Aldatmayan erkek yok mu?

haydi bende bir genelleme yapayım sana ek olarak pelin.. genelde "benim kocam yapmaz diyenler aldatılıyor zaten" diyenlerin neredeyse tamamı aldatıldığı halde boşanmayanlar..

daha bugün aldatan bir kadının konusuna yazdık.. eh aldatan erkeklerin hepsi bekar ya da aynı kadınla aldatmadığını varsayarsak o zaman bütün kadınlar da aldatıyor..

aldatmayan erkek var, elindekinin değerini bilip yarım saatlik zevk için bütün hayatını elinin tersiyle itmeyecek zeki erkek kaynıyor ortalık.. aynı şekilde kadınlar da var..

diyorum ve arttırıyorum,
bir de adriana lima bile aldatıldı, hülya avşar bile aldatıld var, fix,
e ona bakarsak erhan çelik, harun tan, bülent şakrak, hakan ural gibi onlarca ünlü ve zengin erkek de alenen aldatıldı, o zaman aldatılan erkekler de buna sığınsın. onlar aldatıldıysa hepimiz aldatılıyoruz amaaan sal gitsin desinler,
yok öyle bir dünya işte.

Kendiniz aldatildiginiz icin algida secicilik olmuş hep aldatanlari göruyorsunuz. Bosanamadiginiz icinde bu sekilde sindirmeye calisiyorsunuz durumu. Birikim mirikim yapip bosanacaginizi da sanmiyorum.
Şartlarımı bilmiyorsunuz. yaptığınız kestirim için de teşekkür ederim

Gerçekten samimi olarak bir konu açayım dedim kullandığım kelimelerden binbir anlam çıkardınız. Dilerim siz yaşamazsınız insanın ne kadar aklının karışabildiğini görseniz şaşarsınız. Ben algıda seçicilik durumunu yaşadığıma kanaat getirdim sorunum çözülmüştür arkadaşlar hepinize teşekkürler. Adminlerden konumu kapatmalarını rica ediyorum

Ben de erkeklere inancını yitirdim lohusaylen aldatildim cinsellik olmasada mesajlaşma dertleşme.tarzi yetti de arttı ki benim.kcoam.dedigim.adam.guya duygusal ve beni seviyrodu ama başkasını bulana kadarmış sevgisi bulunca nedense hatalı ben oldum gözünde neyse sonuç itibari ile bem aktarıldıktan sonra öğrendim cebremdekileri meğer herkes içinde yaşıyormuş ben yaşayınca döküldü nereye ve okadar çok ki nefret ediyorum hepsinden artık farklı bakıyorum erkkelerin gözü pis

Ben de erkeklere inancını yitirdim lohusaylen aldatildim cinsellik olmasada mesajlaşma dertleşme.tarzi yetti de arttı ki benim.kcoam.dedigim.adam.guya duygusal ve beni seviyrodu ama başkasını bulana kadarmış sevgisi bulunca nedense hatalı ben oldum gözünde neyse sonuç itibari ile bem aktarıldıktan sonra öğrendim cebremdekileri meğer herkes içinde yaşıyormuş ben yaşayınca döküldü nereye ve okadar çok ki nefret ediyorum hepsinden artık farklı bakıyorum erkkelerin gözü pis
Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış. Arkadaşlar aldatılıp boşanmadığımı öğrenince zaten anormal insan statüsüne alındım direkt sağolsunlar. Kucağında iki aylık bebeğinle çekip gitmek çok kolay çünkü. Genel olarak erkeklerin hepsinden nefret etmeye başladım işin gerçeği bu kadar şeyi gördükçe. Belki lohusa kafasıdır bilemiyorum:)

Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış. Arkadaşlar aldatılıp boşanmadığımı öğrenince zaten anormal insan statüsüne alındım direkt sağolsunlar. Kucağında iki aylık bebeğinle çekip gitmek çok kolay çünkü. Genel olarak erkeklerin hepsinden nefret etmeye başladım işin gerçeği bu kadar şeyi gördükçe. Belki lohusa kafasıdır bilemiyorum:)
Yaaa bebegin ne kadarlık benim 6 aylık oldu ne zor günler geçirdim şuan içimde yaşıyorum bazı şeyleri anormal değilsin bunu bil de

