Sizin bu tavriniz kime?
siz mi beni af edeceksiniz?
sizinde vicdaniniz sizlasin bu kadar sert olmayin! ve bilin ki ben ne kadar cok istiyorum yedigim halti anlatmak.
erkeği affedeceğimi kim söyledi. eşim böyle bişi yapsa bir daha yüzünü bile göremem. midem bulanır.
kadına neden kimse yakıştırmaz biliyormusunuz. kadın annedir. peygember efendimiz cennet anaların ayakları altındadır der. böyle kutsal bişeyin bunu yapması kabul edilirmi?
Hani yargılayın hakaret edin diyordun? Hani eleştirin canım acımaz diyordun?
Ben anne degilim,bu kutsalligi bilemem!
Ama kadinda insandir iste
Derdimi anlatamiyorum!
ben diyorum yargilayin ama hor görmeyin!
bir hic muamelesi yapmayin.
yazdıklarımı birdaha okuyun. insan değildir diye bir ibare yok
kadın kutsaldır. çünkü anne olur. insan getirir dünyaya insan yetiştirir. Dünyadaki en büyük en kutsal Eğitmen kadındır.
örnektir herzaman.
bu arada siz istemiştiniz gerçekleri duymayı neden şimdi sinirleniyorsunuz sert konuşmamızı istemiyorsunuz?
olabilir ama üzme kendini bir daha daha dikkatli olursun.ama kesinlikle eşine söyleme yoksa güveni sarsılır sana her zaman aldatacaksın sanır.
Kadını da bir erkeği de.... Kim yaparsa yapsın cinsi önemli değil, ikisi de aynı benim gözümde
elmayracım benim için de aynı demek istediğim o değil
sadece bu konuda değil her konuda kadınlarla ilgili ayrımcılık var ya hele ki bunu yapan kadınlar
kocam beni aldattı diyenlere hep bi şans ver kocana bilmemne filan deniyo
ama burda resmen taşlanmış
konu sahibinin yaptığını savunduğum filan yok orası ayrı
konu sahibini savunmuyorum
herkes hata yapabilir o da yapmış ve pişman
neyse konu bu değil ama neden kadını kutsallaştırıyoruz
anne olunca insanlıktan çıkıyor mu
kadınlara neden aşırı değerler yükleniyor ki
kadın kutsal kadın onu yapamaz bunu yapamaz
sonra kadınlar flört ettiklerinde bile tü kaka
aman kızım yapma etme sonra kadınlar bütün bu kısıtlamalardan dolayı bir sürü psikolojik sorun yaşıyor
hiç sıkıntı yaşayan erkek gördünüz mü siz bu konulardan
anlamadım katın kutsal olması kötü bişi mi? insan olmuyormu kutsal olunca. anlamıyorum değer verilmezse değer vermiyorlar kadınlara dersiniz.
onu yapamaz demiyorum ama yapmamalı. kimse kimseyi kısıtlayamaz ki. zeten konu sahibinide kimse kısıtlamamış. hataları anlatmak yapma demekde güzel bir yöntem bence.
ayrıca erkek yapınca güzel oluyor diye bişi dediğimi sanmıyorum. erkekte kadında bunu yapsa iğrenç bir durum. affedilmez.
siz benim demek istediğimi anlamıyorsunuz sanırım.
böyle bir yorum yazdım sana seni yargılamadım ama hiç benimle ilgilenmemişsin hep sana yapılan eleştirieler cevap vermişsin.bence senin amacın konuyu açıp rahatlamak değilde ona buna laf yetiştirmek.kusura bakma
üzülme her yeni üyenin başına gelir...yeniyken her yorumundan alıntı yapılsın ister insan...zamanla alışıyorsun...
kadın=kutsal kötü bişi değil ama
kutsallaştırarak kendimizi hatasız süper varlıklarmış gibi yapıyoruz
en ufak bi sorun tolere edilmiyor sonra
en basitinden doğum sonrası erkeklerin uzaklaşması da bu sebepten çoğunlukla
o benim karım demiyo adamlar
o anne o kutsal ona yaklaşamam diyo
size erkek yapınca iyi oluyo dediniz demedim genel konuştum ben
anladım aslında ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz ama farklı cümlelerde. ondan anlaşamadık sanırım.
ama burdaki taşlanma olayı olmalı bence
şimdi burda bir erkek çıkıp karımı aldattım dese biz cadılar linç ederdik onu
yinede sevimli davranmış arkadaşlarım
linç edelim tabi yavv
bikaç tanesini sallandırcaksın taksimde bak bi daha yapabiliyorlar mı
ya şaka bi yana aslında iş yine kadınlara düşüyo malum erkekler çocuklarla ilgilenmediği için
çocuklarımızı tamamen eşit yetiştirirsek kızlarımıza yapma dediklerimizi onlara da yasaklarsak
ağam paşam filan diye büyütmezsek sorunlar çözülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?