aldatmanın sonucu

konuyu kendi ağızınızdan düzensiz anlatışınız,
böyle salak bir adama yardımcı olup derdini paylaşmanız,
birde tutup kızla konuşmanız
açıkcası bana pek inandırıcı gelmedi..

eğer gerçekse ki hiç sanmıyorum adamda kızda bulsunlar belalarını..
kız bilmese bile evli olduğunu evlenmeden neyine güvenip 19 yaşında beraber olmuş..
adam ise madem bekaret önemliydi o zaman bakir 19 luk bir çıtır alaymış kendine...
hem sen ne diye dert edindinki bunu onuda anlamış değilim...
gereksiz bir konuuu buuu...şakkıdı

Son düzenleme:
benim anlamadigim adama neden aciyosun?
cökmüsmüs.. pehhh beter olsun :delphin:

Birincisi siz hepiniz ayni isyerinde calisiyorsunuz neden merak edip baskasinin aldatma maceralari msn ini okuma girisimlerinde bulunuyorsunuz ki? size orda calisaniz diye maas veriyorlar hafiyelik yapip baska insanlarin ozel hayatini kurcalayasiniz diye degil.

Bir insan esini aldatiyor olabilir,ozel hayatinda ahlaksizlik yapiyor olabilir davranislari is harici yasamini begenmiyor olabilirsiniz, evli sevgilisi olabilir vs... bunlar o insani ilgilendirir sizi degil. O insan adam isini iyi yaptigi surece orada calismayi ve parasini almayi hakediyor yaptigi her ne olursa olsun bu adamin disarda gay sevgilisi bile olsa kimseye laf dusmez. Sonucta orada bir isi yapmakkla yukumlu sadece orada calisiyor diye herkese ozel hayatinin hesabini vermek zorunda degil. Bence yanlsi yapiyorsunuz yada derdiniz yok sizin kendi isinize bakin hakkiyla calisin birakin millet naparsa yapsin bence esinin aldatmasinin derdi kimseyi ilglendirmiyor esi dusunsun ....

adam semediği birisiyle zorla evlendirilmiş görünüyor. etrafımızda yokmu böyle çiftler. zorla bir şekilde evlednirirliyorlar adamlar ya kendilerini kahvehaneye atıyorlar ya alkole veriyorlar. bu arada bir kadın bulunca sevecen tatlı dilli birisini ona kayıveriyorlar. aslında bazı erkeklerin başka kadınlara gitmesini eşleri sağlıyor. evde sürekli didiş didş olunmaz ki. adamın evdeki durumunun ne olduğunu bilmiyoruz ki. yaptığı büyük bir hata ama onu hangi ruh haliyle yaptığını bilemiyoruz sonuçta pişman olmuş. hatasını anlamasıda güzel bir şey. allah erkek akdaın tüm evli çiftlere akıl versin.

konuyu uydurduğunuzu düşünmeye başlıyorum.

şimdi arayıp bulmaya uğraşmayacağım da, eminim o konuya yazdınız siz, sekreter kız adamın sevgilisiyle konuşmuş kız da "banane karısını sevmiyo zaten, çocuk varsa nolmuş mutsuz yuvada büyüyecek boşanmaları daha iyi" demişti. hepimiz bu yüzden kıza kızmıştık. şimdi nedense kız evli olduğunu bilmiyo diyosunuz birden bire, ne iş???

sanırım konuyu tam ince ince anlatmadığımdan dolayı kelimelerim uydurulmuş bir senaryoye dönüşmüş..ben olayları bire bir takip etmedim..sekreter kız eşini tanıyor yaşıtlar ayrıyetten ailece görüşmüş kişiler..msnde bu adamın yazışmasını yakalamış olan o msnden o kızlanda konuşan o..önceden evli olduğunu evet biliyormuş..anladığım kadarıylan yeni öğrenmiş ama iş işten geçmiş yaşananlar yaşanmış.kız o zamanlar kendini düşünerek beni seviyor benlen ev tuttu diye bir sürü laflar etmişti.bu önceki konumda mevcuttu ..yeni konuyu acmamdaki sebepte bu adamın düştüğü durum kzın terketmesi adamın vicdan azabı çekmesi..tamam kimseyi ilgilendirmez ama eşi 24 saat bizi araması.çünkü eşi ailesinin yanında..adamın ne yapıp ne ettiğini merak ediyor..gerçi ben artık ilgilenmiyorum.adamda gelmedi duyduğuma göre izmire gitmiş..patronda konuşup işine son vercekmiş..Allah o çocuğuna ve eşine yardımcı olsun...ve inşallah böyle bir hayat kimseye yaşatılmasın...

sanırım konuyu tam ince ince anlatmadığımdan dolayı kelimelerim uydurulmuş bir senaryoye dönüşmüş..ben olayları bire bir takip etmedim..sekreter kız eşini tanıyor yaşıtlar ayrıyetten ailece görüşmüş kişiler..msnde bu adamın yazışmasını yakalamış olan o msnden o kızlanda konuşan o..önceden evli olduğunu evet biliyormuş..anladığım kadarıylan yeni öğrenmiş ama iş işten geçmiş yaşananlar yaşanmış.kız o zamanlar kendini düşünerek beni seviyor benlen ev tuttu diye bir sürü laflar etmişti.bu önceki konumda mevcuttu ..yeni konuyu acmamdaki sebepte bu adamın düştüğü durum kzın terketmesi adamın vicdan azabı çekmesi..tamam kimseyi ilgilendirmez ama eşi 24 saat bizi araması.çünkü eşi ailesinin yanında..adamın ne yapıp ne ettiğini merak ediyor..gerçi ben artık ilgilenmiyorum.adamda gelmedi duyduğuma göre izmire gitmiş..patronda konuşup işine son vercekmiş..Allah o çocuğuna ve eşine yardımcı olsun...ve inşallah böyle bir hayat kimseye yaşatılmasın...

Ne vicdanı ne azabı. Adam 19 luğun koynunda karnında bebeği evinde çocuğunun annesi olan karısını aldatırken hiç yaşamamış. ailesinin rızkını yedirirken çatır çatır başkalarına vicdan azabı çekmemiş şimdi mi çekecek.. Yerim öyle vicdan azabını ben. Kızıda savunmayın birincisi bekaret madem o kadar önemliymiş evlenmeden kimseyle beraber olmasaymış. Artık bekaretşn öenmini 10 yaşında ki çocuk bile biliyor. madem evlenmeden bunları yapacak kadar genişmiş şimdide çok umrunda olduğunu danmıyorum. Sadece adamda kızda size oyun oynuyor şuraya yazıyorum. Adam iş yerinde rezil oldu kendini böyle kurtarma ve olayı kapatma çabasında. Kızda ona yardım ediyor hepsi bu... Bu olayda tek yaralı varsa oda böyle karaktersiz bir adamla evlenip masum yavrusunu kaybeden o zavallı kadındır.

yazık yaaa nasıl üzüldüm erkeğe. cık cık cık. çok iyi rol yapıyor . bizde inanıyoruz. aşık olmuşmuş. aldattım ben eşeğim demesi gerekirken. birde utanmadan milleti kendine acındırıyor.

Konuyu ilk okuduğumda aklıma gelen şu oldu: Adam iş yerindeki itibarını ve kurulu aile düzenini kaybetmemek adına sizlere böyle acınası bir yalan uydurdu. Ne diyor kız telefonunu kapatmış, ulaşamıyormuş...
Yani artık kesinlikle iletişimimiz yok demeye getiriyor...
Fakat bence bu bir kılıf...

Back
X