken oğluma sarılıp sarılıp ağlıyorum teselliyi çocuğumda buluyorum ....
çok zor bir durumdayım ve o insan sorunsuz bir şekilde hayatına devam ediyor
ben ise eşini bulup herşeyi anlatmak istiyorum ona bu işte onunda suçu var benim yuvam böyle sarsılırken onunda azda olsa bu işin hesabını vermesini istiyorum
aslında bunu yapmak istemiyorum ama bazende çok sinirleniyorum gururuma yediremiyorum
onun eşininde bu durum öğrenmesini istiyorum ben böyle acı çekerken onun mutlu olduğunu düşününce deliriyorum
napacağımı şaşırdım kafam karıştı
kısaca anlatayım eşim beni aldattı..
evliliğimizde hiçbir sorunumuz yoktu insanlar çevremizdekiler nazar değecek size derdi vede öyle oldu.
2 yaşında bir oğlum var,o olmasa çeker giderdim ama oğlumun ayrı hayatlarda yaşamasını istemiyorum,
neyse eşim çok pişman vicdana azabı çekiyor bunu görebiliyorum
namaza başladı,sürekli tövbe ediyor af diliyor allahtan ..
evliliğimize devam etmeye kara verdik,çok zor süreçler atlatıyoruz ama beni yiyip bitiren bu olayların dışında birde aldattığı kişi evli ve çocuğu var
şimdi o şahıs bu olaydan sonra elini ayağını çekti eşimden,araştırdım buldum
şimdi hiçbişey olmamış gibi evliliğine devam ediyor..
ben kahrolurken hergün geceleri ağlayarak uyanırken oğluma sarılıp sarılıp ağlıyorum teselliyi çocuğumda buluyorum ....
çok zor bir durumdayım ve o insan sorunsuz bir şekilde hayatına devam ediyor
ben ise eşini bulup herşeyi anlatmak istiyorum ona bu işte onunda suçu var benim yuvam böyle sarsılırken onunda azda olsa bu işin hesabını vermesini istiyorum
aslında bunu yapmak istemiyorum ama bazende çok sinirleniyorum gururuma yediremiyorum
onun eşininde bu durum öğrenmesini istiyorum ben böyle acı çekerken onun mutlu olduğunu düşününce deliriyorum
napacağımı şaşırdım kafam karıştı