Aldatmak....

Sizin bu tavriniz kime?

siz mi beni af edeceksiniz?

sizinde vicdaniniz sizlasin bu kadar sert olmayin! ve bilin ki ben ne kadar cok istiyorum yedigim halti anlatmak.

Hani yargılayın hakaret edin diyordun? Hani eleştirin canım acımaz diyordun?

Ben anne degilim,bu kutsalligi bilemem!

Ama kadinda insandir iste

Ben anne degilim,bu kutsalligi bilemem!

Ama kadinda insandir iste

yazdıklarımı birdaha okuyun. insan değildir diye bir ibare yok
kadın kutsaldır. çünkü anne olur. insan getirir dünyaya insan yetiştirir. Dünyadaki en büyük en kutsal Eğitmen kadındır.
örnektir herzaman.

bu arada siz istemiştiniz gerçekleri duymayı neden şimdi sinirleniyorsunuz sert konuşmamızı istemiyorsunuz?

hayatta insanın başına herşey gelebilir yarımelma insan bu sasabilir aldanabilir aldatabilir hayat bu herşey olabilir .... senin yaptığın doğru değil bunu sende biliyorsun hatannın farkındasın ... ne yapmalıyım dersen git anlat bunu eski eşine zaten çok değerli çok sevdiğin biri olsa bunlar olmazdı .. anlat hoş karşılarmı tabiki karsılamaz en azından DÜRÜST biri olursun

konu sahibini savunmuyorum
herkes hata yapabilir o da yapmış ve pişman
neyse konu bu değil ama neden kadını kutsallaştırıyoruz
anne olunca insanlıktan çıkıyor mu
kadınlara neden aşırı değerler yükleniyor ki
kadın kutsal kadın onu yapamaz bunu yapamaz
sonra kadınlar flört ettiklerinde bile tü kaka
aman kızım yapma etme sonra kadınlar bütün bu kısıtlamalardan dolayı bir sürü psikolojik sorun yaşıyor
hiç sıkıntı yaşayan erkek gördünüz mü siz bu konulardan

Kadını da bir erkeği de.... Kim yaparsa yapsın cinsi önemli değil, ikisi de aynı benim gözümde

olabilir ama üzme kendini bir daha daha dikkatli olursun.ama kesinlikle eşine söyleme yoksa güveni sarsılır sana her zaman aldatacaksın sanır.

böyle bir yorum yazdım sana seni yargılamadım ama hiç benimle ilgilenmemişsin hep sana yapılan eleştirieler cevap vermişsin.bence senin amacın konuyu açıp rahatlamak değilde ona buna laf yetiştirmek. kusura bakma

Kadını da bir erkeği de.... Kim yaparsa yapsın cinsi önemli değil, ikisi de aynı benim gözümde

elmayracım benim için de aynı demek istediğim o değil
sadece bu konuda değil her konuda kadınlarla ilgili ayrımcılık var ya hele ki bunu yapan kadınlar
kocam beni aldattı diyenlere hep bi şans ver kocana bilmemne filan deniyo
ama burda resmen taşlanmış
konu sahibinin yaptığını savunduğum filan yok orası ayrı

Ben seni anladım canım. Onun sebebi şu olabilir; kadın doğurgan=kutsal bir varlık olduğu için yapabilitesi düşük gibi geliyor insanlara. Bizim insanımız bi garip, ben anlamk icin uğraşmıyorum artık

anlamadım katın kutsal olması kötü bişi mi? insan olmuyormu kutsal olunca. anlamıyorum değer verilmezse değer vermiyorlar kadınlara dersiniz.
onu yapamaz demiyorum ama yapmamalı. kimse kimseyi kısıtlayamaz ki. zeten konu sahibinide kimse kısıtlamamış. hataları anlatmak yapma demekde güzel bir yöntem bence.
ayrıca erkek yapınca güzel oluyor diye bişi dediğimi sanmıyorum. erkekte kadında bunu yapsa iğrenç bir durum. affedilmez.
siz benim demek istediğimi anlamıyorsunuz sanırım.

kadın=kutsal kötü bişi değil ama
kutsallaştırarak kendimizi hatasız süper varlıklarmış gibi yapıyoruz
en ufak bi sorun tolere edilmiyor sonra
en basitinden doğum sonrası erkeklerin uzaklaşması da bu sebepten çoğunlukla
o benim karım demiyo adamlar
o anne o kutsal ona yaklaşamam diyo
size erkek yapınca iyi oluyo dediniz demedim genel konuştum ben

üzülme her yeni üyenin başına gelir...yeniyken her yorumundan alıntı yapılsın ister insan...zamanla alışıyorsun...

üzülme her yeni üyenin başına gelir...yeniyken her yorumundan alıntı yapılsın ister insan...zamanla alışıyorsun...

yanlış anlaşılmasın,ben ona yardımcı olmak için yorum yazıyorum ama o bişeylerin aldında buzağ arıyor gibi geldi bana.ne istiyor anlamadımki

anladım aslında ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz ama farklı cümlelerde. ondan anlaşamadık sanırım.
ama burdaki taşlanma olayı olmalı bence
şimdi burda bir erkek çıkıp karımı aldattım dese biz cadılar linç ederdik onu
yinede sevimli davranmış arkadaşlarım

linç edelim tabi yavv
bikaç tanesini sallandırcaksın taksimde bak bi daha yapabiliyorlar mı
ya şaka bi yana aslında iş yine kadınlara düşüyo malum erkekler çocuklarla ilgilenmediği için
çocuklarımızı tamamen eşit yetiştirirsek kızlarımıza yapma dediklerimizi onlara da yasaklarsak
ağam paşam filan diye büyütmezsek sorunlar çözülür

aynen tatlım kadınlar çocuklarını eşit yetiştirmeli.
tamamen katılıyorum sana

Son düzenleme:
Haklisin Elmas

buraya sence niye yazmis olabilirim?

yaptim bir halt ve bunun icin kendimle yüzlesmek ve bir cözüm bulmak icin yaziyorum,

ama öyle ama böyle,bir sekilde telafisini aramak istiyorum,bu bir bedel ödemek olur veya olmaz.

benim burada suan baska hic bir niyetim yok!

sana bilerek vs yazmamktan degil,dikkat ettiysen herkese yorum yazmiyorum bu konuda!

baska actigim konularda hep yazmaya calisirdim herkese cevap,ama bu konu farkli iste.

HİÇ kimse yi kınamam ama insanın kocadan degil,çevreden degil Allah tan korkusu olmalı,baştan sona okudum söyleyip soylemem sana kalmış ama vicdanın rahat etmiyecek çoçugun var mı bilmiyorum ama çok zor durum tövbe et Rabbim den af dile ona anlat rahatla..çünkü hiç bir erkek bunu kaldıramaz(böyle bir şeyi kabul ettigimden degil) malesef kendileri yapar ama kadın yapınca en mülaimi bile kabul etmez..sonra karşına çıkarsa ne olacak oz zaman daha kötü offff bilemiyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…