5 yasindaydim babamin annemi aldattigini ogrendigimde bugun 25 yasindayim annem bunca yil yuttu oyle bir sey ki daha bu yil sen ne yapiyorsun diyebildim babama.yasamadigim sey kalmadi kadinin kizlari vardi ufaciktim ceker kenara tartakllardim nefret ederdim..babami sevdigim icin lanet ettim bazen..sevgilim oldu yine aldatildigimi anladim.telefonlarinda kizlarin fotogrflari ayrildktan sonra olanlar vs..
2 yildir hayatimda biri var daha bir gun bana ters bir hareketi olmadi ama icimde bir korku var telefonuna bakamiyorum mesela ya bir sey gorursem diye..neden ben sosyal medyaya fotogrf koyarken profiln disinda fotogrf koymuyo diye oyle buyuttum ki o millete gosteris zannediyo belki ama icimde cok baska korkular var.ben seninle paylasirim paylastiklarimi benim kimseyle paylasacak ozel hayatim yok diyor 2 gundur burnundan getirdim bir yandan hala babamin o kadinda konustgunu duyuyorum kac defa rest cektim evden kovdum annem cok rahat 60 yasindalar bu yastan sonra rezillik olmasn diye dusunuyor.. ben nasil anne olucam ben nasil es olucam ben nasil bu suphelerimi yok edicem ?? Ne yapsa yanimda degil gibi hissediyorum tum mevzularida anlattim dayanamadgm gecelerde gucum oldu ben sana bunlari yasatmicam dedikce ayaga kalktim ama iyi degilim ve boyle evlilik yapmak istemiyorum
Yasadiklarimi silemiyorum ki yoksa biliyorum isinde gucunde zaten uni okuyup her ortami gormus biri ama ben kuskularimi yenemiyormGüvenmediğin biriyle evlenme.
Tabi sen babandan dolayı etkilendiğin için paranoyak olmuş olabilirsin, 2 yılda az çok tanımışsındır sevgilini.
Sevgilinden izin alarak al telefonuna bak yanında, oda durumunu bildiğinden anlayışla karşılayacaktır.
Başka türlü nasıl için rahatlar bilmiyorum.
Unideyken ilac kullandm biraktigm an krizler basladi..korkuyorum ilac kullanmaktnBir yardım alsanız iyi olur. Bazen yaralarımızı kendimiz iyileştiremeyiz. Bir profesyonelin tedavi etmesi gerekir.
5 yasindaydim babamin annemi aldattigini ogrendigimde bugun 25 yasindayim annem bunca yil yuttu oyle bir sey ki daha bu yil sen ne yapiyorsun diyebildim babama.yasamadigim sey kalmadi kadinin kizlari vardi ufaciktim ceker kenara tartakllardim nefret ederdim..babami sevdigim icin lanet ettim bazen..sevgilim oldu yine aldatildigimi anladim.telefonlarinda kizlarin fotogrflari ,ayrildktan sonra olanlar vs..
2 yildir hayatimda biri var daha bir gun bana ters bir hareketi olmadi ama icimde bir korku var telefonuna bakamiyorum mesela. ya bir sey gorursem diye..neden ben sosyal medyaya fotogrf koyarken profiln disinda fotogrf koymuyo diye oyle buyuttum ki.. o millete gosteris zannediyo belki ama icimde cok baska korkular var.ben seninle paylasirim paylastiklarimi benim kimseyle paylasacak ozel hayatim yok diyor 2 gundur burnundan getirdim bir yandan hala babamin o kadinla konustgunu duyuyorum kac defa rest cektim evden kovdum. annem cok rahat 60 yasindalar bu yastan sonra rezillik olmasn diye dusunuyor.. ben nasil anne olucam ben nasil es olucam ben nasil bu suphelerimi yok edicem ??
Ne yapsa yanimda degil gibi hissediyorum tum mevzularida anlattim dayanamadgm gecelerde gucum oldu ben sana bunlari yasatmicam dedikce ayaga kalktim ama iyi degilim bur kac ay sonra soz nisan diyorduk boyle evlilik yapmak istemiyorum..onu da cok bogucam ve mutsuz olacakmisiz gibi.bir cikis yolu gosterin benim dayanacagim bir kardesim bile yok..herkesn icinde bile cok yalniz hissediyorum
Guvenmememin sebebi o degil aslnda onada kiziyorum neler yasadigimi biliyo bunu anlamasini bekliyorum forograf paylasmanin nesi sakincali ki ?Evet güvenmediğin biriyle evlenme ancak yaşadığın travmadan dolayı kimseye güvenebileceğini sanmıyorum. Uzman desteği almalısın kesinlikle.
Benim acilarimi bilip yanimda olmuyosa ne anlami var ki es olmanin ?? O yuzden her zaman anlatmisimdir kabul edecekse boyle edecek..bana cok bagli aslnda ayrilsak hayati biter her seyi bana odakli suan evlenmek icin gun sayiyo ama neden bir ufak paylasm icin kalbimi kiriyo anlam veremiyorumOncelikle bir psikiyatristten yardim al karsindaki kisinin sen bu kadar dusunceliyken iliskinizi belli edicek ufak bir paylasim yapmasi gerekirdi bence seni rahatlatmak adina. Karsindaki kisiye guvenmiyorsan ailesi ve kendi duzgun ayrilma bosanma aldatma islerine uzak birini bul ve bence karsina cikan erkege ailendeki durumu anlatma bu sizin sirriniz yarin bir gun basina kalkacak birseyi ben karsimdakine anlatmam
Unideyken ilac kullandm biraktigm an krizler basladi..korkuyorum ilac kullanmaktn
O zaman sen de ufak bir ricani kiran adamla evlenme gozunu acBenim acilarimi bilip yanimda olmuyosa ne anlami var ki es olmanin ?? O yuzden her zaman anlatmisimdir kabul edecekse boyle edecek..bana cok bagli aslnda ayrilsak hayati biter her seyi bana odakli suan evlenmek icin gun sayiyo ama neden bir ufak paylasm icin kalbimi kiriyo anlam veremiyorum
Suuan issizimİlaç öyle kafaya göre kullanılıp bırakılmaz. Doktor kontrolünde olmazsa daha çok zarar verirsiniz kendinize.
Ben size ilaç kullanın demedim zaten. Yardım alın dedim. Terapi alın, birpsikologla görüşün. O gerekli görürse sizi psikiyatriste yönlendirir zaten. Ama sizin asıl yapmanız gereken terapi almak şu an için.
Suuan issizim
Atama bekliyorumİssizsin destek almiyorsun ve bu kafayla evleneceksin. Sen kendi basina kursun mu sikacaksin. Once kendini toparla evlenerek acilarindan kurtulacagini saniyorsan cok yaniliyorsun
Atama bekledgm icin ozel bir yerle anlasamadim keske anlamadn yargilamasaniz.issiz gucsuz evlilik meraklisi degilm kac yil dirsek curuttum ve calisicam tabiki suan dedimİssizsin destek almiyorsun ve bu kafayla evleneceksin. Sen kendi basina kursun mu sikacaksin. Once kendini toparla evlenerek acilarindan kurtulacagini saniyorsan cok yaniliyorsun
Guvenmememin sebebi o degil aslnda onada kiziyorum neler yasadigimi biliyo bunu anlamasini bekliyorum forograf paylasmanin nesi sakincali ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?