Yaaa bebegin ne kadarlık benim 6 aylık oldu ne zor günler geçirdim şuan içimde yaşıyorum bazı şeyleri anormal değilsin bunu bil de
Bebeğim iki aylıktı öğrendiğimde şu an 9 atlık oldu. Aldatıldığımı öğrenmenin yanında eşimin ailesiyle de çok sorun yaşadım ve hala lohusa depresyonunu atlatabildiğimi söyleyemem. boşanmayı halen düşünüyorum çünkü bu durumu atlatamıyorum. Aslında işin gerçeği atlatmak da istemiyorum çünkü eşime karşı eski hislerim kalmadı. Zor bir durum anlayacağın

İstisnalar kaideyi bozmaz ama ben çirkin adamların aldattığını düşünüyorum;şöyle ki yakışıklı adam zaten istediği sevdiği kadınla evleniyor,ama çirkin adam genelde istediği kadınla evlenemeyince başkalarına sardırıyor

Bebeğim iki aylıktı öğrendiğimde şu an 9 atlık oldu. Aldatıldığımı öğrenmenin yanında eşimin ailesiyle de çok sorun yaşadım ve hala lohusa depresyonunu atlatabildiğimi söyleyemem. boşanmayı halen düşünüyorum çünkü bu durumu atlatamıyorum. Aslında işin gerçeği atlatmak da istemiyorum çünkü eşime karşı eski hislerim kalmadı. Zor bir durum anlayacağın
Anlıyorum anlamaz mıyım o depresyonda çıkılmıyor az önce ufak tefek cinayetleri izliyordum boşanma sahnesinde koptum gittim tutamadım kendimi hala lohusalık var üzerimizde allah yardimiz olsun herşeyin başı sağlık öyle yada böyle yoluna girecek herşey ve asla unutulmayacak zaten

sizi anlayanlardanım ,ben de aldatan adamla aynı evde yaşıyorum(evlilik sürdürüyorum demek saçma kağıt üstünde işte);buradaki bazı çok bilmiş kadınlar saldırır hemen "boşansana,aptal mısın boynuz yemek hoşuna mı gidiyor"gibi bilip bilmeden atıp tutarlar ha biz de aptalız zaten bilmiyoruz çekip gitmeyi,bazen insanı zorlar hayat elini kolunu bağlar;umarım evliliğiniz düzelir evladınız yüzü suyuna

evet sorum bu arkadaşlar. Çevremde ne kadar çift varsa hep kadınlar aldatılıyor. Bazısının bundan haberi var bazısının yok. Ben de lohusalığımda aldatıldım diyebilirim sanalda. İlişkilere evliliğe eş olmanın güzelliğine olan inancımı yitirdim sanırım artık. Psikolojim bozuldu paranoyak oldum. Neden kadınlar bunu yaşamak zorunda? Başka türlü bir evlilik mümkün değil mi?
Aldatmayan erkek yoktur cümlesi.. aldatilan kadınların boşanmamak için ileri sürdükleri dünyanın en aptal savunmasidır.

Konu sahibinin üzerine gereksiz gidilmiş sanirim burda kalbi kırılmış biri var bunu da düşünmek gerek. Bosan demek herkese kolay gelir ama ne hayallerle kurduğu yuvayı tek tek seçerek aldığı eşyaları bırakmak daha zor gelir. Ortada bebek var ve yıkılmış hayaller. Allah yardımcın olsun canım hakkında hangisi hayırlı ise o yola yoneltsin rabbim.

Bu arada ben aldatilmadim yada bilmiyorum diyemem çünkü saklayabilecek kapasitede degil. Ama hiç bir zaman güvenmem. Erkek milletine güvenilir mi.

Aldatan erkeklerin genel olarak evlenmeden önce birileriyle gezme tozma yasamamis, hep başka ilişkilere kadınlara ozenmisve seçilmemiş kişiler olabileceğini düşünüyorum. Geçmiş ye yaşayamadığı doyumsuzlugi evlenince ortaya çıkarıyor. Adam doymamış çünkü hiç birseye farklı kadın tanimamis... Birde sonradan görme zenginlerde de bu durumu görüyorum malesef

