• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmak

ah be güzelim hayat sana gülmüş, ama doğru ama yanlış hayatının bir döneminde sana aşkı sunmuş sen yine kendi ellerinle mahvediyorsun.
şu hayata vicdan azabı ve acı çekmek için mi geldin. madem karşına çıkan bu aşka sırtını dönüp gidemiyorsun; o zaman bari o ne der , nasıl olur, acaba o da beni seviyor mu, geleceğimiz nasıl olur, acaba acaba ... bunları düşünmeden yaşa aşkını dibine kadar.

ne diye harap ediyorsun kendini ve belki onu da, yok boşansak mı, yok nasıl olur vs. bırak ne olacaksa olur. sen şuan şu hislerinin tadını çıkar. birşey bekleme, umma. yarın bitecekmiş gibi dolu dolu, beklentisiz yaşa hislerini. hem mantığınla hem kalbinin sesiyle yaşa, atlat şu dönemi.

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Kınamayın diyorsun da böyle davranışlarda bulanan insanları kınamayıp aferin aşkının peşinden gittin diye madalya mı verelim??:47:

Sen o büyük aşkını savunuyorsun ya madem o kadar büyük ve gerçek eşinden boşan çocuğunu filan bahane etme sakın,

çünkü böyle yaptıkça daha çok bataklığa saplanıyorsun,aynaya nasıl bakıyorsun insanım diye ?

yok ben vazgeçemem aşkımdan da evliliğimde diyorsan devam et layığını bulmuşsun çünkü adam seni kağıt mendil gibi kullanıyor zaten çöpe atması da

yakın.Sende herşeyden bihaber olan eşinle evlliğini sürdürmeye devam edersin utanmadan birgün yine yeni heycanlara aşklara kapılırsın bu böyle sürüp

gider.

ama ben ısrarla hayır olmaz eşinle yatıyorsun orda dedim, asla olmaz dedim ama o zorladı ,hatta evde asla buluşmam orası sizin yuvanız dedim ama o ısrar etti...
dışarda herkes beni tanıyor dedi. ev güvenli dedi napabilirdim. ilk buluşmada sadec konuştuk zaten bu dediğim 2. buluşmda oldu.
benimde içim rahat değil hemde hiç....bu şartlar altında bende onla tanışmak istemezdim veya bu şkeilde olsun istemezdim..
karşısına daha temiz, bekar biri olarak çıkmayı bende isterdim tabi....güzel değil elbet, çocuklu evli eşini aldatan kahpe olarak sevdiğim insanın karşısına çıkmayı ben de istemzdim...ne yapayım ne elimden bi halt gelmiyor.

adamın her türlü evli olmasıyla ilgilenmiyorsun yani ....sen kendini biliyosun zaten daha da yorum yapmayacağım

ama ben ısrarla hayır olmaz eşinle yatıyorsun orda dedim, asla olmaz dedim ama o zorladı ,hatta evde asla buluşmam orası sizin yuvanız dedim ama o ısrar etti...
dışarda herkes beni tanıyor dedi. ev güvenli dedi napabilirdim. ilk buluşmada sadec konuştuk zaten bu dediğim 2. buluşmda oldu.
benimde içim rahat değil hemde hiç....bu şartlar altında bende onla tanışmak istemezdim veya bu şkeilde olsun istemezdim..
karşısına daha temiz, bekar biri olarak çıkmayı bende isterdim tabi....güzel değil elbet, çocuklu evli eşini aldatan kahpe olarak sevdiğim insanın karşısına çıkmayı ben de istemzdim...ne yapayım ne elimden bi halt gelmiyor.

evde buluşalım demek zaten cinselliğe davettir.lütfen kendine gel.çok kızdım bak.lütfen daha gerçekçi gözlerle bak.adamla yatmasan adam senle görüşmez asla.eşini sevmiyorsan çocuğunu düşün.ve lütfen namuslu bir anne ol.senin annen sana aynı şeyi yapsaydı tepkin nolurdu?hiç düşündün mü?Allah hem ona hem de sana doğru yolu göstersin.

