Aldatmayan erkek yok mu?

neden böyle genellemeler yapma gereksinimi duyuyorsunuz?
evet ya bütün erkekler aldatıyor, biz de aldatıldık işte napalım, hülya avşar bile aldatıldı desek rahatlayacaksınız sanki...
ben de bir genelleme yapayım o zaman, aldatılan kadınlar da hep, aldatmayan erkek yok, hepiniz aldatılıyorsunuz da haberiniz yok diye kendilerini avutuyorlar.
wow süper bir yorum

benim eşim nemrut gibi
dışardan o kadar soguk ve itici durur ki
biz tanıstıgımızda benim için gelip masaya oturduğu halde inanamıştım
bunla ömür geçermi suratsız diyordum

ama zamanla bana güldü benimle şakalaştı bana güzel baktı

ama hala dışardan bakılınca bir kadın uğraşmak bile istemez gibi geliyor

büyük konuşmayayım ama

erkek dediğin öyle ağır olcak

gözünün içine bakmaya çalışan kadını dahi korkutuyor :KK53:

wow süper bir yorum

çok itici değil mi ama, "benim kocam yapmaz diyenler aldatılıyor" demek,
"kocam uçkuruna sahip çıkabilecek fiziksel ve mental olgunluğa sahip değil, kesin her bulduğu kadının altına yatıyor" diye düşünsem evli kalmam boşarım zaten,
aynı şey eşim için de geçerli, bende aldatma potansiyeli görse evlenip çocuk sahibi olmazdı herhalde,
haliyle normal evlilik sürdüren insanlar aldatılmadım/aldatılacağımı düşünmüyorum derler.
aldatılan normal insanlar boşanıyor zaten. "ay yapmayan mı var şekerim" diyip devam etmiyorlar.

neden böyle genellemeler yapma gereksinimi duyuyorsunuz?
evet ya bütün erkekler aldatıyor, biz de aldatıldık işte napalım, hülya avşar bile aldatıldı desek rahatlayacaksınız sanki...
ben de bir genelleme yapayım o zaman, aldatılan kadınlar da hep, aldatmayan erkek yok, hepiniz aldatılıyorsunuz da haberiniz yok diye kendilerini avutuyorlar.
Evet genelleme yapıyorum çünkü çevremde son zamanlarda sürekli görüyorum bunu. Yavaş yavaş aksi mümkün değil sanırım diye düşünmeye başladım asla bu mantıkta bir insan olmamama rağmen. Bu fikrimden döndürülmeye ihtiyacım var belki de bilmiyorum. Kendim de yaşadım küçücük bebeğim kucağımdayken. İster istemez sanırım herkes yaşıyor diye düşünmeye başladım. En başta da yazdım farkındaysanız inancımı yitiriyorum diye. Evliliğimi üstüne kurduğum sadakat elimde patladı. Çevremdeki Erkeklere bakıyorum onlara göre o kadar normal ki bu yaptıkları acaba biz (kadın veya erkek aldatmayan taraf diyeyim) bir hayali mi yaşıyoruz demeye başladım. Olay bu.

"kocam uçkuruna sahip çıkabilecek fiziksel ve mental olgunluğa sahip değil, kesin her bulduğu kadının altına yatıyor" diye düşünsem evli kalmam boşarım zaten,
aynı şey eşim için de geçerli, bende aldatma potansiyeli görse evlenip çocuk sahibi olmazdı herhalde,
haliyle normal evlilik sürdüren insanlar aldatılmadım/aldatılacağımı düşünmüyorum derler.
aldatılan normal insanlar boşanıyor zaten. "ay yapmayan mı var şekerim" diyip devam etmiyorlar.
aynen öyle. Mesela ben biliyorum aldatmaz kocam. Çünkü aldatmaz bu yabi. Ha aldatsa ben yıkılmam direk kapının önünde bulur kendini. Çok haklısın çok güzel yorumladın

