aldatmak?

Önceki konuları bilmiyorum ama problem yok bence burada. Takılınacak bir mevzu da değil. Ortak arkadaşınız illa sizi aramak zorunda değil ki aynı cinsiyettesiniz diye, arada kendi dilleriyle de konuşabilirler, multikültürel ortamlarda insan kendi diliyle konuşmayı özlüyor cidden ya da her konuşmayı çeviremiyor. Gereksiz bir şekilde takılmışsınız bu noktaya.

Kesinlikle katılıyorum aldatılanın aldatan kadar suçlu olmadığına.
Hayat o kadar zalim ki, neyle ve nasıl birisiyle olduğunuzu ancak zaman içerisinde gösteriyor. İstediğin kafar flört et, nişanlı kal, aynı evde yaşa.
Olacağı varsa oluyor, karşı taraf değişecekse değişiyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

aladatmanın her türlüsü kötüdür.aldatan her zamn suçludur ama bazen kendine verilen fazlaca kıymetten şımaran ,kendine gösterilen ilgiyi kötüye kullanan tipler vardır.eşine ne ilgi gösterir nede onu sevdiğini belli eder belkide sevmez bile. sonra karşı taraf eşinden görmediği ilgiyi başka birinden görürse aldatır bu durumda aldatan suçlu olduğu kadar aldatılanda bir parça hatayı kendinde aramalıdır.

bence karşılıklıdır .

karşındaki insana karşı artık bir şey hissetmiyorsan yada o senle eskisi gibi ilgilenmiyorsa yani herşey eskisi gibi değilse....

kendi kendini başka kollarda mutlu olabileceğini sanıyordur yada o kişi...

özünde meyilli olan kişilikler elbette vardır ve bunların %90 ı erkeklerdir ve bunu cinsel arzuları,tatminsizlikleri ve doyumsuzluklarından yaparlar ..
ama kadınlarda durum farklıdır.
kadınların %90 aldatmaya meyilli değildir,hatta aklından geçmez,düşünmesi bile ürkütür onu ve hatta her seferinde etrafında duysa kınar,tövbeler yağdırır haklı olarak..
bir kadın aldatıyorsa (%10 luk dilimin dışındaki o kadın )mutlaka kendince duygusal ,hissel sebepleri vardır.
çünkü kadınlar cinsel açlıkları yada arzuları için değil,aksine duygusal -ilgi açlığından meyil eder buna..kafası karışıktır,psikolojini yerle bir eden,ona ilgisi olmayan ,duygusal olarak onu doyuramayan bir partner vardır karşısında..kadın her ne kadar kaçsa da meyil ettiğinden,duyguları,kadınlık hisleri sürükler bazen..çünkü partnerinin aksine ilgi görüyordur ,beğenildiğini hissettiriyordur diğer taraf,o ne kadar kaçsa da bu yanlıştan ,duyguları esir düşer kimi yenilir buna,fiilen de aldatan kadın olur,kimi ie sadece duygularında yaşayarak aldatmış olur..
erkeklerden çok farklıyız bu konuda da ,içimizde hep bir masumiyet vardır, ve hep duygular..% 90 lık dilimdeki o kadınları da bir iten ve bir çok neden vardır.kadınlar çiçektir ya ,su ister misali :) sen ona sirke dökerken o evrim değiştirir istemsiz...

kizlar aldatan bir insan, kendi karaktersizliginden mi aldatiyordur yoksa gercekten karsindaki insan yüzünden mi? yani aldattigi insan yüzündenmi?

yani aldatilan aldatan Kadar suclu mu sizce?

Valla karşındakinin karakteri kötüyse,anlaşamıyorsan bu aldatmayı gerektirmez adam gibi ayrılır,istediğinle birlikte olursun.Aldatmak karaktersizliktir bana göre.

Evet genelde şartlar değişince insanlarda değişiyor..

Ya da içlerindeki potansiyel ortaya çıkıyor..

