- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Benim terapistimde benzer şeyler söylemişti 2 tür aldatma vardır biri tamamen aldatının kendisiyle alakalı problemiyle alakalıdır..
Diğeride bazen partnerle alakalıdır diye..yani sizin örnekte olduğu gibi partner buna iter..
Ama benim gözümdede asla aldatılan aldatan kadar suçlu olamaz..evet insan evliykende bir başkasına aşık olabilir o zaman bunu eşiyle paylaşıp boşanır ve sonra ne yaşıyacaksa yaşar..
kizlar aldatan bir insan, kendi karaktersizliginden mi aldatiyordur yoksa gercekten karsindaki insan yüzünden mi? yani aldattigi insan yüzündenmi?
yani aldatilan aldatan Kadar suclu mu sizce?
Kesinlikle katılıyorum aldatılanın aldatan kadar suçlu olmadığına.
Hayat o kadar zalim ki, neyle ve nasıl birisiyle olduğunuzu ancak zaman içerisinde gösteriyor. İstediğin kafar flört et, nişanlı kal, aynı evde yaşa.
Olacağı varsa oluyor, karşı taraf değişecekse değişiyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Genel anlamda aldatan kişinin karaktersizliğinden olduğunu düşünürüm, ama bu her zaman böyle değil maalesef. İstisnaların olduğunu düşünüyorum. Bazen taraflardan zorla itiyor aldatmaya. Örnekleri de mevcut.
kizlar aldatan bir insan, kendi karaktersizliginden mi aldatiyordur yoksa gercekten karsindaki insan yüzünden mi? yani aldattigi insan yüzündenmi?
peki biriyle beraberken(evlisin yada sevgilisin) baska biriyle telefonlasmak aldatmaya girermi?
tabi ne konustuguna bagli.. peki bu durumda onlar ne konustu ben nerden ögrenicem
hey pardon ama ben aldatiliyorum Imdat demedim ki
son zamandir bu aldatma olayi cok fena kafami kurcaliyor..tamam mi..
ve bu salak kiz ikimizin ortak arkadasiyken neden önce marioyu ariyor.. illa huzur kaciriyor..
marionunda agzi 5karis.. bilmiyorum aldatildim mi, (bu kiz icin demiyorum) ama diyorum acaba benim yüzümdenmi?? hatali benmiyim??
ben kendi olayimi marioyu degil karsi tarafi aldatmis gibi görüyorum..
karsi tarafi kandirdim ben, marionun durumdan haberi bile yok..
ben cocugu aradim, bulustuk, birseyler ictik, yalanlar söyledim, sonrada sarilip ayrildik.. belki hic masum bir durum degil ama duygular masumdu, sadece cok yalnizdim..birine ihtiyacim vardi cocukla cinselligin csi bile konusulmadi.. cinsel cekim bilmem ney fln olmadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?