aldatmanın sonucu

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Kızlar önceki konumda açmıştım iş yerinde bir erkek eşini başka şehirden bir kızla aldatıyordu sekreter kızlan msnsini okumuştuk.değişik yollardan göndermemye çalışmıştık malesef o gitmişti.eşide durumu öğrendi akrabasına gitmişti.işte o olay söle kapandı kendimce bende bir sürü soru işaretleriylen..

ben biraz bu adamla samimi oldum..ve gerçeği anlattık okuduğumuzu söyledik..herşeyi bildiğimizide..oda şüpheleniyormuş zaten...patronuda alıp konuştuk gecen hafta..çocuğa dedim niye böle bir maceraya girdin.bak evlisin çocugun var günah hem dedik..bak eşinde üzüldüdedi..

oda dedikii biliyorum çok günahkarım..şu an eşimleyim benide affetti..ama ben artık eşim ve çocuğum için varım..onlar mutlu olsun diye bu hayatı yaşıcam.gözleri doldu..hatta ağladı sayılır..dedi duygu sömürüsü yamıyorum hem niye yapaym size kadar çok kişi var yapmam gereken...tamam eşimi sevdim evlendim..huyları çok güzeldi..anlaştık evlendik buraya kadar güzel...ama ben nerden bilirdim beni anlayan beni gerçekten sevecek ve benim ilk kez olacak birini bulabilceğim..onu kandırdım bekarım dedim..beraber oldum yaşı 19..onun vabali üstümde..ve o istedi ayrıldık..çünkü eşimlen konuşmuş pişman olmuş.ve beni istemedi..telini kapadı..ulaşamıyorum..ama ben çok seviyorum..beni tek düşünen o oldu..tamam eşimde düşünüyor.ama böyle değil..aşkı ben geç buldum..ve kaybettim dedi..şimdi hayatım bedenim artık eşimin ve kızımın...benimde hayatım buymuş dedi..

Ay kızlar çok etkilendim ya...üzüldüm..şaşırdım...eşi ne verememiş ki bunu sevmiş..dedim keşke aşık olmdan evlenmesydın oda bana dedi ki toredo asla aşık olmadan seni anlamayn biriylen evlenme...seni sevenden çok sen çok çok sev dedi..
bende Allah sen gibisini çıkarmasında dedim..haklısın dedi..ama ben onu çok sevdim ve ilk defa birinin ilki oldum..bende anlamadım eşi olmadımı ki...off offf gelde evlen yaa....

kısaca eşiylen barıştılar .kadın affetti....inşallah bir daha üzülmezler..alsında tek BEBEK Üzülmesin...

offf offff...bu kadar...

Evlenmeseymis sevmeden silah mı dayamıslar sakagına. Neredeyse oh olsun diyesim var esini de anlamak zor baskasına gitmis herifi ne yapayım ben yaa !! :kızgın:

böyle diyenleri çok gördük. eşinin yerinde olsam böyle basitçe bakmazdım olaya bebekvar diye ne diyelim Allah mutlu etsin..

Kızlar önceki konumda açmıştım iş yerinde bir erkek eşini başka şehirden bir kızla aldatıyordu sekreter kızlan msnsini okumuştuk.değişik yollardan göndermemye çalışmıştık malesef o gitmişti.eşide durumu öğrendi akrabasına gitmişti.işte o olay söle kapandı kendimce bende bir sürü soru işaretleriylen..

ben biraz bu adamla samimi oldum..ve gerçeği anlattık okuduğumuzu söyledik..herşeyi bildiğimizide..oda şüpheleniyormuş zaten...patronuda alıp konuştuk gecen hafta..çocuğa dedim niye böle bir maceraya girdin.bak evlisin çocugun var günah hem dedik..bak eşinde üzüldüdedi..

oda dedikii biliyorum çok günahkarım..şu an eşimleyim benide affetti..ama ben artık eşim ve çocuğum için varım..onlar mutlu olsun diye bu hayatı yaşıcam.gözleri doldu..hatta ağladı sayılır..dedi duygu sömürüsü yamıyorum hem niye yapaym size kadar çok kişi var yapmam gereken...tamam eşimi sevdim evlendim..huyları çok güzeldi..anlaştık evlendik buraya kadar güzel...ama ben nerden bilirdim beni anlayan beni gerçekten sevecek ve benim ilk kez olacak birini bulabilceğim..onu kandırdım bekarım dedim..beraber oldum yaşı 19..onun vabali üstümde..ve o istedi ayrıldık..çünkü eşimlen konuşmuş pişman olmuş.ve beni istemedi..telini kapadı..ulaşamıyorum..ama ben çok seviyorum..beni tek düşünen o oldu..tamam eşimde düşünüyor.ama böyle değil..aşkı ben geç buldum..ve kaybettim dedi..şimdi hayatım bedenim artık eşimin ve kızımın...benimde hayatım buymuş dedi..

