aranızda benm sevgilim/sözlüm/nişanlım/eşim beni asla aldatmaz diyen warmı? bence her erkek er yada geç aldatr? aksne inanan varmı? aldatmaktan kastım sadece başka bi kadınla yatmak anlamında değil. ve bence bütün evliliklern sonu aynı tek fark şu ya kadının ruhu duymuodur, yada anlıodur ama erkektr yapar aman benm yanmda kalsnda dien yani bilen ama göz yuman kesmdr,yada zaten tekmeyi basıodur. sizce? ya tabi aldatan kadnlarda war ama ona değnmiyorum
Bence erkeklerin geneli aldatmaya meyillidir.Aldatmayan varsa ya fırsatını bulamamıştır ya da kişiliği tam olarak oturmuştur.
Asla beni aldatmadı ya da aldatmaz diyemem ama güveniyorum bu konuda eşime.
Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın,şaşırtmasın.
Neden açıyorsunuz ki böyle konuları anlamıyorum,insanların büyük konuşması için mi..aldatmak şu içmek yemek yemek gibi bir şey mi yani,elbette aldatmayan insanlar vardır bunun yanında aldatan da vardır..genelleme yapmak yanlış,erkekler aldatır diye..farkında mısınız bilmiyorum ama sürekli her yerde bunlar konuşuluyor insanların bilinç altına kazınıyor,lütfen böyle şeyleri normal karşılamayalım..
yeşim Arkadaşıma kesinlikle katılıyorum,
her erkek meyillidir aldatmaya,
ama inacı ve kişiliği yerinde olan bilinçli erkekler nefislerine sahip olup asla aldatmazlar diye düşünüyorum.
Rabbim karşımzdaki insanları aldatmamayı, karşımızdaki insan tarafından aldatılmamayı, ve bir ömür eşlerimizle haramı helali bilen insanlar nasip eylesin bizleri..
.
aldatan kadın aldatmayan erkek aldatılan masum.....
hööfffff.....
arkadaşlar bu konu-ları okumak yorumlamak size de sıkıntı, tiksinti, yüz buruşturucu vesaire vesaire gelmedi mi artık
hööfffff.....
arkadaşlar bu konu-ları okumak yorumlamak size de sıkıntı, tiksinti, yüz buruşturucu vesaire vesaire gelmedi mi artık
%36 bilimsel bi oran mı acabaaher erkek aldatmaz ama aldatan erkek çoktur. kişisel tahminim ise aldatmayan erkeklerin %36 civarında olduğudur
hööfffff.....
Aynen ya erkek naparsa yapsın herşey kadının elinde.Ki bu zamanda kadınlar yoldan çıkarmak için elinden geleni yapıyor erkeklere de pek iş kalmıyor.ben bazen şuna daha çok inanıyorum, ki ben aldatılma konusunda erkekten çok kadından korkarım kesnlikle onun payı daha büyüktr. çünkü kadın kafasna koydumu öle yada böyle yapıor. genellemek istemem tabi bu durumu.
:)bu yanıtı okumaktanda sıkıldımokuma geç o zaman
:)bu yanıtı okumaktanda sıkıldım
Bana Herhangi Bi sıkıntı Tiksinti Gelimiyor, Her Geçen Gün Ne Yuvalar Yıkılıyor!
Konu Başlığı gayet Açık ve Net, Yorum Yazmak ve Okumak İsteyenler girip İstedikleri gibi Yorum Yapabilirler..
Madem tiksintin Vardı başlığı gördün Geçseydin arkadaşım..
vesselam..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?