Karaktersizlikten değil karakter bozukluğundan aldatır insanlar birbirlerini.

Sen neyi merak ediyorsun? Marioyu mu kendini mi?

Genel anlamda aldatan kişinin karaktersizliğinden olduğunu düşünürüm, ama bu her zaman böyle değil maalesef. İstisnaların olduğunu düşünüyorum. Bazen taraflardan zorla itiyor aldatmaya. Örnekleri de mevcut.

Evet aldatan her insan karaktersizdir. Bazisi guzel kilif bulur "aa ama simdi o farkli" dedirtir o kadar. Insanin ici pis olmasin

kizlar aldatan bir insan, kendi karaktersizliginden mi aldatiyordur yoksa gercekten karsindaki insan yüzünden mi? yani aldattigi insan yüzündenmi?

Bir erkek hasta ve yatalak karısına 'o benim kaderim,başımın tacı' diyebiliyorsa ona gözü gibi bakıyorsa
Bir kadın genç yaşta alzhemer olan eşi için 'olsun ben onu seviyorum ya' diyebiliyorsa
Tamamen karakter meselesidir bu...

Bu kişilerin karakteriyle alakalı tabii.
Ama aldatmak her zaman karaktersizlik gerektiriyor sanırım. Sonuçta çaresiz bir durum değil.. Hayatındaki kişiye yürümediğini ayrılma isteğini söylersin, sonrasında ne halin varsa görürsün.. He tabi hayatındaki kişi psikopatsa yok ille de ben gitmeyecem derseee, o zaman sussun katklansın aldatılmayı seyretsin...
Onun dışındaki her durum berbat...

Ne olursa oldun bir insan herşeyden önce dürüst olmalı aldatacak kadar eşinden yada sevgilisiyden vazgeçtiyse , açıkça karşısındakine söylemeli ,
kimse aldatılmayı haketmiyor. Bitmişse bitmiştir gelip söyliycek aldatmayı becerebilecek cesareti buluyorsa itiraf etmek içinde aynı cesareti sarfetsin...

Bir evlilikte ve ilişkide yön hiçbir zaman aldatmaya gitmemeli diye düşünüyorum. Kardeşim bitti mi sevgi saygı? otur konuş bitirelim boşanalım diye. Boşan sonra ne halt yersen ye.Nacizane fikrim bu tabi. Ha Aldatan biri varsa ilişkide suç ne kadar aldatılanda da olsa (misal) Aldatan gene aldatmamalı.

sizi gibi marjınal bı cıftın hıkayesını ögrendım bugun..

eşimin dükkânında calısan bı abinin kız kardesı esınden boşanıyormuş..

çünkü eşinin arkadaşıyla yakınlaşması olmuş..bunu öğrenen kocası,eve bı kadın getırmış..

3lü olarak yasamaya başlamışlar..kadın boşanma davası acıyor..1 çocukları var..

ve megersem o çocukta eşinden degıl öbür adamdan..cunku kocasının cocugu olmuyormuş

oda olsun dıye o adamla yatmış..ve bunlar köyde yaşıyan ınsanlar..

cem yılmazın dedıgı gıbı..hangımız marjinaliz..

peki biriyle beraberken(evlisin yada sevgilisin) baska biriyle telefonlasmak aldatmaya girermi?

tabi ne konustuguna bagli.. peki bu durumda onlar ne konustu ben nerden ögrenicem

esmerimsin kusura bakma ama marionun yaptığı aldatmak falan değil, yazmışsın zaten arkadaşıymış sevgilisi de varmış kızın. Ama sen gayet adamın birine sarılıp falan aldatmıştın marioyu, evli olduğunu da saklamıştın. Unuttun herhalde?

Tamam iyi işte, cinsel çekim olmadı diye aldatmış sayılmıyorsan telefonda konuşmasıyla aldatılmamış olduğunu düşünüp kendini rahatlatabilirsin. Sürekli kendinle çelişiyorsun esmerimsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…