• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmak?

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlar aldatan bir insan, kendi karaktersizliginden mi aldatiyordur yoksa gercekten karsindaki insan yüzünden mi? yani aldattigi insan yüzündenmi?

yani aldatilan aldatan Kadar suclu mu sizce?

Karakterinin kötülüğüyle alakalı.
Karşımdaki insan yüzünden aldattım demek sadece bahane, kendi içini rahatlatma...
Aldattığın insanla bıçak zoruyla beraber değilsin yani ayrılabilirsin, zaten aldatıyosan sevmiyosundur.
Ama yok ben pastam dursun, düzenim bozulmasın gönlümü de eyleyim dersen senden karaktersizi yoktur. (sen derken sen değil lafın gelişi):68:

Son düzenleme:
aldatılanda suç varsa aldatmak yerıne terkedılır
her şeyin bir çözümü vardır yani :ssz: aldatan, aldatılan yuzunden yaptıgını söyluyorsa bok yesin o :ssz:

dürüstsen ayrılırsın sonra ne halt yiyosan yersin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

peki biriyle beraberken(evlisin yada sevgilisin) baska biriyle telefonlasmak aldatmaya girermi?

tabi ne konustuguna bagli.. peki bu durumda onlar ne konustu ben nerden ögrenicem :14::14:

peki biriyle beraberken(evlisin yada sevgilisin) baska biriyle telefonlasmak aldatmaya girermi?

tabi ne konustuguna bagli.. peki bu durumda onlar ne konustu ben nerden ögrenicem :14::14:

evet, girer canım. aldatmanın belırlı bır sevıyesı yoktur. ve aldatmanın en kötüsü, duygularıyla aldatmaktır. mario dan bahsedıyorsun sanırım
arkadası olmadıgından emın mısın?

Ya aldatılıyorsun yada aldatıyorsun ?
Aldatmada illaki biriyle cinsellik yaşamanız gerekmez.Biriyle sevgiliyken yada evliyken kalbinizde bir başkasını saklamak onu düşünmek ona dair hayal kurmak bile duygusal anlamda aldatmak demektir.Aldatmanın herhangi bir sebebi ve oluru yoktur.Aldatmak o insanın acizligi ve karaktersizligidir.

Son düzenleme:

Ohoo siz sırayla başka gönüllere yelken açıp açıp, kapatıp yine birbirinize dönüyosunuz.
Sizin evlilik çökeli çok oldu uzatmalar anca böyle can sıkar.
Ne konuştuklarını napacaksın? Ne önemi var.

Aldatmanin bahanesini karsi tarafa yuklemek isteyen karaktersizin onde gidenidir.Bi insan aldatiyorsa hatayi karsisindakinde degilde kendinde aramali.Bunu yapan sadece kendini kandirir.

evet, girer canım. aldatmanın belırlı bır sevıyesı yoktur. ve aldatmanın en kötüsü, duygularıyla aldatmaktır. mario dan bahsedıyorsun sanırım
arkadası olmadıgından emın mısın?

nasil yani duygulariyla aldatmak nasil en kotusu?
hertürlü kötü degilmi?

arkadasi zaten, benimde arkadasim..kiz macar ve cok güzel.. once Mario ile konustular ana dillerinde sonra teli bana Verdi ama sesi cok neseliydi kizin..

aksam birseyler yapalim mi diye sordu.. kizin birde cok cirkin bir sevgilisi var..

poffff :ssz:
:ssz:

Karaktersizliği yüzünden aldatıyordur.
Senin yüzünden diyerek karaktersiz olduğu gerçeğinden kaçıyordur:ssz:

hertürlü kötü degilmi?

arkadasi zaten, benimde arkadasim..kiz macar ve cok güzel.. once Mario ile konustular ana dillerinde sonra teli bana Verdi ama sesi cok neseliydi kizin..

aksam birseyler yapalim mi diye sordu.. kizin birde cok cirkin bir sevgilisi var..

Buna mı dedin aldatma diye? Cidden poff senin yaptığın daha çok aldatmaydı:68:

hertürlü kötü degilmi?

