- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
Yakakaladınız mı ne yapıyor ??Çevremdeki herkes eşini aldatıyor iki yıldır dedim ki Allah ne kadar düzgün brine düşürdü beni şükürler olsun. Ta ki düne kadar maşallah bnmki de o yolun yolcusu çıktı
Aldatan boşandigim eşim mutsuz değildi benle. Yıllardır hala yalvarır yakarır bana. Mutsuz olduğu için değil hamileydim o dönem adrenalin için aldattı beniAldatan kişi mutlu değildir, bazıları gerçekten çapkın oluyor ama genel olarak aldatan insanların içinde bulunduğu ilişki de mutsuz olduğunu, bundan dolayı dışarıya gözü kaymış olduğunu düşünürüm. Çok mutlu insan neden aldatsın ki? Lütfen genelleme yapmayın, sizin rastladığınız erkek sizi aldattı diye her erkek öyle diye birşey yok. Peşinden kaç tane kadın koştuğu halde gözü karısından başkasını görmeyen erkekler var çevremde. Bence bu biraz karakter meselesi, mesela ben sizin eski konularınızdan aldatıldığınızı biliyorum, bu eski eşinizin karaktersizliği. Şimdiki eşinizle çok mutlusunuz diye biliyorum işte bu da eşinizin güzel karakteri.
Şimdi saldırırlar sana öylesi denk gelmiş diye ama erkek milleti diyorum geçmiş olsunÇevremdeki herkes eşini aldatıyor iki yıldır dedim ki Allah ne kadar düzgün brine düşürdü beni şükürler olsun. Ta ki düne kadar maşallah bnmki de o yolun yolcusu çıktı
Umarım öyle de gider. Ben evlendiğinde 4 yıllık sevgilindi ve 7 yıllık kocamdı.. 11 yıl sonra aldatildim malesef.Aldatmayan var valla benim sevgilim. Böyle yazınca gözünüzde saf gözü kapalı bir kadın canlanmasın,bayağı cin gibiyim yani. Tabi bu benim için bir başarı ya da övünülecek birşey değil. Sevgilimin karakteri sayesinde bunu hiç yaşamadım.
Ben aldatildim bosandimAy ben bunu yeni gördüm. Ok oldu o zaman size iyi aldatılmalar ne diyeyim.
Aldatılma kadar mutlu olmak için. Sizi biliyorum süpersiniz hıc aldatilmazsinizPeki neden tekrar evlendiniz? Çünkü aldatılmışsınız ve her erkeğin fırsat bulunca aldatacağına inanıyorsunuz. Bunu bile bile evlenmek bile bile lades demek değil mi?
Aldatılabilirim de bunun garantisini vermedi kimse bana. Benim sorumun cevabı bu değil kiAldatılma kadar mutlu olmak için. Sizi biliyorum süpersiniz hıc aldatilmazsiniz
İşte bir insanın içini bilemeyiz, demek ki sizinki zampara, heyecan arayan kısımdanmış. Umarım şimdiki evliliğinizde mutlu olup böyle şeyler yaşamazsınız. Ben aldatılan insanlara üzülüyorum ama hamileyken aldatılanlara daha bir üzülüyorum yazık günah ya.Aldatan boşandigim eşim mutsuz değildi benle. Yıllardır hala yalvarır yakarır bana. Mutsuz olduğu için değil hamileydim o dönem adrenalin için aldattı beni
Ben aldatildim bosandim
Darısı senin basinaaa
Konu açtım profilimden yakaladığım mesajlar konusuna bakabilirsiniz uzuun uzun yazdımYakakaladınız mı ne yapıyor ??
Teşekkürler... Ama sadece aldatılmam değil hanımefendi ben kamuda makina mühendisiyim ve iş arkadaşlarım yüzde seksen erkekler. Inanın evli mutlu çocuklu onlarca aldatan erkek var. Ben de diyorum ki çoğunluğu heyecan arıyor. Bulunca da aldatır. Şimdi evliyim ama aldatmaz diyemem yakalarsam boşanırım o da biliyor. Saçma sapan benim kocisim benim sevgilim aldatmaz diyen hayallerle yaşayanlara sinir oluyorum. Kadin ortaya çıkmış sevgilim aldatmadı diyor sur ya yıllar geçsin de konusİşte bir insanın içini bilemeyiz, demek ki sizinki zampara, heyecan arayan kısımdanmış. Umarım şimdiki evliliğinizde mutlu olup böyle şeyler yaşamazsınız. Ben aldatılan insanlara üzülüyorum ama hamileyken aldatılanlara daha bir üzülüyorum yazık günah ya.
Ben şerefsizin önce gideni diyorum, öncesinde başka şeylerde söylüyorum ama burda söylersem banlanirim...
Ayrıca duyar kastiginiza eminim ama ispatlayamam, aksi durumda yanlışlığı yumuşatmaya calismazdiniz.
Yanlışa yanlış demek karakter sorunu değil, karakterli olmak bana göre. Yapılan şey neyse yapanın sifati da ona uygun olmalı.
Umarım hayatınızdaki erkek te çok ahlaklı cikarHayırlısı olsun sizin için. Okudum. Tekrar evlenmişsiniz ya. İyi cesaret edebilmişsiniz. Şaka bir yana.
İnşallah tekrar yaşamazsınız. Bir erkeğin aldatma fırsatı bulsa da ahlaklı olabileceğine inanırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?