İstisnalar kaideyi bozmaz ama ben çirkin adamların aldattığını düşünüyorum;şöyle ki yakışıklı adam zaten istediği sevdiği kadınla evleniyor,ama çirkin adam genelde istediği kadınla evlenemeyince başkalarına sardırıyor
Hoc sanmıyorum ama.doyuma ulaşmaması yada o olgunluğa gelmemiş evde rol.modeli aldatama baba olan erkek aldatıyor bence. Kendimi düşünüyorum ne nefesle evlendi benimle incinicem diye odükopuyordu sonra ne oldu sıkıldı işin içine çocuklar girince onlardan bile sıkıldı rahat takılmak istedi sorumluluk ağır geldi kendime.bakicam.demeye başladı verdiği herşeyi biramda geri aldı gösterdiği özeni mesela ilgiyi alakayı çünkü dışarda alternatif var adam farketti ve değerim kalmadı gözünde oysa öyle değerliyim artık
Aldatmayan erkek yoktur cümlesi.. aldatilan kadınların boşanmamak için ileri sürdükleri dünyanın en aptal savunmasidır.
Savunma.kismina katılmıyorum olay başına gelince gözün açılıyor ve cevreeyede bakıyorsun bir tek bakiyim.diye kafanı kaldırdığında ve erkekleri anlamaya çalıştığını farkediyorsun gerçekten erkek doğası sıkılıyor evreninden fark aryir bu Sadec e kadın değil farklı şeylere de yönelebilir hobi edinir mesela. Eğer ki bir kadın erkeğin peşinden koşsun erkek dur diyemiyor yaa o yüzden ben diyorum ki evet aldatmayan erkek vardır gerçekten karakterli bri insandır yuva onun için herşeydir ama çok nadir evet bazı aldatmayanlarda allah korkusu olanlar ama malesef geri kısım aldatıyor yada yelteniyor bulamayıp aldatmıyor kadınlar için de si5z konusu sadakat her yigidin harci degil

Şimdi “benim kocam aslaaaaa” diyenler olacak hatta aksi düşüncede alıntılar gelecek mesajıma ama ne yazık ki erkekler aldatır
Aldatmadıysa henüz fırsat olmamış sırası gelmemiş demektir.

Aldatmayan erkek yoktur .
Yakalanmayan erkek vardır . Çevremde var böyle biri karışı çocuklarıyla çok iyi dışardan bakınca birbirlerine aşık . Ama kadını yıllardır başkasıyla aldatıyor .:KK53:

evet sorum bu arkadaşlar. Çevremde ne kadar çift varsa hep kadınlar aldatılıyor. Bazısının bundan haberi var bazısının yok. Ben de lohusalığımda aldatıldım diyebilirim sanalda. İlişkilere evliliğe eş olmanın güzelliğine olan inancımı yitirdim sanırım artık. Psikolojim bozuldu paranoyak oldum. Neden kadınlar bunu yaşamak zorunda? Başka türlü bir evlilik mümkün değil mi?

Aslında çiftler arasında bu konuda pek fark yok. Cem Yılmaz'ın çok güzel bir sosyolojik tespiti vardır biraz cinsiyetçi sayılabilir başka gözlerle ama mantığı doğrudur. Kadınlar ataerkil toplumlarda çok kolayca "yollu, fahişe" diye yaftalanabilir, erkekler dünya umrumda değil ben erkeğim yaparım ulan elimin kiri kıvamında daha rahat takılır. Erkekte yalan söyleme mekanizması pek gelişmiş değildir o yüzden ama kadın daha ustadır bu konuda, kolay kıvırır, işi kılıfına uydurur. Kadın aldatma konusunda daha az yakalanır, erkek daha çok yakalanır. Yani aslına baktığında erkek de kadın da aldatır ama yakalanma oranı kadınlarda daha düşüktür ya da kadınlarda flört döneminde kalır, cinselliğe pek uğramaz. Erkeklerde daha eyleme vuruk davranışlar olur.

Aldatmayan erkek şansı yaver gitmemiş erkektir. Sanırım benim eşim bu zamana kadar aldatmadı. Öyle bir niyeti de yok gibi görünüyor ama etkenlerin nefsi sıkıntılı. Belli olmaz.

Bu erkekler kimle aldatıyor ? Kadının en buyuk dusmanı kadın. Bu int cıktı iyice duzen bozuldu. Sanalda tanısıp realde iş pişirmek işleri kolaylastırdı. Artık aldatana diil aldatmayanı duyunca sasırır olduk ne acı .

Back
X