Sizin de arkadaşınızmış ama güvenmiyor musunuz? Belki haksız yeredir şüpheleriniz

hertürlü kötü degilmi?

evet, her türlüsü kötü. sen '' ne konustuklarını nasıl bılıcem'' deyınce...bende, duygularıyla aldatıyorsa ayrılık yakındadır manasında demek istedim. yani, nasıl olsa her aldatılma da affedılmıyor mu bu erkek?? o anlamda dedım işte. sen bundan şüphe duyduguna göre var bişiler :34:
anlatabıldım umarım.

Son düzenleme:
Buna mı dedin aldatma diye? Cidden poff senin yaptığın daha çok aldatmaydı:68:

hey pardon ama ben aldatiliyorum Imdat demedim ki :20::20:

son zamandir bu aldatma olayi cok fena kafami kurcaliyor..tamam mi..
ve bu salak kiz ikimizin ortak arkadasiyken neden önce marioyu ariyor.. illa huzur kaciriyor..
marionunda agzi 5karis.. bilmiyorum aldatildim mi, (bu kiz icin demiyorum) ama diyorum acaba benim yüzümdenmi?? hatali benmiyim??

ben kendi olayimi marioyu degil karsi tarafi aldatmis gibi görüyorum..
karsi tarafi kandirdim ben, marionun durumdan haberi bile yok..

ben cocugu aradim, bulustuk, birseyler ictik, yalanlar söyledim, sonrada sarilip ayrildik.. belki hic masum bir durum degil ama duygular masumdu, sadece cok yalnizdim..birine ihtiyacim vardi cocukla cinselligin csi bile konusulmadi.. cinsel cekim bilmem ney fln olmadi..

Canim kendimi dusundum aldatilmistim ve o zamanlar lise son siniftaydim ve arkadaslarım sende intikam al barış onu aldat oda anlasın demislerdi bende hep ben onun kalitesine düşüp kendi karakterimden vermem demistim. Kısaca karakter meselesi aldatiyorsan karşındakini sevmiyorsun demektir sevmiyorsanda ayrilmalisin ondan sonra naparsan yap

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet, her türlüsü kötü. sen '' ne konustuklarını nasıl bılıcem'' deyınce...bende, duygularıyla aldatıyorsa ayrılık yakındadır manasında demek istedim. yani, nasıl olsa her aldatılma da affedılmıyor mu bu erkek?? o anlamda dedım işte. sen bundan şüphe duyduguna göre var bişiler :34:
anlatabıldım umarım.

anlayisim cok kit yemin ederim inan..

birseyi bazen defalarca okumam gerekiyor anlamak icin ama simdi anladim..

ayyy türkcem cok bozuk, avrupaliyim ben gibi sacma sapan bir sebeple gelmek istemiyorum ama neredeyse 1senedir dogru düzgün türkce konusmuyorum bile, kendim disinda..

yabanci dilde düsündügüm icin, türkceye cevirmem gerekiyor.. o yüzden böyle zorlaniyorum sanirim.. malum kafada pek yerinde olmayinca .. durum bu..

anlayisim cok kit yemin ederim inan..

birseyi bazen defalarca okumam gerekiyor anlamak icin ama simdi anladim..

ayyy türkcem cok bozuk, avrupaliyim ben gibi sacma sapan bir sebeple gelmek istemiyorum ama neredeyse 1senedir dogru düzgün türkce konusmuyorum bile, kendim disinda..

yabanci dilde düsündügüm icin, türkceye cevirmem gerekiyor.. o yüzden böyle zorlaniyorum sanirim.. malum kafada pek yerinde olmayinca .. durum bu..
sen iyi değilsin esmerım, bu aşk için sen nelerden vazgeçtin. sen bıldıgın aldatıyorsun eşini ve o da senı aldatmıs önceden, yanlış hatırlamıyorsam. ...düşüncelerin, yaşam biçimin... her şeyin değişmiş. eşinin tavırları senı bunaltmıs ama ayrılmıyorsun, neden? aklıma gelen tek şey; ailenin yanına dönmek istemıyorsun ve bu şekilde yaşamayı da önemsemıyorsun.

Back
X