• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmak

portisol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
17
2
0
Ankara
merhaba hanımlar,

nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum buraya yazmak doğru mu onu da bilemedim ama akıl akıldan üstündür düşüncesiyle yola çıkarak size derdimi anlatcağım...biliyorum çok kızacak belki linçe maruz kalacağım ama yinede anlatmk istiyorum....

ben 5 yıllık evli bir kadınım, annem beni zorla benden 12 yaş büyük birine verdi...ağladım istemedim ama kaderime sonunda boyun eğmek zorunbda kaldım..
zor da olsa evliliğime alışmış eşime ısınmıştım onun iyi bir insan olması zor da olsa bazı şeyleri aşmamı kolaylaştırdı, başta boşanmak istesemde boşanmak istemedi..zamanla seversin dedi öyle de olduydu en azından ben sevdiğimi sanmışım..
geçen sene ben ben okula başladım... ve ordaki hocama aşık oldum...o da evli onunda ben gbi bir çocuğu var.
ama adamında bana ilgisi olduğunu bilemedim, sosyal medyadan eklediydik birbirmizi birgün öylesine başlayan muhabbet itirafa dönüştü, o bana ben ona ilgimiz beğenimiz olduğunu itiraf ettik...herşey çok çabuk gelişti..

sonra ben malesef nefsime yenik düştüm ve eşimi aldattım. hocama dedim evde buluşmayalım ateşle barut yan yana durmaz sadec cafe de buluşup konuşalım ama adam o kadar ısrar etti ki mecbur kabul ettim, evine gitim ve onla beraber oldum onun evinde yatağında...
ve aylardır beraberiz. onla beraberken çok mutluyum çünkü ilk defa aşık oldum, birini sevdim gönül verdim ama br yandan vicdan azabı kavuruyor beni de onu da..bitirelim diyoruz aradan 1 hafta geçmiyor ki arıyor "özledim" diye... bu mesele yüzünden derslerime bile çalışamıyorum ...
gel boşanalım evlenelim böyle olmasın diyorum, bazen, o da
"bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyeler" diyor bazende "ben çocuğumu bırakamam, eşim gözümde yok ama çocuk var diyor el alem ne der" diyor...böyle devam etsin beni üzme diyor...
ben bu durumdan memnun değilim, eşine doğum gününde , (sosyal medyadan ) bana yazdığı şiiri doğum günü mesajı olarak eşinin sayfasına yapıştırmış..ben çok üzüldüm bu duruma ...
yani onun ailesine de eşinede çocuğuna da acıyorum, kıyamıyorum; kendi aileme de kıyamıyorum ama nefsime her defasında yenik düşüyorum..
tövbe diyorum ama onu görünce vazgeçemiyorum...her gece ağlıyorum, kendimi yargılıyorum "böyle bir pislik oldun çıktın sen nasıl bir insansın diyorum kendi kendime..önceden kınardın bu tip insanları şimdi sen şerefsizin önde gideni oldun diyorum ...
bitirmek istiyorum ama yapamıyorum canım acıyor..vicdan azabı bir yandan , aşk bir yandan ne yapcağımı şaşrdım..
nolur bi akıl verin ne yapmam lazım ?

oncelıkle bı soru yoneltmek ıstıyorum
özledım diye aradıgındakı bulusmanızın sonu yataga varıyormu ?

oncelıkle bı soru yoneltmek ıstıyorum
özledım diye aradıgındakı bulusmanızın sonu yataga varıyormu ?
bazen ama yattıktan sonra 2-3 saat yanımda kalıyor..diyorum sen benle sadece cinsellik için beraber oluosun.. "yok diyor cinsellik dediin ne ki diyor . ayrıca sevmesem yattıktan sonra ne diye senle oturup muhabbet ediim diyor, ayrıca istesem başkasıyla para verip rahatlıkla beraber olurum diyor...
hani cinsellik için beraber oluo benle diycem ama bakarken güzel bakıo, sevgi dolu aşk dolu bakıo yani..bunu beraber olmadan önce bi kaç arkadaşımda demişti sana karşı ilgisi var hocanın diye....
ama şunu da deyim regl olduum zamanlar sadece yanıma uzanıp konuşuruz sarılırız yani...öyle de olduu oluyor

Son düzenleme:
herkesın her guzele ılgısı var

ınan bana kullanılıyosun ınan.... ınann

elestirmiyorum ama en kotu karar, kararsızlıktan ıyıdır... ya ayrılın yada esınızden ayrılıp devam edın.. ne kocanızı ne cocugunuzu nede karsınızdakı kısının cocugunu esını uzmeye hakkınız yok....