Evet genelleme yapıyorum çünkü çevremde son zamanlarda sürekli görüyorum bunu. Yavaş yavaş aksi mümkün değil sanırım diye düşünmeye başladım asla bu mantıkta bir insan olmamama rağmen. Bu fikrimden döndürülmeye ihtiyacım var belki de bilmiyorum. Kendim de yaşadım küçücük bebeğim kucağımdayken. İster istemez sanırım herkes yaşıyor diye düşünmeye başladım. En başta da yazdım farkındaysanız inancımı yitiriyorum diye. Evliliğimi üstüne kurduğum sadakat elimde patladı. Çevremdeki Erkeklere bakıyorum onlara göre o kadar normal ki bu yaptıkları acaba biz (kadın veya erkek aldatmayan taraf diyeyim) bir hayali mi yaşıyoruz demeye başladım. Olay bu.

ama bakın bunu derken kullandığınız arguman "aldatılan kadınlar da hep kocam yapmaz diyenler" olmamalı, sanki herkes salak da aldatılıp farkına varmıyor, siz nasıl anladıysanız aldatılan diğer insanlar da anlar merak etmeyin.
ilk yorumumda da dedim, bu aldatan erkeklerin hepsi aynı kadınla birlikte olmadığına göre, sadakatsiz erkek kadar da sadakatsiz kadın var, ama biri kalkıp bütün kadınlar aldatıyor dese hepimiz tepki veririz değil mi?

Bence yaptığınız yorum fazla acımasızca. İnsanların şartlarını bilemezsiniz bu yüzden siz de normal insanlar boşanıyor diyerek yersiz bir genelleme yapıyorsunuz. Aldatıldım ama boşanmadım henüz buna göre anormal insan grubuna girdiğimi varsayarak susuyorum ve yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Niye başınıza kotu birsey gelince herkes yaşiyor, yok aldatilanlarda aldatmaz diyordu bilmem ne. Butun erkekler ayni, erkeklerin hepsi şöyle böyle...
Aldatilacagimi dusunsem evlilik yapmazdim bu kafayla. Aldatirsa boşarim. Ruhumun duymanasi gibi durum olamaz cunku eşim tek basina bile gezmez, arkadaşlarimizla beraber gorusuruz, bir ara cok şikayetlensemde sanayiye bile beni de goturuyor. Birlikte gezeriz, heryere birlikte gideriz, işten sonra direk eve gelir tam saatinde. Telefon, bilgisayar hersey ortadadir. Adam iş icin sehir disina gitse kamerada uyuyorduk özledigimiz icin. Aldatsa illa ki renk verir, gayette anlarim yani. Yapacagini sanmiyorum. Başkasina gönlü kayarsa boşanmak ister.

Bence yaptığınız yorum fazla acımasızca. İnsanların şartlarını bilemezsiniz bu yüzden siz de normal insanlar boşanıyor diyerek yersiz bir genelleme yapıyorsunuz. Aldatıldım ama boşanmadım henüz buna göre anormal insan grubuna girdiğimi varsayarak susuyorum ve yorumunuz için teşekkür ediyorum.

emin olun sizin "bu aldatılan hatunlar da benim kocam asla yapmaz diyor" yorumunuz kadar acımasız ve kırıcı değilim.
siz şimdi burdaki eşim beni seviyor aldatmaz diyen kadınların hepsine nasıl bir genelleme yaptığınızın farkında mısınız?
eminim şimdi hepimizin farklı hayatlar yaşadığını örneklemiş olduk, aldatmayan insanlar da var, aldatılmayı sindirip evliliğine devam eden de, ikisinin de varlığını kabullenmek lazım demek ki.