Dışarda herkes beni tanıyor dedi. Ev güvenli dedi napabilirdim. Ilk buluşmada sadec konuştuk zaten bu dediğim 2. Buluşmda oldu.
Benimde içim rahat değil hemde hiç....bu şartlar altında bende onla tanışmak istemezdim veya bu şkeilde olsun istemezdim..
Karşısına daha temiz, bekar biri olarak çıkmayı bende isterdim tabi....güzel değil elbet, çocuklu evli eşini aldatan kahpe olarak sevdiğim insanın karşısına çıkmayı ben de istemzdim...ne yapayım ne elimden bi halt gelmiyor.

nasıl elinden birşey gelmiyor azıcık kadınlık onurun varsa kestirip at ya eşinden boşan yada onu burak ha sen dersenki ne şiş yansın ne kebap hiç uğraştırma kandırmaya devam et ama şunu unutma aldığın ah bi tarfatan çıkar

e keşke öyle bişey yapabilse; çünkü burdaki istisnasız bütün kadınların ortak görüşü o adamın kadını sevmediği.
keşke zarardan dönse, sırt çevirse yaşadığı bu şeye ama yapamadığını söylüyor işte.
benim tavsiyem madem bunu yapacak gücü bulamıyor şuan için kendinde, hiç olmazsa
her iki aileye de zarar vermeden, belli etmeden sürdürebildikleri kadar sürdürsünler.
mutlaka birgün bir yerde bitecek zaten, iki tarafdan biri artık istemeyecek.
işte bu durumda erkek olan bence sevmediğinden acı çekmeyecek. ama konu sahibi gönlünü kaptırmışsa, ki kaptırmış görünüyor,
bunu daha da hastalıklı bir aşk haline dönüştürürse çok büyük acılar çekecek. ben isterim ki böyle olmasın.

tamam yapmış bir günah ama isterim ki, mutsuz olan o olmasın. bu ilişkiden sadece bi parça vicdan azabıyla çekip gitsin günü geldiğinde.
aileler dağılmadan, aşk acıları çekilmeden veya daha da kötü şeyler olmadan. o yüzden diyorum konu sahibine;
dolu dolu yaşa bu şeyi onunla, yaşayıp tüket içinde. hiç olmazsa kimseye zararın olmadan mutlu ol.

pardonda eşine altadan biri zaten eşine dibine kadar zarar vermiştin.neden bahsediyorsun allah aşkına ..ne mutluluğu....

mevla neylerse güzel eylermiş bu tiplerin de ağzından mevla falan duyunca sinir oluyosun sanki çok umuru da mevlanın söyledikleri ağızlarından da düşürmezler

Kocasını aldatmıs üstleik cocugu olan haysiyetsiz bir kadınla hayırlısı diyemiyor demekki :54:

ciddi ciddi erkek olduğunuzu düşünmeye başladım.
bir kadın bu kadar rahat olamaz diye düşünüyorum.
bizler yaradılışımız gereği fedakar, hisli, annelik içgüdüleri baskın bir cinsiz çünkü

sinirlenmemek mümkün değil hala karşısına daha temiz, bekar biri olarak çıkmayı bende isterdim tabi. ne demek
sadece siz değil şu karşınıza çıkan muazzam varlık da evli bilmem farkıda mısınız?
yani sizin bekar olmanız (temiz derken neyi kastettiniz anlamadım) bir şeyi değiştirmeyecek
bağırmak istiyorum şu an adam EVLİİİİİİİİİİİİİİİİİ diye

ayrıca ne demek elimden bir halt (?) gelmiyor
hayatınızın kontrolü sizde değil mi?
kendi kararlarınızı veremiyor musunuz?
doğruyu yanlışı ayırdedecek kadar düşünemiyor musunuz?

Şöyle bir okudum da en anlamadığım "eşine yazık değil mi?" diyenler.