Simdi kardes, az sonra vurun kahpeye seansi baslar, baslamadan once goruslerimi yazayim.

Oncelikle sizi kesinlikle yargilamiyor ve anliyorum. Asik olmussunuz iste, insan asik oldugunda yanlis oldugunu bilse de kendine soz geciremiyor bazen. O yuzden size edecek lafim yok. Esinize asik degilsiniz, kalp bos kalamaz, birisi gelip doldurmus iste.

Simdi bu herife gelelim. Su satirlardan ben anafikri gayet anladim:

"bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyeler" diyor bazende "ben çocuğumu bırakamam, eşim gözümde yok ama çocuk var diyor el alem ne der" diyor...böyle devam etsin beni üzme diyor...

Bakin, siz seviyorsunuz, evlenmek istiyorsunuz ama adam sizi bence sevmiyor. Sizin de evli olmaniz isine gelmis, istedigi gibi cinsellik yasiyor, sonra da sen evlisin, ben evliyim benden beklentin olmasin diyor. Bu herif siiznle gonul eglendiriyor, sizi sevmiyor kesinlikle. Sizin zaafinizi fark edip sizden faydalanan acikgoz serefsiz bir herif, o kadar.

Acikca bosanmam demis, bence bu laflardan sonra hicbir beklentiniz olmamali. Yani gercekten sevseydi, sizinle olurdu, sizden sadece faydalaniyor, bence buna izin vermemelisiniz.Bu isi burda kesin, kendi iyiliginiz icin ve kendinize sayginiz icin, bu isin sonu yok.

Size tavsiyem:
1. Bu isi kesinlikle noktalayin.
2. Bence sevmek sizin de hakkiniz, maddi gucunuz olunca bosanabilirsiniz. Aski aramak istiyorsaniz bu onurlu bir sekilde olmali, kocanizi aptal yerine koyarak degil. Anladigim kadariyla gencsiniz, onunuda kocaman bir hayat var, ben sizin yerinizde olsam sevmedigim biriyle evli kalmazdim, ama tabi siz bilirsiniz.

kusura bakmayın ama o ınsan sizi kullanıyor sadece bazı ıhtyaclarını gıdermek ıcın sızınle beraber.

eger sızı gercekten sevseydı sıze deger verseydı mevlam neyler neylerse güzel eyeler" "ben çocuğumu bırakamam, eşim gözümde yok ama çocuk var diyor el alem ne der" dıye sacma sapan sozlerın arkasına sıgınmazdı. uzgunum ama kullanılıyorsunuz. eşinize dönun bırakın onu.

evet ama yattıktan sonra 2-3 saat yanımda kalıyor..diyorum sen benle sadece cinsellik için beraber oluosun.. "yok diyor cinsellik dediin ne ki diyor . ayrıca sevmesem yattıktan sonra ne diye senle oturup muhabbet ediim diyor, ayrıca istesem başkasıyla para verip rahatlıkla beraber olurum diyor...
hani cinsellik için beraber oluo benle diycem ama bakarken güzel bakıo, sevgi dolu aşk dolu bakıo yani..bunu beraber oladan bi kaç arkadaşımda demişti sana karşı ilgisi var hocanın diye....

bazı şeyleri kabul edersen senin için daha kolay olur. adam kesinlikle boşanmıcak. bu belli. eşini sevip sevmediği muamma ama sana yazdığı şiiri sosyal medyadan eşine gönderiyorsa en azından ele güne karşı mutlu bir çiftler ve ne adam ne kadın bunu bozmucak, bu da belli birşey.
onun dışında bana kalırsa sen de evliliğini bozma. eşin iyi biriymiş ondan yana bir sıkıntın yok çünkü.
bu şartlar altında hayatı kendine çok zehir etmeden, aman vah vah ne yapıyorum ben demeden, bu meseleyi de kendi içinde fazla büyütmeden kalbinin sözünü dinle, yaşa aşkını, al hevesini. ama hep bil, bu aşkın sonu olmayacak, iki tarafında evliliğine zarar gelmeyecek, gizlilik içinde taraflardan birinin hevesi kaçana kadar sürecek. bunu mantık olarak kabullenirsen acı çekmezsin.

