Aldatmaya Teşebbüs

Teşebbüs aşamasında akşam konuşayım diyorum niyeti belli olur

Kadinlar klubunu seviyorum ahahhahahah
Bacım, Девамке
Bacim 70 liralik eskort mu var bu devirde..............
Demiş ya 150 verdim 80 geldi diye.
Eskortlar pahalli olabilir ama kenar mahallelerden,orta yaş üstü hayat kadınlarının sanmiyorum çok yüksek miktar isteyeceklerini. Arayan bulur heralde bütçesine göre bi yer

Daha gitmedi listesinde yapılanları siliyor. Bunun ki yazılı duruyor.

Ahahhahah айпсйн хэр турлу

Eskort yazmis ama telefona

Bence beklemeye devam edin ama kesinlikle kanıtları toplayın. Ne olur ne olmaz. Bir de siz onun da çocuğunu doğurmuşken üstelik parasını da sizden alıp eskorta gidicem diyen adam da saf değildir başka bir şeydir.

Bunu şuan için ben bilmiyorum. Sağlıklı düşünemiyorum o yüzden k gündür beklemedeyim
Eğer aldatmadı ve teşebbüste kaldıysa affederim diyorsanız kumar oynayıp konuşup gözünü korkutmanız gerekir. Ki iki sonucu olabilir, ya toparlar vazgeçer ya da daha iyi gizler. Bence bu hayatınızla kumar oynamakla eşdeğer, sonuçta hastalık riskiniz var. Muhtemelen şu an corona yüzünden gitmiyor, çocuklarına belki bulaştırma riskine girmemek için.
Hayatınızı idame ettirmek için paranız olacağını biliyorsanız bu süreçte, korkmanızı gerektirecek bir şey yok. Sonuçta çocuklar babasız kalmıyor. Maalesef de maddi olarak kadınlar sizin avantajınıza sahip olmadıkları için sineye çekmek zorunda kalabiliyor. Şansınızı iyi değerlendirin, bir kez affederseniz bildiğim kadarıyla bu sebeple tazminat alamıyorsunuz boşanırken.

Parası yok ayın 15 inde maaşı alana kadar gidemez. Akşam konuşayım çocuklar yatınca niyeti belli olur

Benim şu an ona minnetim manevi açıdan. Madden nafaka+ babamdan maaş alırım. Memleketimde evim var kira derdim de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…