- 8 Mart 2010
- 746
- 523
- 123
Aslında kastettiğim şey tamamen bu. Bu kadar basit. Nasıl bir çevrede bulunuyorsun falan diyenler olmuş absürt bir yerde yaşamıyorum onu belirteyim. Güneydoğuda bir memur lojmanındayım. Çevremde gördüğüm bahsettiğiniz tarzda örnekler çoğaldı son zamanlarda ama herkes nedense kocanız sizi aldatıyor demişim gibi bir saldırıya geçti anlamak güç. Bir de ne yaşadığını ettiğini bilmeden sen boşanamazsın tarzı konuşmalar. . . Şunu da belirteyim arkadaşlar burda herkes birleşip bana evet erkeklerin hepsi aldatıyor boşver takma dese benim içimde kopacak olan şey zaten koptu ilişkimle ilgili. Yani hiçbir söylediğiniz benim eski duygularımı geri getirmez sadece bir merakla açtım konuyu. Boşanmak gündemimde zaten ama buna sizi inandırmak için çabalayacak halim de yok. Eşimin yaptığını haklı çıkarmaya da çalışmıyorum önemli olan nasıl nitelendirildiği değil benim duygularım. Umarım anlatabilmişimdirAldatmayan erkek yoktur .
Yakalanmayan erkek vardır . Çevremde var böyle biri karışı çocuklarıyla çok iyi dışardan bakınca birbirlerine aşık . Ama kadını yıllardır başkasıyla aldatıyor .![]()