merhaba hanımlar,

nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum buraya yazmak doğru mu onu da bilemedim ama akıl akıldan üstündür düşüncesiyle yola çıkarak size derdimi anlatcağım...biliyorum çok kızacak belki linçe maruz kalacağım ama yinede anlatmk istiyorum....

ben 5 yıllık evli bir kadınım, annem beni zorla benden 12 yaş büyük birine verdi...ağladım istemedim ama kaderime sonunda boyun eğmek zorunbda kaldım..
zor da olsa evliliğime alışmış eşime ısınmıştım onun iyi bir insan olması zor da olsa bazı şeyleri aşmamı kolaylaştırdı, başta boşanmak istesemde boşanmak istemedi..zamanla seversin dedi öyle de olduydu en azından ben sevdiğimi sanmışım..
geçen sene ben ben okula başladım... ve ordaki hocama aşık oldum...o da evli onunda ben gbi bir çocuğu var.
ama adamında bana ilgisi olduğunu bilemedim, sosyal medyadan eklediydik birbirmizi birgün öylesine başlayan muhabbet itirafa dönüştü, o bana ben ona ilgimiz beğenimiz olduğunu itiraf ettik...herşey çok çabuk gelişti..

sonra ben malesef nefsime yenik düştüm ve eşimi aldattım. hocama dedim evde buluşmayalım ateşle barut yan yana durmaz sadec cafe de buluşup konuşalım ama adam o kadar ısrar etti ki mecbur kabul ettim, evine gitim ve onla beraber oldum onun evinde yatağında...
ve aylardır beraberiz. onla beraberken çok mutluyum çünkü ilk defa aşık oldum, birini sevdim gönül verdim ama br yandan vicdan azabı kavuruyor beni de onu da..bitirelim diyoruz aradan 1 hafta geçmiyor ki arıyor "özledim" diye... bu mesele yüzünden derslerime bile çalışamıyorum ...
ben bu durumdan memnun değilim, eşine doğum gününde , (sosyal medyadan ) bana yazdığı şiiri doğum günü mesajı olarak eşinin sayfasına yapıştırmış..ben çok üzüldüm bu duruma ...
yani onun ailesine de eşinede çocuğuna da acıyorum, kıyamıyorum; kendi aileme de kıyamıyorum ama nefsime her defasında yenik düşüyorum..
tövbe diyorum ama onu görünce vazgeçemiyorum...her gece ağlıyorum, kendimi yargılıyorum "böyle bir pislik oldun çıktın sen nasıl bir insansın diyorum kendi kendime..önceden kınardın bu tip insanları şimdi sen şerefsizin önde gideni oldun diyorum ...
bitirmek istiyorum ama yapamıyorum canım acıyor..vicdan azabı bir yandan , aşk bir yandan ne yapcağımı şaşrdım..

Ne aklı Allah aşkına ya, hadi eşlerinizden utanmıyorsunuz cocuklarınızdan da mı utanmıyorsunuz. Bunun adı basiretsizlik başka birşey değil. Adam bir de sizi kullandığını acık acık söylemiş.

Simdi kardes

Bakin, siz seviyorsunuz, evlenmek istiyorsunuz ama adam sizi bence sevmiyor. Sizin de evli olmaniz isine gelmis, istedigi gibi cinsellik yasiyor, sonra da sen evlisin, ben evliyim benden beklentin olmasin diyor. Bu herif siiznle gonul eglendiriyor, sizi sevmiyor kesinlikle. Sizin zaafinizi fark edip sizden faydalanan acikgoz serefsiz bir herif, o kadar.

Acikca bosanmam demis, bence bu laflardan sonra hicbir beklentiniz olmamali. Yani gercekten sevseydi, sizinle olurdu, sizden sadece faydalaniyor, bence buna izin vermemelisiniz.Bu isi burda kesin, kendi iyiliginiz icin ve kendinize sayginiz icin, bu isin sonu yok.