Ay kızlar çok etkilendim ya...üzüldüm..şaşırdım...eşi ne verememiş ki bunu sevmiş..dedim keşke aşık olmdan evlenmesydın oda bana dedi ki toredo asla aşık olmadan seni anlamayn biriylen evlenme...seni sevenden çok sen çok çok sev dedi..
bende Allah sen gibisini çıkarmasında dedim..haklısın dedi..ama ben onu çok sevdim ve ilk defa birinin ilki oldum..bende anlamadım eşi olmadımı ki...off offf gelde evlen yaa....

kısaca eşiylen barıştılar .kadın affetti....inşallah bir daha üzülmezler..alsında tek BEBEK Üzülmesin...

offf offff...bu kadar...

bumu yani bu yüzdenmi asik olmus, ilki diye..
ne alaka ayrica mantiga bak:mymeka:
kocaman bi yalan cogu aldatan erkegin söyledigi yalan
asla inanmam , adam duygu sömürürsünü iyi yapiyor:dilcikar:hicte üzülmezdim:1closedeyes:
sende bu adamdan uzak dur canim :olmaz:karisma artik adamin gönül meselesine seninde basin belaya girmesin:sinifsinif:

KArısı evlendiğinde bakire mi değilmiş olay bu mu?
Peki 19 yaşında kızdan ne istemiş :(
Hiç üzülmedim haline, beter olsun tüm aldatanlar...

ben pek anlayamadım adam nasıl yani birinin ilki oluyor
karısı bunu sevmediği içinmi gözü dışarı kaymış
karısı bakire değilmiymiş.
pek anlayamadım

offf offff...bu kadar...
ben bişey anlamadım ya fisfisfis karısık yazılmıs sanki

ben pek anlayamadım adam nasıl yani birinin ilki oluyor
karısı bunu sevmediği içinmi gözü dışarı kaymış
karısı bakire değilmiymiş.
pek anlayamadım

Sanırım karısı için bu adam ilk olmamış...
Bu 19 yaşındaki kız için adam ilk olmuş...

böyle diyenleri çok gördük. eşinin yerinde olsam böyle basitçe bakmazdım olaya bebekvar diye ne diyelim Allah mutlu etsin..
hicmi duymuyorsunuz esi aldatiyor normal hayatlarina devam...buyuk konusmmamak lazim tabiiki...ama ilk birinin elki oldum dedigine gore karisinin ilki degilmis!!!!!bunu anladim valla desene karisidami ayni kafaymis?

madem ilk olmayı bu kadar kafasına takıyordu,o zaman evlenmeseydi?di mı ama!!!
19 yaşındaki bir kızla beraber olmuş!!şimdi o kozda bunun gibi biriyle evlenirse ne olacak?!kocası onun ilki olmadıgı için onu aldatacak mı?
bak iste gün gelir devran doner..
kendi karsını eleştirdiği şeyi,aldatma bahanesi yaptıgı şeyi,kendisi yaptı!!madem bu kadar önemliydi bu ilklik olayı,o zaman sevdiği asık olduğu kıza bunu yasatmayacakti!bu mu erkeklik?
geçsin bu ayakları..kendi yapınca ilk oluyor kendisine yapılınca aldatma bahanesi!!!!saçmalık!!!

O adam adinin önde gideni hatta flama sallayanı ne kadar terbiyesiz biriymiş ki bir eşi varken hadi eşini geçtim bir bebeği varken nasıl böyle birşey yapar? Bu ne biçim bir ahlak?

karısı bakire değil diye sevmediyse, neden sevdiği kızın ilerdeki evliliğini mahvediyor ben bunu anlamış değilim. belki kendi mantığında bi adam çıkacak ve o kızı aynı onun karısını sevmediği gibi sevmeyecek? seven insan yapar mı bunu :) geyik ya hiç üzülmeyin Allahından bulsun, zerre acımayın. o fettan kızın adamın peşini bırakması da pek mümkün gelmedi bana. "banane karısını sevmiyo beni seviyo" diyen bi yaşam formunun merhamete gelmesi akla hayale sığacak gibi değil.

Kızın aşık olduğu ilk adam mı bu kişiymiş diğer türlüsü olsa heralde adam söylemezdi
İlk olanlar şanslı biz evde kaldık çoktan desene bayanssulusmile

Erkeklerin aldatma senaryoları her geçen gün seyir değiştiriyor.Yakında neler duyacağız bakalımkaydirigubbakcemile4

Konunu hatırladım .. Adamla konusman iyi olmus.. Eşiyle barışmalarına sevindim ama umarım bir daha böyle hata yapmaz adam .. Diyecek fazla bir şey yok aslında ...

hicmi duymuyorsunuz esi aldatiyor normal hayatlarina devam...buyuk konusmmamak lazim tabiiki...ama ilk birinin elki oldum dedigine gore karisinin ilki degilmis!!!!!bunu anladim valla desene karisidami ayni kafaymis?

vallaöyle gözüküyor sempatiksalakcinni

Back
X