Aldatmayan erkek yoktur

ben böyle bi durumla karşı karşıya kalmaktan çok korkuyorum ya, bu yüzden ewlenmektende korkuyorum,sanki sadece ewlenince oluyomuş gibi...

ben böyle bi durumla karşı karşıya kalmaktan çok korkuyorum ya, bu yüzden ewlenmektende korkuyorum,sanki sadece ewlenince oluyomuş gibi...

Bu korkuyla ömür geçmez ya.Sonuçta başımıza geliceği varsa gelir.Hiçbi şekilde engel olamayız ki.
Kendini buna şartlandırma.
Ben hiç korkmuyorum açıkcası eğer böyle bişey yaparsa kendisi bilir yani..

Allah korusun aldatilmak elbette kötü,fakat forumdaki cok kadinin
"esim beni aldatiyor mu ,aldatmiyor mu?" paranoyasindan kurtulmasini diliyorum.
Bu nedir Allah askina, aldatiyorsa geregini yaparsin, dedektif olup kendini delirtmeye gerek yok.
Eger o sizin kiymetini bilmediyse onun sorunu, Allah´a cok sükür dünyada yaklasik üc bucuk
milyar tane erkek var, aralarinda iyi olanlar dürüst olanlar illaki vardir.

Son düzenleme:

aynı durumdayz :))

kesinlikle katılıyorum. aldatılıyormuyum paranoyası ile yaşanırmı, geçermi hayat?

önce kendimize, sonra ona güvenmeyi bilmeyiliz...

tabi bunun için hayatımıza güvenimizi hakeden kişileri almalıyız

Son düzenleme:
başıma böyle bişey gelse sanıyorum en çok şuna üzülürm, sewdğim insanı yaptığı şey yüznden istemeye istemeye bırakmak zorunda olmak

canım bence bunu düşünüpte hayatı kendine zindan etme
aldatmayan erkek vardır aldatan kadında vardır bunlar hayatın gerçekleri malesef
bide hep erkekler aldatır sanılmasın kadınlarda aldatıyorlar ben kendim duydun karşı binamızdaki kadın eve eşi yokken yabancı adam aldığını sonrada eşine kadar gitti kadın kaçtı gitti
ben 11 senelik evliyim ama bu konuda çok rahatım çünkü kalsik olacak ama aldatan kendi aldanır
beni aldatıyormu diye hiç kafaya takmam takip falanda etmem banane kendi yaparsa kendi çeker ben farkedersem bu dünyada çektiririm diğer tarafta Allaha hesabını verir
bide aldatan kişinin kendi kendine çektirecekleri var
ne kadar zor bişe aldatmak düşünsenize birkere iki tarafa yalan söyleyecek acaba yakalanacakmıyım diyecek iki tarafın istekleriyle uğraşacak gizli saklı telde konuşmalar heran yakalanma korkusu iki tarafın özel günlerini kutlamalar uzar gider zaten aldatan insan kendi kendinin cezasını veriyor aklı olan aldatmaz
eğer sıkıldıysa insan karşı tarafa söylemeli eğer düzelme olmazsa kendine bu çileleri yaşatmadan ayrılmalı bence

bende aşkıma cok güveniyorum Allahım şaşırtmasınn zaten onun ilk sevgilisiyim daha önce bi kız daha olmuş ama 1 ay cıkmışlar elini bile tutmamışş bunu ispatladı bana daha önce arkadasları kızlarla takılmaaya çağırırken hiç gitmiyomuşş arkadasları gülüyolarmış ona oda ben beyaz atlı prensesımı bekliyorum diyomuşş bana hep prensesım derr..bunu sadece kendisinden duymadımmm kendi kuzenii fatih sana nasıl aşık oldu yaa yanlış anlama ama o cok sogukturr kızla işi olmazdıı şaşırdımm böyle olmasına dedii 4 bucuk yıldır tanışıyoruzz 2 yıldır birlikteyizz 2 bucuk yıllık arkadaslık dönemimizde asla ne cinsellik konusmak istedi ne sarktı hiçbişey yapmadıı..hani erkeklerin 'öptüm' kelimesi meşhurdur yaa o bunu bile kullanmıyodu bana 2 yıl beni hep bekledii hiç bi çıkarı olmadan..her an msj atar bana işteyim yemeğe çıktım yemeğimi yedimm eve geldimm vs vs her anından haberım olurr..ben böyle bi adama güvenmeyeyımde kime güveneyimmm inşallah kocam oldugu günleride görürümmm