neden boşanmadınız merak ettim özel değilse

Niye başınıza kotu birsey gelince herkes yaşiyor, yok aldatilanlarda aldatmaz diyordu bilmem ne. Butun erkekler ayni, erkeklerin hepsi şöyle böyle...
Aldatilacagimi dusunsem evlilik yapmazdim bu kafayla. Aldatirsa boşarim. Ruhumun duymanasi gibi durum olamaz cunku eşim tek basina bile gezmez, arkadaşlarimizla beraber gorusuruz, birara cok şikayetlensemde sanayiye bile benide goturuyor. Birlikte gezeriz, heryere birlikte gideriz, işten sonra direk eve gelir tam saatinde. Telefon, bilgisayar hersey ortadadir. Adam iş icin sehir disina gitse kamerada uyuyorduk özledigimiz icin. Aldatsa illa ki renk verir, gayette anlarim yani. Yapacagini sanmiyorum. Başkasina gönlü kayarsa boşanmak ister.
net. Bence herkes başkasına gönlü kaydığında üsturuplu bir şekilde boşanmalı. İşte bazıları iki insanı aynı anda idare etmekten zevk alıyor sanırım

haydi bende bir genelleme yapayım sana ek olarak pelin.. genelde "benim kocam yapmaz diyenler aldatılıyor zaten" diyenlerin neredeyse tamamı aldatıldığı halde boşanmayanlar..

daha bugün aldatan bir kadının konusuna yazdık.. eh aldatan erkeklerin hepsi bekar ya da aynı kadınla aldatmadığını varsayarsak o zaman bütün kadınlar da aldatıyor..

aldatmayan erkek var, elindekinin değerini bilip yarım saatlik zevk için bütün hayatını elinin tersiyle itmeyecek zeki erkek kaynıyor ortalık.. aynı şekilde kadınlar da var..

Aldatmayan erkek yoktur diyelim de durumu normallestirelim degil mi?Hatta 1-0 yenik baslayalim maça,baştan kabullenelim yenilgiyi..
Olmaz ki bu.
Aldatan erkekler hatta tabiki kadinlarda var,aldatmayanlarda..

Genelleme yapmak cok yanlis.

Arkadaşlar ben anlatamadım sanırım derdimi. Eşleriniz sizi de aldatıyor demedim kimseye sakin olun :) şu an etrafımdaki erkeklerin hepsi yapıypr bunu diyorum. Yani gördüğüm bir durum. İ
neden boşanmadınız merak ettim özel değilse
henüz boşanmadım. Bebeğim çok küçük ve şu an memleketimden uzaktayım. Birikimim yok yeni düzen kurabilmek için. Yani beklemedeyim anlayacağınız.

Arkadaşlar ben anlatamadım sanırım derdimi. Eşleriniz sizi de aldatıyor demedim kimseye sakin olun :) şu an etrafımdaki erkeklerin hepsi yapıypr bunu diyorum. Yani gördüğüm bir durum. İ

henüz boşanmadım. Bebeğim çok küçük ve şu an memleketimden uzaktayım. Birikimim yok yeni düzen kurabilmek için. Yani beklemedeyim anlayacağınız.
üzüldüm adınıza en kısa zamanda kurtulmanız dileğiyle.

nasıl bir çevreniz var ben şaşırdım açıkçası.
Çevrenizdeki erkeklerin hepsi eşlerini aldatıyor ve bu haber size kadar geliyorsa baya baya çevrenizi değiştirseniz iyi olur.

Eşimi geçelim de, çevremde eşini aldattığını bildiğim kimse yok. Bir iki çok eski mevzular duymuştum zamanında sadece.

net. Bence herkes başkasına gönlü kaydığında üsturuplu bir şekilde boşanmalı. İşte bazıları iki insanı aynı anda idare etmekten zevk alıyor sanırım

Kendiniz aldatildiginiz icin algida secicilik olmuş hep aldatanlari göruyorsunuz. Bosanamadiginiz icinde bu sekilde sindirmeye calisiyorsunuz durumu. Birikim mirikim yapip bosanacaginizi da sanmiyorum.

Ben kocam asla yapmaz diyen kadınlarının hepsi aldatılıyor gibi birşey demedim. Daha bugün öğrendim ki benim eşim asla yapmaz diyen bir arkadaşımın eşinin dul bir kadınla ilişkisi varmış. Tekrar ediyorum söylediğim şey bir durum tespiti hepsi aldatılıyor demiyorum. Çevremde sürekli görüyorum diyorum durumu normalleştirme çabasında da değilim. Bir nevi fikir alışverişi agresif yorumlar yapmaya gerek yok

Back
X