- Konu Sahibi eSmerimSin
-
evet, girer canım. aldatmanın belırlı bır sevıyesı yoktur. ve aldatmanın en kötüsü, duygularıyla aldatmaktır. mario dan bahsedıyorsun sanırımpeki biriyle beraberken(evlisin yada sevgilisin) baska biriyle telefonlasmak aldatmaya girermi?
tabi ne konustuguna bagli.. peki bu durumda onlar ne konustu ben nerden ögrenicem
peki biriyle beraberken(evlisin yada sevgilisin) baska biriyle telefonlasmak aldatmaya girermi?
tabi ne konustuguna bagli.. peki bu durumda onlar ne konustu ben nerden ögrenicem
evet, girer canım. aldatmanın belırlı bır sevıyesı yoktur. ve aldatmanın en kötüsü, duygularıyla aldatmaktır. mario dan bahsedıyorsun sanırım
arkadası olmadıgından emın mısın?
nasil yani duygulariyla aldatmak nasil en kotusu?
hertürlü kötü degilmi?
arkadasi zaten, benimde arkadasim..kiz macar ve cok güzel.. once Mario ile konustular ana dillerinde sonra teli bana Verdi ama sesi cok neseliydi kizin..
aksam birseyler yapalim mi diye sordu.. kizin birde cok cirkin bir sevgilisi var..
poffff
nasil yani duygulariyla aldatmak nasil en kotusu?
hertürlü kötü degilmi?
arkadasi zaten, benimde arkadasim..kiz macar ve cok güzel.. once Mario ile konustular ana dillerinde sonra teli bana Verdi ama sesi cok neseliydi kizin..
aksam birseyler yapalim mi diye sordu.. kizin birde cok cirkin bir sevgilisi var..
poffff
evet, her türlüsü kötü. sen '' ne konustuklarını nasıl bılıcem'' deyınce...bende, duygularıyla aldatıyorsa ayrılık yakındadır manasında demek istedim. yani, nasıl olsa her aldatılma da affedılmıyor mu bu erkek?? o anlamda dedım işte. sen bundan şüphe duyduguna göre var bişilernasil yani duygulariyla aldatmak nasil en kotusu?
hertürlü kötü degilmi?
poffff
Buna mı dedin aldatma diye? Cidden poff senin yaptığın daha çok aldatmaydı
evet, her türlüsü kötü. sen '' ne konustuklarını nasıl bılıcem'' deyınce...bende, duygularıyla aldatıyorsa ayrılık yakındadır manasında demek istedim. yani, nasıl olsa her aldatılma da affedılmıyor mu bu erkek?? o anlamda dedım işte. sen bundan şüphe duyduguna göre var bişiler
anlatabıldım umarım.
sen iyi değilsin esmerım, bu aşk için sen nelerden vazgeçtin. sen bıldıgın aldatıyorsun eşini ve o da senı aldatmıs önceden, yanlış hatırlamıyorsam. ...düşüncelerin, yaşam biçimin... her şeyin değişmiş. eşinin tavırları senı bunaltmıs ama ayrılmıyorsun, neden? aklıma gelen tek şey; ailenin yanına dönmek istemıyorsun ve bu şekilde yaşamayı da önemsemıyorsun.anlayisim cok kit yemin ederim inan..
birseyi bazen defalarca okumam gerekiyor anlamak icin ama simdi anladim..
ayyy türkcem cok bozuk, avrupaliyim ben gibi sacma sapan bir sebeple gelmek istemiyorum ama neredeyse 1senedir dogru düzgün türkce konusmuyorum bile, kendim disinda..
yabanci dilde düsündügüm icin, türkceye cevirmem gerekiyor.. o yüzden böyle zorlaniyorum sanirim.. malum kafada pek yerinde olmayinca .. durum bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?