Aldatmayan var mıdır ?

Bence sizin psikolojiniz bozulmuş, önceki konularınıza da bi baktım, 5 yıldır aynı düşünce tarzını hiç değiştirmeyi takıntı haline getirmişsiniz. Üstelik her erkek aynı değil diyene de kendinizi kandırmayın tarzı şeyler söylemişsiniz. Benim çevremde çok aldatan kadın var, o zaman bende her kadın aldatır kendinizi kandırmayın diyebilir miyim? Diyemem. Sizin karşısınıza karaktersiz erkekler çıktı diye bizim eşlerimizin suçu ne ya

Aldatan boşandigim eşim mutsuz değildi benle. Yıllardır hala yalvarır yakarır bana. Mutsuz olduğu için değil hamileydim o dönem adrenalin için aldattı beni

Çevremdeki herkes eşini aldatıyor iki yıldır dedim ki Allah ne kadar düzgün brine düşürdü beni şükürler olsun. Ta ki düne kadar maşallah bnmki de o yolun yolcusu çıktı
Şimdi saldırırlar sana öylesi denk gelmiş diye ama erkek milleti diyorum geçmiş olsun

Umarım öyle de gider. Ben evlendiğinde 4 yıllık sevgilindi ve 7 yıllık kocamdı.. 11 yıl sonra aldatildim malesef.

Peki neden tekrar evlendiniz? Çünkü aldatılmışsınız ve her erkeğin fırsat bulunca aldatacağına inanıyorsunuz. Bunu bile bile evlenmek bile bile lades demek değil mi?
Aldatılma kadar mutlu olmak için. Sizi biliyorum süpersiniz hıc aldatilmazsiniz

Bazıları bana saldırmasin cvp bile vermeyeceğim. Mutsuz hayatlarında basarilar

Aldatan boşandigim eşim mutsuz değildi benle. Yıllardır hala yalvarır yakarır bana. Mutsuz olduğu için değil hamileydim o dönem adrenalin için aldattı beni
İşte bir insanın içini bilemeyiz, demek ki sizinki zampara, heyecan arayan kısımdanmış. Umarım şimdiki evliliğinizde mutlu olup böyle şeyler yaşamazsınız. Ben aldatılan insanlara üzülüyorum ama hamileyken aldatılanlara daha bir üzülüyorum yazık günah ya.

aldatmayan erkek var mı laflarına da tav oluyorum
85 mılyon ulkenın nufusu
9 mılyar belkı daha fazla dunya nufusu
butun erkekler aldatıyor olsaydı hepımızde kocamızı aldatıyor olurduk eger kocalarımız bızı ordeklerle aldatmıyorsa
aldatmanın kadını erkegı yok namusun serefın cınsıyetı yok
karakter meselesı
butun ınsanlar hırsız mı
katil mı
yoo
tum ınsanlar nasıl aldatsın teknık olarak zor dedıgım gıbı hepsı full aldatıyor olsa kımle aldatacak ? tum kadınlar da kocalarını sevgılılerı aldatıyor anlamı cıkar o zaman
genellemeler hıc bır zaman dogru degıldır

boyle dusundugunuz ıcın sıze hep oylesı gelıyordur . tum erkekler aldatır zaten erkeklere guvenılmez dedıgınız ıcın
cekım yasası malum.

Sizi çok iyi anlıyorum. Sokağa çıkıyorum, babam yaşındaki adam yiyecekmiş gibi bakıyor bana. Allah bilir boyum kadar da çocuğu vardır. Bir arkadaşlık sitesine üye oldum, bekardan çok evli adamlar vardı. Tiksindim, üyeliğimi kapattım. Bunu başka konulara da söyledim, tekrara düşüyorsam affola. Ama evli barklı erkeklerin oralara üye olması o kadar tuhafıma gitti ki unutamıyorum. O evli adamlar da gizliliğe önem veren ve fake instagram hesabı kullanan kişiler. Yazıyorlar ekle falan diye ordan biliyorum. Hani gençten değil, yaşlıdan kork diyorlar ya, ben de ''bekardan değil, evliden kork'' diye ekleme yapıyorum. Her erkek aynı değil kimse yanlış anlamasın ama arayıştaki evli erkeklerin de sayısı çok fazla

Ben aldatildim bosandim
Darısı senin basinaaa

Hayırlısı olsun sizin için. Okudum. Tekrar evlenmişsiniz ya. İyi cesaret edebilmişsiniz. Şaka bir yana.
İnşallah tekrar yaşamazsınız. Bir erkeğin aldatma fırsatı bulsa da ahlaklı olabileceğine inanırsınız

Teşekkürler... Ama sadece aldatılmam değil hanımefendi ben kamuda makina mühendisiyim ve iş arkadaşlarım yüzde seksen erkekler. Inanın evli mutlu çocuklu onlarca aldatan erkek var. Ben de diyorum ki çoğunluğu heyecan arıyor. Bulunca da aldatır. Şimdi evliyim ama aldatmaz diyemem yakalarsam boşanırım o da biliyor. Saçma sapan benim kocisim benim sevgilim aldatmaz diyen hayallerle yaşayanlara sinir oluyorum. Kadin ortaya çıkmış sevgilim aldatmadı diyor sur ya yıllar geçsin de konus

Evet şerefsiz dersiniz elbet. ama burda dilimize ve topluma yerleşen ataerkil algının bir sorunundan bahsediyoruz.

Şerefsiz kelime anlamı olarak aldatan erkek değildir. Şerefi olmayan demektir. Siz aldatan erkeğe şerefsiz yakıştırması yapabilirsiniz ama istemeyen de yapmaz.

Metres ve kapatma şerefsiz gibi hakaret sözcüğü olmayıp dilimize nikahsız birliktelik yaşayan kadın anlamında yerleşmiş sözcüklerdir. Ama işte nikahsız birliktelik yaşayan erkeğe bir yakıştırma yoksa ben doğrudan kadını yaftalayan bu kelimeleri kullanmayı doğru bulmuyorum.

Kim aldatır herkes aldatır mı diye tartışmanın lüzumu nedir ? Allah kimseyi böyle birşeyle karşılaştırmasın diyelim.

Umarım hayatınızdaki erkek te çok ahlaklı cikar Evliyim ama diyorum her erkek aldatır yakalanana kadar... sevgiler

İlk evliliğim 15 senenin sonunda ihanet yüzünden bitti. Erken yaşta evlendiğimiz için doymamış bir adamdı.
Şu an 2. Evliliğimdeyim. Eşime kendimden çok güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…