- 3 Haziran 2018
- 116
- 123
- 53
- 36
Bence sen de aldatılmıssın çünkü bütün aldatılan kadınlar bunu söylüyor.evliymişsiniz de bence aldatılmadıysanız tedavi olun ben bana güvenmeyen biriyle olmazdım şahsen.güvenmemek zordur can acıtırUmarım hayatınızdaki erkek te çok ahlaklı cikarEvliyim ama diyorum her erkek aldatır yakalanana kadar... sevgiler
İşte herkesin mutlu olduğunu sadece onun söylemesine/hareketlerine bakarak söyleyemeyiz. Adam mutluluk pozları kesip içten içe çok mutsuz olabilir yok mu böyle insanlar? En büyük örnek sosyal medya hatta.Teşekkürler... Ama sadece aldatılmam değil hanımefendi ben kamuda makina mühendisiyim ve iş arkadaşlarım yüzde seksen erkekler. Inanın evli mutlu çocuklu onlarca aldatan erkek var. Ben de diyorum ki çoğunluğu heyecan arıyor. Bulunca da aldatır. Şimdi evliyim ama aldatmaz diyemem yakalarsam boşanırım o da biliyor. Saçma sapan benim kocisim benim sevgilim aldatmaz diyen hayallerle yaşayanlara sinir oluyorum. Kadin ortaya çıkmış sevgilim aldatmadı diyor sur ya yıllar geçsin de konus
Her erkek aldatmaz.Umarım hayatınızdaki erkek te çok ahlaklı cikarEvliyim ama diyorum her erkek aldatır yakalanana kadar... sevgiler
Aynen öyle ya, aldatmak karakter meselesi. Birinin karakteri çürük diye hepsi mi kokuşmuş olacak? Öyle olsa evli insan kalmazdı. Genelleme yapmak saçmalıktan başka birşey değil. Ayrıca bütün erkekler aldatıyorsa bütün kadınlarda aldatmış oluyor, erkekler ağaçla aldatmadığına göreSinir oluyorum böyle yorumlara.bi arkadaşım bi gün evli cocuklu bi adamla görüşüyordu yapma dedim her erkek aldatır dedi hem karısı elde tutsaydı dedi.suan arkadaşım değil zaten.sonra çevremde ihanete uğramış kadınlardan bazıları herkes uğruyor modunda hatta ben aldatıldım sen aldatılmıssındır da yakalamamıssındır modunda olan da var.kötü kalp kötü.yani dinine bağlı yok Ya da karakterli yok hepsi aldatıyor hepimiz aldatılabiliriz hepimiz kocalarımızı takip edelim.su bos konuşanlar da rahatlasınlar.aldatılmayan aldatılmıyor yani siz yaşadınız diye herkes yaşamıyor.bunu böyle bilen çok insan var iyisine denk gelmedim karakteri yokmuş inancı yokmuş deyip kabul eden de var yani.ama bizim Türk halkı ortalık karıştırsıninstagramda birini sarmaş dolaş gördüğünde bile benceadam sevmiyor diyen kuşağa döndük.evet herkes karaktersiz alkış
Evet bacım valla haklısın bi eşimle bi komşuyla paylaşmak güzel hahahha tövbe tövbe YaAynen öyle ya, aldatmak karakter meselesi. Birinin karakteri çürük diye hepsi mi kokuşmuş olacak? Öyle olsa evli insan kalmazdı. Genelleme yapmak saçmalıktan başka birşey değil. Ayrıca bütün erkekler aldatıyorsa bütün kadınlarda aldatmış oluyor, erkekler ağaçla aldatmadığına görebence bu kendini rahatlatma biçimi, ben aldatıldım herkes aldatılacak, Aldatmayan erkek yoktur hepsi karaktersizdir düşüncesi. Kendi yaşadıklarını başkası da yaşayacak diye düşünüp kendilerini daha az kötü hissediyorlar. Başka birşey değil.
Aldatmayan erkek vardir.
Aldatmanin cinsiyetle degil zihniyetle ilgisi vardir.
Bir kadın diğer bir kadina "kapatma" dememelidir.
Suçu sadece kadina yukleyen bir ifade yerine erkegin de suçlu oldugunu belirtecek bir cumle kurabilir. Kapatmasi var demek yerine evli oldugu halde sevgilisine ev açmış diyebilir. Bu cümle kadını masumlaştirmaz. Erkeğin de suçlu oldugunu belirtmiş olur. Konunun devaminda detayli sekilde acilladigim yorumlarim var. Konuyu okuyacaksaniz onlari da görürsünüz.Ne demelidir peki?
Suçu sadece kadina yukleyen bir ifade yerine erkegin de suçlu oldugunu belirtecek bir cumle kurabilir. Kapatmasi var demek yerine evli oldugu halde sevgilisine ev açmış diyebilir. Bu cümle kadını masumlaştirmaz. Erkeğin de suçlu oldugunu belirtmiş olur. Konunun devaminda detayli sekilde acilladigim yorumlarim var. Konuyu okuyacaksaniz onlari da görürsünüz.
Evli oldugu halde sevgilisine ev açmış diyerek hiçbir şeyi meşrulaştırmadım.Kapatma = metres.
Aslinda ne demek istediginizi anlayabiliyorum ama sevgilisine ev acmis derseniz mesrulastirirsiniz bazi ahlaksizliklari. Cok tehlikeli.
Kapatma = metres.
Aslinda ne demek istediginizi anlayabiliyorum ama sevgilisine ev acmis derseniz mesrulastirirsiniz bazi ahlaksizliklari. Cok tehlikeli.
Evli oldugu halde sevgilisine ev açmış diyerek hiçbir şeyi meşrulaştırmadım.
Kapatma metres dediğiniz zaman ahlaksızlığı sadece kadina yuklemis oluyorsunuz.
Sadakat sorumluluğu taşıyan erkek sadakatsizlik yaparken hicbir kotu dille, hakaretle, asagilamayla muhatap olmuyor. Dil sadece kadini aşağılıyor.
Çok açik ve net yaziyorum ama kimse anlamak istemiyor sanirim.
Bu dil ataerkilliği besliyor. Bir kadin olarak bu sistemin yaninda degil karsisinda durmaliyiz. Dilimizi degistirerek baslayabiliriz mesela.
Ben kapatma ve metres kelimelerinin durumu meşrulaştırdığını düşünüyorum açıkçası. Erkek yapar elinin kiri. Kadın metres kapatma olmayı seçmiş tüm suç kadının gibi bir ifade var. Eylemi erkeğe yüklemekten uzaklaşıyor ifade.
Size bir şey anlatabileceğimi sanmıyorum artik.Sevgili degil, metres oluyor o. Evli bir adamla bile isteye birlikte olan bir kadina bir zahmet sevgili demeyelim. Egreti duruyor.
Para ugruna babasi yasindaki adamlarla birlikte olacak kadar her seyi yapan rezil kadinlara vereceginiz sifat (sevgili), duygusal iliski icindeki iki bekar insanin sahip oldugu sifatla bir olmamali.
Ahlaksizligi paylastiralim diye carpik iliskileri parlatmayalim derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?