Ben çok emin şekilde aldtmaz derdim de büyük konuşurum başıma gelir falan diye diyemiyorum ama yapmaz.... 8 yıldır beraberiz ve sözlümün arkadaşları bile derler gözü senden başkasını görmüyor kız muhabbeti falan yapamyoruz bunla diye.
Tüm erkeklerin aldattığı düşüncesi kadınların savunma mekanizmasıdır. Eğer her erkek aldatmıyor olursa kadın kendinde bir eksiklik olup olmadığını sorgulamaya başlayacak ve kendini suçlu hissedecektir. Bir de güvendiği erkeğin güvenilmez biri olduğu gerçeğiyle karşılaşacak ve bu durumda da kendi seçimlerinin hatalarını sorgulayacaktır. Sonuçta her erkek aldatmaz aynı şekilde her kadın da aldatmaz. Aldatan erkek ve kadın vardır ve bunun kabahatlisi de diğer eş değildir. Bir çok etken var aldatma sürecinde, cinsel sapkınlıklardan tutun da heyecan aramaya kadar... Kimse de "her erkek aldatır" diyemez ve dememelidir. Bu işi meşrulaştırmanın da bir yoludur ki bence hatalıdır. Nasılsa her erkek aldatır der ve konuyu kapatır gideriz. Neyse ya gece gece ders niteliğine dönüşen yazıyı devam ettirip sıkmayayım sizleri. İyi geceler arkadaşlar
aranızda benm sevgilim/sözlüm/nişanlım/eşim beni asla aldatmaz diyen warmı? bence her erkek er yada geç aldatr? aksne inanan varmı? aldatmaktan kastım sadece başka bi kadınla yatmak anlamında değil. ve bence bütün evliliklern sonu aynı tek fark şu ya kadının ruhu duymuodur, yada anlıodur ama erkektr yapar aman benm yanmda kalsnda dien yani bilen ama göz yuman kesmdr,yada zaten tekmeyi basıodur. sizce? ya tabi aldatan kadnlarda war ama ona değnmiyorum
Ben çok emin şekilde aldtmaz derdim de büyük konuşurum başıma gelir falan diye diyemiyorum ama yapmaz.... 8 yıldır beraberiz ve sözlümün arkadaşları bile derler gözü senden başkasını görmüyor kız muhabbeti falan yapamyoruz bunla diye.
aranızda benm sevgilim/sözlüm/nişanlım/eşim beni asla aldatmaz diyen warmı? bence her erkek er yada geç aldatr? aksne inanan varmı? aldatmaktan kastım sadece başka bi kadınla yatmak anlamında değil. ve bence bütün evliliklern sonu aynı tek fark şu ya kadının ruhu duymuodur, yada anlıodur ama erkektr yapar aman benm yanmda kalsnda dien yani bilen ama göz yuman kesmdr,yada zaten tekmeyi basıodur. sizce? ya tabi aldatan kadnlarda war ama ona değnmiyorum
o bir kere aldatır ben affederim acısını onu aynı şekilde aldatarak hem yaptıklarının acısını çıkararak tekmeyi basarım yaptımda yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?