Ben erkek arkadaşıma bu konuda sonsuz güveniyorum, ha bir kıza dönüp bakmaz diyemem erkek bu :) ama inaıyorumki o beni hiç aldatmaz :)

ya bende güwenyorum paronoyam yok ama ynede ihtmal weryorum , yani yapsa nasıl yaptı asla yapmazdı demem

Ben çok şey mi istiyorum acaba bence erkek veya kadın eşi varken yanında olsun ya da olmasın karşı cinse göz ucuyla dahi bakmamalı, yani o şekilde bakmamalı. Sanki çok ketummuşum gibi lanse ediliyor. Ben yapmıyorsam karşımdakinden de yapmamasını beklerim

Son düzenleme:
ya bende güwenyorum paronoyam yok ama ynede ihtmal weryorum , yani yapsa nasıl yaptı asla yapmazdı demem

Asla yapmaz demek iddiali olur, sonucta insan, ama bir güven olmali.
Sürekli icinde bir süphe ile yasanmaz ki, insani hasta eder.
Papatya fali bakar gibi aldatiyor aldatmiyor mu diye düsünmek yerine,
ALLAH´a emanet diyeceksin.
Kendi isine bakacaksin, cünkü düsüncelerimiz duygularimiza, duygularimiz
eylemlerimize dönüsüyor.
Güzel seyler düsünelim, bir meslek ögrenelim, bir güzel kitap okuyalim,
ama su beni aldatir mi aldatmaz mi düsüncelerinden arinalim.
Kadinda aldatabilir, hic kimse sütten cikmis ak kasik degil ki.
Erkek sürekli aldatiliyor muyum diye düsünse, tedirgin olsa hayatiniz zindan
olmaz mi.
Isin sirri güvenmedigin adamla evlenmeyeceksin, ya da evlendigin adama güveneceksin.

aldatmaz diye düsünüyorum, tabi bu konuda sonsuz güveniyorum diyemem... sonucta bu devirde babana bile güvenmeyeceksin...
yalani bile kabul etmezken aldatmayi hic ama hic kabul etmem ve edemem.. insAllah fazla büyük konusmamisimdir...

çıkış noktan doğruda varış noktan şşamış arkadaşım..

Her erkek aldatmaz..

Her erkek düşüncesındede olsa buna teşebbus eder.. Ama bu demek mıdır kı hepsı aldatır..

Yanılıyorsun..

Son düzenleme:
asla aldatmaz diyemem ama bana böyle bişey yapmaz diye umuyorum kısacası şüphem yokk ha belki bi gün çok sarhoş olur durumlar sarpa sarar vs vs bilemem hoş onada ben müsade etmme saat 12 den sonra sürekli ararım hadi gel nerdesin diye hahha

artı bi fikir de benden bi erkek aldatıyorsa her durumda değilde bazen partneride bu duruma sürüklüyor olabilir bence tabi bu bazı durumlar için diyorum yoksa erkeklerin doyumsuzluğu gün gibi aşikarr

Ben çok emin şekilde aldtmaz derdim de büyük konuşurum başıma gelir falan diye diyemiyorum ama yapmaz.... 8 yıldır beraberiz ve sözlümün arkadaşları bile derler gözü senden başkasını görmüyor kız muhabbeti falan yapamyoruz bunla diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…