Her ne kadar iyi bir insan olursa olsun, bayanın eşi, KENDİSİNDEN YAŞÇA OLDUKÇA KÜÇÜK BİR KIZLA ZORLA EVLENMİŞ. Bayanın annesi onu zorlamış olabilir ama eşi bilmiyormuymuş alıcağı kızın kendisinden küçük olduğunu, kendisini istemediğini?

Aldatmak hak edilmez.... Hikayedeki iki adam da aldatılmalık değil, falakalık. Dayaklık. Evire çevire.

Konu sahibesine tavsiyem, hocanızı görmeye dayanamıyorsanız yatay geçiş yapın, bir şekilde okulunuzu bitirin. Kendi ayaklarınız üzerinde sadece kendiniz için değil çocuğunu için de durabileceğiniz maddi güce sahip olduğunuzda eşinizle yollarınızı ayırın. Gerçek aşka, tek aşka inanan biri değilim. Eminim karşınıza daha güzel, daha mutlu aşklar, sevgiler çıkar.

teşekkür ederim tavsiyeniz için....anlayışınız için de tabi. ya yatay geçiş zor benim için de...okulda görmüyorum ki sadece... aynı mahallede oturoyoruz aynı markete gidiyoruz, çocukalrımız aynı kreşe gidiyor , burası küçük şehir .

pelus89 tamamen genclik ergenlik gibi duygularla bunu yazdığını düşünüyorum
şok oldum resmen

teşekkür ederim tavsiyeniz için....anlayışınız için de tabi. ya yatay geçiş zor benim için de...okulda görmüyorum ki sadece... aynı mahallede oturoyoruz aynı markete gidiyoruz, çocukalrımız aynı kreşe gidiyor , burası küçük şehir .

aşk kaçınılmaz diyosuuun..:P

Ay tövbeler olsun. Sakin kalmaya çalışıyorum.
Ne demek ısrar etti de ben ne yapayım?
Yahu adamın biri sokaktan çevirip gel evime dese "ay ama ısrar ettiii" mi diyeceğiz yani
Karşıdaki ısrar ediyorsa senin de kendi iraden var.
Israrın falan arkasına sığınma lütfen bal gibi de sen de istemişsin gitmeyi
Israr etti birlikte oldum, ısrar etti evine gittim.

Karşı tarafın ısrar gücü varsa senin de karşı koyma gücün var.

Çok üzülüyorum ya :50:

yok dua edecektim beddua yakışmaz bana:34:

eminim öyledir :34:

konu sahibi bu arada senin düşüncelerin neler; yani şunu sormak istiyorum. buraya bu konuyu sadece içini dökmek için mi açtın?
yani biliyorsun değil mi, bu ilişkinin sonu olmayacak. bunu bile bile razı mısın? yorumlara cevap vererek ama şöyle ama böyle diye kendini savunmak yerine biraz fikirlerinden planlarından bahset ki en azından sana yardımcı olmak isteyenleri yönlendirmiş ol canım.

Zorla evlendirilmiş olması eşin sucu mu? Off ya bu konudan cok roman ve cok ban cıkar uğrasamayacağım.

merhaba hanımlar,

nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum buraya yazmak doğru mu onu da bilemedim ama akıl akıldan üstündür düşüncesiyle yola çıkarak size derdimi anlatcağım...biliyorum çok kızacak belki linçe maruz kalacağım ama yinede anlatmk istiyorum....

ben 5 yıllık evli bir kadınım, annem beni zorla benden 12 yaş büyük birine verdi...ağladım istemedim ama kaderime sonunda boyun eğmek zorunbda kaldım..
zor da olsa evliliğime alışmış eşime ısınmıştım onun iyi bir insan olması zor da olsa bazı şeyleri aşmamı kolaylaştırdı, başta boşanmak istesemde boşanmak istemedi..zamanla seversin dedi öyle de olduydu en azından ben sevdiğimi sanmışım..
geçen sene ben ben okula başladım... ve ordaki hocama aşık oldum...o da evli onunda ben gbi bir çocuğu var.
ama adamında bana ilgisi olduğunu bilemedim, sosyal medyadan eklediydik birbirmizi birgün öylesine başlayan muhabbet itirafa dönüştü, o bana ben ona ilgimiz beğenimiz olduğunu itiraf ettik...herşey çok çabuk gelişti..

