Haklisin Elmas
buraya sence niye yazmis olabilirim?
yaptim bir halt ve bunun icin kendimle yüzlesmek ve bir cözüm bulmak icin yaziyorum,
ama öyle ama böyle,bir sekilde telafisini aramak istiyorum,bu bir bedel ödemek olur veya olmaz.
benim burada suan baska hic bir niyetim yok!
sana bilerek vs yazmamktan degil,dikkat ettiysen herkese yorum yazmiyorum bu konuda!
baska actigim konularda hep yazmaya calisirdim herkese cevap,ama bu konu farkli iste.
Ben anlamadım ki, duygusal olarak mı , yoksa cinsel olarak mı bişeyler yaşadınız?
malesef ikiside
şaka gibisiniz yaişlediğimiz bir suçu kimse bilmezse sorun yok öyle mi? "leke" olarak adlandıramam ama büyük bir suç olduğu kesin...
yarım elma....seni eleştirdim,halada aynı fikirdeyim ama bütün eleştirilere hiç cevap vermedin ki bu da senin gerçekten pişman olduğunu gösterir...eşine anlatman kısmında fikrim aynı ama sen en doğrusunu bilirsin...
Canım neden utanıyosun her insan hata yapar burda kimsenin seni yargılamya hakkı da yok.
Yaptığın şeyden pişmansın sonuçta bize gelip de kendini savunmuyosun ya...
Kendimi kirlenmis gibi hisediyorum..
ve sizleri düsünerek diyorum onlar temiz...bana belki yardimci olabiliyorlar kendi capinda...
ama sen ne yaptin,niye yaptin
Hayir rica ederim tesekkür ederim ilgilenip tavsiyelerin icin,zaten ben manevi yönünü düsünmesem yani ilahi adalet yönünü bu kadar vicdanim sizlamaz,ama kendime diyorum Allahin huzuruna bu günahimla nasil cikacam
Yarım elma seni severim bilirsin ve vereceğim tavsiyeye az itimadın var ise işlemiş olduğun bu gunahı daha fazla dillendirmeden pişmanlığınla konuyu kapattırarak sonlandırmaktır.
Evet zor bir süreçten geçiyorsun ama dediğim gibi pişmanlığını içten içe yaşadığın birşeyi çok daha fazla dillendirerek üstünü açmış oluyorsun bu seni oldukça çıkmaza sokuyor..eski eşine bunu dillendirip dillendirmemek de özgürsün elbette karar senin, zaman sonra nasıl yol izleyeceğini kendin tercih edecek ona göre haraket edeceksin ama ben derim ki pişmanlığını birdaha asla olmayacağı konusunda garanti vererek geçmişe gömmendir..
eger bir daha yapmayacagim diyorsaniz aldatmayin, iliski konularinda kitap yazan bir yazarin da ogudu bu yonde...
eger tekrarlamayacaksaniz ve karsinizdaki insan bu durumu ogrenirse iliskiniz bitecekse bir sey anlatmayin diyor...
simdi anlatsan ne isine yarayacak? hic...
esin bunu kimseye anlatmayacak mi saniyorsun?
ona buna beni aldatti da ayrildik diyecek, ailesi, akrabalari, cevresi senin adini heryere kotu sekilde yayacak...hayatin cok kotu etkilenecek...belki de yasadigin yerde adin cikacak...bir daha hayatina biri girmeyecek...
iyisi mi Allah'a tovbe et bir daha yapmamak uzere ve bu yanlisini unut...at icine gitsin...sanki soylesen kahraman mi olacaksin...adin cikacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?