Size tavsiyem:
1. Bu isi kesinlikle noktalayin.
.
bencesı yokk kesınlıkle sevmıyor
kesınlıkle gönul eglendırıyor
2 -3 saat yanında duruyormus dursun muhabbet ede r degısıklık olr bundan -ayyyy benı sevıyor yaaa- anlamı cıkarılmaz cıkarılamaz 9 -10 yasında deılız.
evet noktalamalı
ama yapamayack gibi duruyor:(

bazen ama yattıktan sonra 2-3 saat yanımda kalıyor..diyorum sen benle sadece cinsellik için beraber oluosun.. "yok diyor cinsellik dediin ne ki diyor . ayrıca sevmesem yattıktan sonra ne diye senle oturup muhabbet ediim diyor, ayrıca istesem başkasıyla para verip rahatlıkla beraber olurum diyor...
hani cinsellik için beraber oluo benle diycem ama bakarken güzel bakıo, sevgi dolu aşk dolu bakıo yani..bunu beraber olmadan önce bi kaç arkadaşımda demişti sana karşı ilgisi var hocanın diye....
ama şunu da deyim regl olduum zamanlar sadece yanıma uzanıp konuşuruz sarılırız yani...öyle de olduu oluyor

Peki eşinle de birlikte oluyor musun?

elestirmiyorum ama en kotu karar, kararsızlıktan ıyıdır... ya ayrılın yada esınızden ayrılıp devam edın.. ne kocanızı ne cocugunuzu nede karsınızdakı kısının cocugunu esını uzmeye hakkınız yok....

bende diyorum yaptıımız doğru değil boşanalım...ama çocuklar var diyor..el alem ne der diyor.
onun çevresi çok geniş.
o zmaan ayrılalım diyorum, bırakmıyor, üzme beni diyor zamanla belki o da olur diyor. beni ümitlendirmek de istemiyor kaybetmekte...
zaten ben çok kötü oluyorum her gece ağlıyorum, vicdan azabı kavuryor ama vazgeçemiyorum ondan.
geçen hafta okula gitmedim görmemk için. o da evimiznin önünden geçti benim çocğumu kreşten aldığım vakit . dedim neden yaptın "seni 1 dakikada olsun görmek istedim" diyor yani damardan giriyor...
ya zaten onun ailesine de ona da zarar gelsin asla istemem , onu yakmaktansa kendimi yakarım ondan iyy..

bu adam insanlık ayıplarından biri... lütfen ondan uzak durun. resmen sizi kullanıyor. size aşkla baktığı falan da yalan. siz öyle görmek istediğiniz için öyle olduğunu düşünüyorsunuz.

ve kocanızı gerçekten istemiyorsanız. ayrılın lütfen. onun gururunu da düşünün... çocuklarınızın gururunu da... hiç bir çocuk annesi hakkında kötü şeyler duymak istemez. ayrılmış ana baba çocuğu olmak bir tık daha iyidir...

ALLAH CC yardımcınız olsun. doğru yolu bulmanız dileğiyleeee

bende diyorum yaptıımız doğru değil boşanalım...ama çocuklar var diyor..el alem ne der diyor.
onun çevresi çok geniş.
o zmaan ayrılalım diyorum, bırakmıyor, üzme beni diyor zamanla belki o da olur diyor. beni ümitlendirmek de istemiyor kaybetmekte...
zaten ben çok kötü oluyorum her gece ağlıyorum, vicdan azabı kavuryor ama vazgeçemiyorum ondan.
geçen hafta okula gitmedim görmemk için. o da evimiznin önünden geçti benim çocğumu kreşten aldığım vakit . dedim neden yaptın "seni 1 dakikada olsun görmek istedim" diyor yani damardan giriyor...
ya zaten onun ailesine de ona da zarar gelsin asla istemem , onu yakmaktansa kendimi yakarım ondan iyy..

Çocuklarınız da mı vicdanınızı sızlatmıyor? Bu nasıl bir körlük Allah aşkına?

onun çevresi çok geniş.

Yani hala şunu nasıl söyleyebiliyorsunuz anlamıyorum?
Kendinizi yakacağınız kadar yakmışsınız zaten hala da onu koruyorsunuz
Ne güzel lafmış o öyle mevlam neylerse güzel eyler bi de Allahçı tespihçi gibi konuşmuş zevzek

Aldatmanın yanlış olduğunu söylemek linç girişimi, vurun kahpeye modu mu oluyor?
bu yorumlardan aldatmaya normal bakılması gerektiği kanaatine varıyorum. umarım öyle düşünmüyorsunuzdur.... :31:

merhaba hanımlar,

3 ay boyunca birlikte olmayin gerçek yuzunu göreceksiniz o adamin...

Sizi kullandigi.çok acik ....

Cok sey yazdim sildim banlanmak istemiyorum Allah senin ve onun cezasini elbet verir..insan degilsiniz siZ....dipbot..nasil bir kocan varsa var bu senin pisligini kapatmaz.

Back
X