sonra ben malesef nefsime yenik düştüm ve eşimi aldattım. hocama dedim evde buluşmayalım ateşle barut yan yana durmaz sadec cafe de buluşup konuşalım ama adam o kadar ısrar etti ki mecbur kabul ettim, evine gitim ve onla beraber oldum onun evinde yatağında...
ve aylardır beraberiz. onla beraberken çok mutluyum çünkü ilk defa aşık oldum, birini sevdim gönül verdim ama br yandan vicdan azabı kavuruyor beni de onu da..bitirelim diyoruz aradan 1 hafta geçmiyor ki arıyor "özledim" diye... bu mesele yüzünden derslerime bile çalışamıyorum ...
gel boşanalım evlenelim böyle olmasın diyorum, bazen, o da
"bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyeler" diyor bazende "ben çocuğumu bırakamam, eşim gözümde yok ama çocuk var diyor el alem ne der" diyor...böyle devam etsin beni üzme diyor...
ben bu durumdan memnun değilim, eşine doğum gününde , (sosyal medyadan ) bana yazdığı şiiri doğum günü mesajı olarak eşinin sayfasına yapıştırmış..ben çok üzüldüm bu duruma ...
yani onun ailesine de eşinede çocuğuna da acıyorum, kıyamıyorum; kendi aileme de kıyamıyorum ama nefsime her defasında yenik düşüyorum..
tövbe diyorum ama onu görünce vazgeçemiyorum...her gece ağlıyorum, kendimi yargılıyorum "böyle bir pislik oldun çıktın sen nasıl bir insansın diyorum kendi kendime..önceden kınardın bu tip insanları şimdi sen şerefsizin önde gideni oldun diyorum ...
bitirmek istiyorum ama yapamıyorum canım acıyor..vicdan azabı bir yandan , aşk bir yandan ne yapcağımı şaşrdım..
nolur bi akıl verin ne yapmam lazım ?
Ailen seni neden eşinle ewlenmeniz için bu kadar zorladı??
Amaç neydi?
Neden illa bu adam olucak dedi?
Eşiniz neden sizin onu istemediğinizi ve sewmediğinizi bildiği halde sizi kabul etti?
Ve ayrıca kendini daha ne kadar kullandıracaktın ziyan ediceksin bu adama karşı...
Daha fazla ezik duruma düşme derim...
İğrenç bir hataya düşmüşssün ama daha fazla sürdürme...
Bu pislikten çıkart kendinii..
O adamla her beraber olduğunda çocucun gelsin gözünün önüne..
Onda da ihanet etmiş oluyorsun farkında değil misin ya..
At gözlüğünü çıkart artıkk çıkarr !!!

Mecburmuşta zorlaymışta bırak bu ayakları kocamdan sıkıldım yeni heyecan arıyırdum buny buldum çocuk vs var eşimden boşanamam böyle rahatım ben de durum bu çünki.

Vicdanın mı rahatladı şimdi ? Ne oldu buraya yazdın içindekiler mi döküldü.

Sonu yok biliyorsun zevk için takılıyorsun sadece...

Ay tövbeler olsun. Sakin kalmaya çalışıyorum.
Ne demek ısrar etti de ben ne yapayım?
Yahu adamın biri sokaktan çevirip gel evime dese "ay ama ısrar ettiii" mi diyeceğiz yani
Karşıdaki ısrar ediyorsa senin de kendi iraden var.
Israrın falan arkasına sığınma lütfen bal gibi de sen de istemişsin gitmeyi
Israr etti birlikte oldum, ısrar etti evine gittim.

Karşı tarafın ısrar gücü varsa senin de karşı koyma gücün var.

Çok üzülüyorum ya :50:

hayır yani bu kadar iradesi zayıf bir insansa biz de eşlere itiraf etmeleri konusunda ısrar edelim de aldatılan tarafları, masum evlatları bunların elinden kurtarmış olalım..

Back
X