Aldatmak....

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Aldatma konulari cok mevcut sanki son zamanlarda veya ben bu konuda hasas oldum...

aldatan kadinlar hakkinda ne düsünüyorsunuz?

cok merak ediyorum.

aldatmak sosyalleşmektir.

iyi bir şeydir.

yeniliktir.

ayda bir hatta daha sık yapılmalıdır.

aldatana ödül verimelidir.

elalem evde kumayla yaşıyor uzaktan uzağa metre yaşayamayacaz mı?

AAaaa! elbbette aldatmayı iki tarafta yapmalı. ne kadar çok kişi o kadar rekor ve egodur.

arkadaşım aldatma olayına elbette herkes boşanılası ve çok canını acıtacak bir durum olarak bakar. artık böyle konular açıp sormayın!aldatan erkekte bayan da ş.refsizdir.
7eğer çocuklar varsa eş de köpekler gibi pişmansa çok ciddir bir intikam için affetmiş gibi gözüküp onu dımdızlak ortada bırakılmalıdır.

ve şunu unutmamalı. aldatan yine bu yapar. adam da karakter defosu vardır.

ve bir insanın ömründe hiç geçmeyecek yara bırakır. belki de kolunuzu kesseniz bu kadar yanmaz canınız.

Son düzenleme:

Hayir merakim...yani erkekler acaba nasil olur ögrendikten sonra,sonucta onlar yapi olarak cok farkli.....Hani erkek hep koruyucu kollayici rolde olmak ister ya,eger o koruyup kolamak istedigi kadin veya belkide aslinda koruyup kollama degilde (bircok eslerde) sadece erkekligin görevlerini yerine getirme amacli yapilsada..

Yanlislikla altatmak yazmisim...

ama bu konuda suan cok hasas oldugum icin gülesim bile gelmedi bu yanlis yazimiman

Yanlislikla altatmak yazmisim...

ama bu konuda suan cok hasas oldugum icin gülesim bile gelmedi bu yanlis yazimiman

neden hassasın onu paylaşsaydın keşkee..birde aldatan kadınlarr seni neden bukadar hassas yapabiliyoki anlayamadm açıkcası açtığn konuda hassas oluncak bi durum göremedm ben kusura bakmaa ama..sadece paylaşım için aşılmş bişeyse zaten bi dünya aynı konudaa açılmş yazılar var girip okuyabilrsnn

kadınların aldatmasıyla erkeklerın aldatması arasında koca bi fark vadır..

erkekler hiç hoşlanmadıkları biriyle,sadece cinsel zevk için biriyle birlikte olabilir..

ama bir kadın,hoşlanmadıgı aşık olmadıgı hiç bir adam için yuvasını yıkmayı göze alıp birlikte olmaz kimseyle....

Aldatmak aslinda eger bir hataya kapilmak ise pismanliktir ve vicdan azabidir.

Son düzenleme:
asla aldatmam demem gelecegi bilmiyorum umarım oyle bir hata yapmam..yapıp sonrasından bunun pismanlıgı yasamakda gercekten cok zordur aslında o kisiye en buyuk cezada budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…